Ванга пророкува: Цунами залива Азия, Европа ще изпадне в криза!

Пророчицата вижда атентат срещу Путин и тежка болест за Тръмп
Обновена: 28 дек 2018 17:32 | 28 дек 2018 12:30, Камелия Цветанова
146
Ванга пророкува: Цунами залива Азия, Европа ще изпадне в криза!
Снимка: Wikimedia.org

Пророчествата на баба Ванга за 2019 година намериха важно място в британския таблоид The Sun.

Сляпата гадателка, която предсказа атентатите на 11 септември и 2001 г. и Brexit, е предупредила, че през предстоящата 2019 г. някои от световните лидери трябва да внимават.

Още по темата

"Балканският Нострадамус", както наричат в статията баба Ванга, предсказва и природни бедствия.

Едно от тях е огромно цунами, което може да заличи държави в Азия. Дали и през следващата година подобно бедствие ще се случи предстои да видим, но само преди дни Индонезия беше залята от цунами, което уби стотици.

Изданието цитира и друго предсказание на баба Ванга: Русия ще бъде ударена от метеорит.

За Европа пък предвижда невиждана икономическа криза.

Според баба Ванга в Тихия океан ще има силни земетресения, които ще предизвикат цунамита. Западният бряг на САЩ също е застрашен според нея.

The Sun пише още, че пророчицата е предсказала, че сред "застрашените"  политици през следващата година е президентът на Русия Владимир Путин. Животът му ще бъде в опасност, тъй като срещу него ще има опит за покушение.

За президента на САЩ Доналд Тръмп баба Ванга също прогнозира трудна година. Той щял да бъде засегнат от мистериозна болест, която ще засегне слуха му.

Освен това член на семейството му може да пострада в автомобилна катастрофа.

Изданието припомня още, че сред най-известните предсказания на Ванга е това, че 44-ият президент на САЩ ще бъде афро-американец. Предполагаемият успех на нейните предсказания е 85% според последователите й.

Все пак от The Sun успокояват читателите си, че не всичките й предсказания се сбъдват. Така например Барак Обама е трябвало да бъде последният американски президент, което не се случи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи - за Нострадамус на балканите ще кажа само един факт. Време е да се спрат тези спекулации за събития, които Ванга никога не е пророкувала. През 1994 г. на финала на световното първенство в Щатите, Ванга каза, че вижда две Б-та на финала, тоест Бразилия-България и не позна. За разлика от нея, индийски шаман позна финалистите и дори резултата 0 на 0. Толкова по въпроса. Стига с тези измислени митове, аман.
36
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупости
35
1
 
18
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
"Ще има голяма война в бъдещето""The Sun" е таблоид м/у другото. В днешно време всички вестници са, но аз говоря за нещо още по жалко, таблоид от класически вид където има 100% измислени истории
34
0
 
21
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
ама това колко пъти ще го пускат?!?!..И много моля,СПРЕТЕ!!!..НЯМА такива ,или подобни "предсказания" на Ванга!Просто некои непочтени елементи слагат в устата й думи,които много им изнасят!Който се докоснал до нея приживе,докоснал се /аз НЕ съм!/..Но жената е покойница отдавна,не ръчкайте паметта й!
33
0
 
10
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Гнусма еврейска болшевишка комунистическа лихварска офшорна пропаганда, целяща да промива мозъците с цел контрол върху съзнанието на хората!!!Агент Марвин Бишъп!ЦРУ!!!
32
0
 
20
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Това за Путин не ми се вярва, но може и да го гътнат, собствените му главорези. Иначе бабето пророкува това което са писали таблоидите, а тази статия лично аз я чета втори ли трети път.
31
0
 
7
 
! Отговори
баба Ванга преди 5 години
Русия ще бъде ударена от метеорит ами те вече почнаха да падат първо малките че ще видим по нататък каквото има да става
30
11
 
9
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Меркел си тръгва, но с достойнство и победоносно, след като е взела няколко британски и американски скалпа!!!!Германия е велика, еврото стабилно!!!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!
29
2
 
32
 
! Отговори
Петричанин преди 5 години
Нищо подобно не е казвала баба Ванга. Измислици на търкалета.
28
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз Ванга да е предсказала нещото и то да се сбъдне ако някой знае моля да сподели.
27
3
 
6
 
! Отговори
виж ти преди 5 години
Тъй като Баба Ванга е на големи билбордове в Метрото в Русия, нещо ме кара да си мисля че има VPN между The Sun и Москва. А защо не и с Guardian.
26
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ta тя Брекзита и парламентарните проблеми в Англия не успя да види, ама тия и наслагват какво ли не. За Корбин какво каза? Ще запали ли войната по светите земи?След Брекзита, Алди и Лидл ще продължат ли да вземат пазарен дял, или Морисън ще ги удари в земята с качествено и евтино къри?
25
2
 
8
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
До Калеко Алеко 25Редакторът е млад човек, не знае, че някои думи имат различно значение понякога... :)))
24
4
 
7
 
! Отговори
Василев преди 5 години
А как са прогнозите на Лондонската стокова и фондова борса!!!???Арчат ли са беемветата и мерцедесите в света???Агент Лайза Тимени!ЦРУ!!!
23
1
 
33
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Още 200 години ще има 'нови' предсказания на Ванга. Спокойно :D
22
2
 
17
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 5 години
В долния коментар сте ми цензурирали една думичка ... Бях написал ана_лите, което означава летописите ... Какво лошо и неморално видяхте в това ... ???
21
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ванга е една комунистическа измислица, измама! Само *** човек може да вярва на ясновидци, шамани, екстрасенси и прочие шарлатани!
20
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Англичаните плашат Путин с баба ти ВангаВ Русия, Ванга е тотален авторитет, даже филм за нея правиха.
19
4
 
8
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Ако английската индустрия се сравнява с немската индустрия, за тях е криза, но за немците не е!И после става Брекзит!Ако американската индустрия се сравнява с немската индустрия, за тях е криза, но за немците не е!И после следват мита на европейски стоки!Германия е велика, еврото стабилно!Всеки който се сравнява с великата всемогъща непобедима извънземна гениялна немска индустрия , за него ще бъде мъчителна криза и ще налее трилиони в пропаганда, за да укроти немския гениален дух!Винс!ЦРУ
18
1
 
12
 
! Отговори
Румен преди 5 години
До 14Комунизьм може да няма ама комунистите пак са си на власт.