Двуполов човек в Царичина! И рече Ванга: Що ке чините с оня маймун, бре?

Висши офицери търсят в дупка за 16 млн. лева, акцията започва през 1990-а
Обновена: 10 апр 2018 11:44 | 10 апр 2018 07:10, Златко Желев
86
Двуполов човек в Царичина! И рече Ванга: Що ке чините с оня маймун, бре?
Снимка: 24 часа

Съкровището на цар Самуил, първия човек, двуполово извънземно и тайнствена пирамида. Това са част от легендите около изкопаването от Българската армия на 160-метрова спираловидна дупка в село Царичина. То се намира на около 30 км от София, но все още никой не знае истинската причина за мащабната военна операция "Слънчев лъч". В Министерство на отбраната не са открити никакви документи за нейния ход.

Всичко започва в края на 1990 г., когато на мястото пристига багер, който блокира първия ден, въпреки че е технически изправен. Все пак военните успяват да направят дупка от 2,5 метра, а след това с работата се нагърбват само висши офицери.

Още по темата

Операцията се води лично от началника на химическите войски ген. Любомир Динев, в нея участва още полк. Цветко Кънев, полк. Делчо Наплатанов и дъщеря му екстрасенската Марина Наплатанова.

Офицери с калашници охраняват района, а местните се чувстват като при война. Тази секретност в смутните времена на прехода кара българите да смятат, че в Царичина се търси нещо извън пределите на този свят. Началото на епопеята започнало след сън на жителя на софийското село Димитър Кекеменов. На него му се явили духовете на Иван Вазов, Г. С. Раковски, Васил Левски и Христо Ботев. Те казали, че във вените му тече кръвта на Самуил и като негов потомък трябва да поведе българите. Дни по-късно същият сън пак навестил мъжа, но този път му били дадени точни координати къде е заровено имането на Самуил. По спомени Кекеменов чертае скица за скритото богаство, с която отива при шефа на асоциацията "Феномени" Стамен Стаменов.

Двамата разказват историята пред началника на Генералния щаб на Министерството на отбраната ген.-полк. Радню Минчев и машината се задвижва. В екипа е и екстрасенсът Елисавета Логинова, която твърди, че разговаря с извънземна цивилизация и те ѝ посочват ново място на 100-тина метра встрани от старото.

Ровенето продължава, а постепенно целта се променя и започва търсене на двуполов първобитен човек. Логинова започва да води бележки с подобни на йероглифски знаци, които твърди, че ѝ дават извънземните.

"Израелски специалисти смятаха, че писмото е китайско, древноегипетско или космическо. В тях пишеше за зараждането на света", казва Елисавета Логинова пред "24 часа" през 2002 г. Тя допълва, че в дупката е била открита съвършено изкуствена пирамида с коридори и неслучайно подреждане на земни пластове. Те били с гладък под, стени и тавани. Години по-късно военните засекретили записките на екстрасенската.

Постоянното въртене на кирки без резултат накарало екипа да потърси и пророчицата Ванга за съвет.

"Ке стигнете един капсул. Какво е съдържанието - консервирано. Не знаете дали капсулът е под налягане. Що ке чините с оня маймун, бре? Жута маймуна - ни мъж, ни жена. Отвори ли се херметичнио капак, онова същество може да се съживи от въздуха. Що ке чините, питам, кога оно се пробуди и проговори?", казала Ванга. Смята се, че тя била против копаеното и поискала то да бъде прекратено.

"Говореше се, че търсим първия човек, който е двуяйчен. По-късно се говореше за първия човешки индивид. И той беше назован с различни имена - Адам, Ариел, Авраам, Ной, Исус. Е да ама той е един и може да има само едно име и да е само един от петимата... Може би затова последва нова информация, че тук търсим първия вселенски човешки индивид", пише в книгата "Феноменът Царичина", полк. Цветко Кънев.

Смятало се, че съществото е замразено. Военният взел парче глина, спойваща градивните редове на обекта, която се била размекнала като тесто.

"Когато вечерта го занесох вкъщи, беше станал твърд като бетон. Подложен на влага, отново омеква, макар и бавно", пише Кънев. Той твърдял, че точно такъв материал е нямало никъде в района, който военният лично обходил в търсене. Полковникът разказва и една от най-необяснимите случки по време на разкопките.

"От този период най-поразителното събитие, което преживяхме, стана на 12 май 1991 г. Вечерята ни започна в 22 ч. Бяхме насядали около масата, когато във фургона влезе началникът на караула лейтенант Нейков... и доложи, че наблюдават странни светлини, чийто произход не могат да си обяснят и че друг път не са виждали такива", пише полк. Кънев. Той допълва, че зад близките хълмове се виждали пулсиращи светлини с дължина няколко десетки километра, които бавно се спускали зад височините. При всяка пулсация над хълмовете се виждали огромни облаци белезникав дим, въпреки че небето било кристално чисто и ясно. Полковникът разказва, че по това време кучетата в цяла Царичина лаели силно, и не се успокоили, докато явлението не преминало.

Всичко свършва, след като е събрана група от експерти, на които им се показва какво е намерено и те обявават, че това е изубено време и близо 16 милиона лева, колкото струвала дупката в Царичина. Така на тогавашния министър на отбраната Александър Сталийски му писва и заповядва на 4 ноември 1992 г. операция "Слънчев лъч" да бъде спряна. В мистичната дупка е излят бетон и обектът е запечатан.

Според полк. Кънев феноменът "Царичина", обаче е факт. Контактът с извънземни циливизации, макар и непризнат от официалната наука, е факт", пише Кънев.


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
0
 
! Отговори
Вуйчо преди 5 месеца
До Коритаров Live

То архив има , ама на бай *** ли ще го показват ?
76
6
 
11
 
! Отговори
ВАЯ преди 9 месеца
Активно мероприятие на ДС и КгБ ,целящо отклоняване на вниманието на Тълпата от големия грабеж който същите служби извършиха в България.По същия начин ни занимавах с извънземни над с.Ключ.Изхарчените няколко милиона са нищо в сравнение с милиардите които заграбиха.
75
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР Това са магиите на демократичните и евроатлантически ценности .Всекидневието на демократите от Брюскел , Фашингтон и демократичният лагер .
74
27
 
4
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 9 месеца
Често в сънищата на путинистите в БГ се яввяват безумни сънища с гротескни сексуални актове между мъже и между джендъри и коне с червени петолъчки на челата. Те са вследствие на магиите които Путларах Акбар им прави в Кремъл
73
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пълни глупости, това беше се едно гледачка да ти вземе парите. Един от най-големите обири на държавата по това време. А какво била казала Ванга, не я слушайте. И тя е Кгб-лъжкиня говореща с дявола, а не с извънземни както твърдеше. Бай дъ уей, извънзмени няма, това са астрални демони.
72
6
 
22
 
! Отговори
Помнещ преди 9 месеца
Не ги обвинявайте! Просто 90-те години бяха шантави години за България.
71
4
 
34
 
! Отговори
Щерю преди 9 месеца
Хитро - една дупка - 50 000 лв. разходи и 15 950 000 лв. законно изкрадени....
70
10
 
17
 
! Отговори
дедови преди 9 месеца
Изгоряхме, джендърите от ЕС ще подновят разкопките !
69
13
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 9 месеца
До Физкултурник
"Двуяйчен" щот по соца, не е можело много да се говори в пряки термини, а и чрез този термин, обяснението е по-леко и достъпно за масите. Двуполов - едновременно мъж и жена. Не се е размножавал чрез утроба, а чрез "снасяне на яйце", което се е държало и люпило под мишниците. Именно затова там днес имаме обилно изпотяване, окосмяване и затопляне. Остатък на функциите на тази част от тялото по ония времена.
68
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Все още никой не знаел истинската причина за изкопаването на огромната дупка при Царичина? Аз я знам - човешка глупо.ст.
67
8
 
11
 
! Отговори
Манго преди 9 месеца
След предстоящата Т С В , от това " същество" ,ще възникне нова , либерална цивилизация от джендари , двуполови ,триполови и т.н. Земята ще е радиоактивен Рай и всичко ще е ОК !
66
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Божее!!! Заслужаваме си съдбата! За съжаление сме много прост народ и няма надежда скоро нещо да се промени!
65
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Двуяйчен?! Мъжете имат по 2 яйца, а жените 2 яйчника. Да не е бил с един яйчник и един Ташкент :))))))))))))))))
64
3
 
20
 
! Отговори
До физкултурник преди 9 месеца
Човек с две яйца. Аз така я разбирам тая дума.
63
1
 
29
 
! Отговори
Физкултурник преди 9 месеца
Може ли автора да обясни какво означава “двуяйчен” човек. Предварително благодаря!
62
16
 
22
 
! Отговори
Нешка преди 9 месеца
И запита Ванга:
"Що ке чините с оня маймун, бре? Жута *** - ни мъж, ни жена."
И отговориха й: "Другаря Елцин има планове за него/нея, заместник ще му става в Кремъл!"
И заринаха те дупката и пратиха *** в Москва и тя още е там. Три дена яли, пили и се веселили!
61
29
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тоя двуполовия ще да е бил първия руски трол.
60
13
 
44
 
! Отговори
Карай преди 9 месеца
Джендър бре. Първия джендър са изкопали.
59
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не знам за първия човек, ама и аз съм двуяйчен :)
58
30
 
4
 
! Отговори
Румео се завръща преди 9 месеца
Това е скрита тайна..*** беше слизал там. Втази дупка има радиация, военните знаят и крият какво всъшност са видели, но истината е че Царичина дупка е странно явление но България няма да има полза от него.....тя е изгубене държава в предела на бъдещата Османската империя