2019-та вече е тук! Честита да ни е! За много години, българи!

Екипът на Dnes.bg ви пожелава тя да бъде здрава, спорна и щастлива!
Обновена: 1 яну 2019 09:29 | 31 дек 2018 23:58, Екип на Dnes.bg
92
2019-та вече е тук! Честита да ни е! За много години, българи!
Снимка: Reuters

Честита Нова година!!!

Над празничната маса стрелките на часовника отмериха последните секунди на старата 2018 година и я изпратиха в историята. А сега е време с пълни чаши в ръка да си кажем: За много години, българи!

Новата 2019 година влезе в домовете ни с наздравици, пълни трапези и много надежди и пожелания. Остава да си пожелаем да бъде цялата такава - здрава, празнична, успешна и с много усмивки.

Екипът на Dnes.bg желае на всички вас – нашите читатели, много здраве и любов, а заедно с това и повече професионални успехи.

Учете се от грешките си, прощавайте на любимите си хора и не спирайте да бъдете себе си, като намирате удоволствие и усмивки дори и в малките неща! Пътувайте и се наслаждавайте, обичайте и бъдете обичани.

А освен всичко това най-важното, ще ви заръчаме още: Фиш за тотото пуснете, с него джакпота спечелете! Шефа си с усмивка посрещнете, по-високата заплата приемете.

Към чужбина куфарите стегнете и на чуден остров на мързел да се отдадете. Лятото на остров и море – най ще ви бъде добре.

Наздраве и за много години!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
5
 
2
 
! Отговори
тя преди 5 години
На всички БЪЛГАРИ, много късмет , радост , успех и ще пребъдем! И да се обичаме , а не да се мразим!
54
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен" Урааааааа наближава 2025 г. когато няма да има повече българи"Иска ти се да няма българи и България, ци.га.н.ски ***! България и българите и всички бели народи заедно с Русия ще оцелеем и ще пребъдем до свършека на света, въпреки твоите лоши " благопожелания" , ***! И още нещо:***, отивай бързо на Лъвов мост,че те чака ци.га.но- турска- арабска клиентела!
53
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧНГ, мили българи! Нека да бъдем живи, здрави; да имаме радост , надежда, вяра и любов в семействата ни! Нека в България да има повече висока раждаемост на бели българчета!Да пазим като зеницата на очите ни Светата Православна Христова Вяра, драгоценният ни български роден език и писмеността! Да пазим българското и българщината! През 2019 година да се отървем от недостатъците ни, простотията и злобата!
52
5
 
0
 
! Отговори
:) преди 5 години
До да отвърнем стихотвоТи един и същи ли си, дето от време на време пишеш стихове тук? Ако си един и същи човек, вземи ги публикувай в отделна книжка, например под заглавие "Вдъхновено от Днес.бг"
51
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Урааааааа наближава 2025 г. когато няма да има повече българи амин АМИН
50
6
 
3
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Честита Нова Година приятели!
49
6
 
5
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Честита нова година, бъдете здрави!
48
6
 
10
 
! Отговори
Лилка преди 5 години
Честита да е Новата 2019 Година ! Много здраве, вяра, надежда кураж , обич и добър късмет за всички ! Наздраве !!!
47
7
 
10
 
! Отговори
До цървула от Сидни преди 5 години
До тоя успелият от Сидни, само да ти кажа че лъва като стъпва не отива да обеснява че е лъв и трябва да му правят път , просто се знае че лъвът си е лъв , а ти си мишка , която обеснява на хората че е лъв , успяла в живота и едва ли не те са мишките , абе не те ли е срам в България има доста изтормозени хора , където не са виновни за съдбата си , колкото и пари да си изкарал няма как да ги вземеш на ония свят , така че трай си и се прави на мъж пред австралийците мишок
46
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До seХАХАХАХАХААААААААААААААААААААААААААААААААААА
45
7
 
4
 
! Отговори
se преди 5 години
С ДНЕС БГ утрото и денят на българите е по оптимистичен.Бъдете винаги позитивни и успешна година на екипа Ви.
44
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За много години aмчъказлии,да ви *** майката българска пропадналa.
43
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"2019-та вече е тук! Честита да ни е! За много години, българи!"И сега какво, да не е честите на турците ли?! Правите позитивна дискриминация ли, какво? В тази пропаднала котчина освен българите живеят и други народи, защо не им честитете и на тях?!
42
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честита ви новата 2019! Желая ви здраве, лични и професионални успехи и щастие!Дано да се изпълнят всичките ви желания през новата година.
41
10
 
4
 
! Отговори
да отвърнем стихотво преди 5 години
И през Новата Годинасап еврейски пак ще ни напиняс бежански вълни и глобализъмс кризи и с тероризъмновия световен редще ни види сметката наредробе ипотекоплащащстягаи своите опинци продуктивност и печалбичакат твойте господари
40
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честита 2019 година и нека българите да отворят сетивата и разума си и да не поставят всички хора под общ знаменател, като при социализма, защото хората са много различни! Да бъдат.много повече РАЗБИРАЩИ отколкото осъждащи! Защото в тази страна хората явно НЕ ОБИЧАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ РАЗУМА и интелекта си (ако ги имат ), а мислят и действат първосигнално. Завистта и омразата съсипват много човешки съдби . Така нацията никога няма да има напредък , а ще се топи още повече.
39
9
 
6
 
! Отговори
Дърт Пръч преди 5 години
Ха да е честита! *** се нагуши добре над препълнената софра, натъпка се добре, повръща, *** и пак на гнентенето хахахаха Това го вълнува бай *** да са натъпче като свинчуга....да нарежда и да се блещи над чинийите с лапница, и да цъка с език. аху иху и вече е тихо, сега ще изтрезнее и ще го заболи главнята като види джеба празен, борча виси на дирника и трябва здраво бачкане че баят борч и на боко трябва да се плаща ааахахахахахаха
38
6
 
3
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
понеже редакцията ни е поздравила в стихотворна форма да отвърна с подобна такава:никой от нас някак си не чу как новата Стопанка на съдбите (по)чykа (***)на вратата и запита, с късметчета в ръка и топла пита:-чyk, чyk чyk... Кой живее тук?има ли децасъс добри сърдца
37
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви българи тези които са в България са срам и позор , а тези които са извън нея се продават за жълти стотинки .Мъчно ми е че сме 6 ти в света които са били в космоса и благодарение на нашите инженери изобщо Гагарин е първият космонавт , африканците са имали ток благодарение на нас дали сме и ние нещо на света , а сега го гледам новото поколение на наркотрафиканти, *** и престъпници .Честита нова година българи ?!!
36
6
 
9
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
Честита Нова година!повече Здраве, по-малко кавги и пререкания (едното е свързано с другото). Повече Любов, по-малко ненавист и омраза. и никога да не забравяме, че в нашия триизмерен свят, (напълно логично) всичко си има по следните три страни: една добра, една лоша и една хумористична... т.е. две от страните винаги са на страната на доброто, но едната ползва силата на властта, за да побеждава от името на злото. овас/нас зависи. Наздраве и Сурва весела година, до година до амина...