Светлана Дончева: "Твърда ръка" или "циганска държава"!

"Войводиново е пореден епизод от сериала "Интеграцията невъзможна"
11 яну 2019 09:30,
99
Светлана Дончева: "Твърда ръка" или "циганска държава"!
Снимка: Facebook

Пореден епизод от сериала "Интеграцията невъзможна". На тези хора все някой им е виновен – българите, държавата, политиците. Те винаги са невинни, жертви на обстоятелствата...

Още по темата

Това написа във Facebook съпругата на вицепремиера Томислав Дончев – Светлана Дончева.

"Твърда ръка" за всеки, без значение циганин или българин, който бие, убива, краде, не се грижи адекватно за децата си, превръща ги в просяци, прави деца на други деца. Твърди, смели и категорични мерки, иначе съвсем скоро ще се превърнем в циганска държава", допълва тя.

"И стига сме се страхували от псевдолибералните грантаджии, които започват да пищят всеки път, когато някой се опита да назове нещата с истинските им имена. Лицемерието и овчедушието ни докараха до там престъпникът да има повече права от жертвата", пише още жената на вицепремиера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
Гигс преди 5 години
Криете не криете думите,мислете вие къде ще се скриете алчни продажници!!!!
67
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото и кофти да звучи, Германия се възтанови след втората световна, благодарение на дисциплината, наложена от Хитлер.
66
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В развитите държави към които сме тръгнали, има твърда ръка, нищо общо с тая свободия тук. Без ред и дисциплина, нищо не става, за това и хората избягаха в тия държави, за по добро бъдеще на децата им.
65
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В историята на САЩ имаше едно кофти явление -ККК....Чудехме се защо,а то било от зор!
64
6
 
2
 
! Отговори
?елтак от Ав?тралия преди 5 години
А мен ме трият защото съм бил хомосексуален,бла бла...Затова избегах у Аустрейлия да скачам като кенгур за жълти центове
63
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 70 Държавата я управлява едно джудже от кремъл...цялата държава е в хватката на джуджето - 100% енергетика, бизнес...
62
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 69Това го имаше преди 1989 г. но го отмениха СДС, защото САЩ защитава ромите и турците и разделя и владее страната. Филип Димитров стана за награда директор в НАТО в Брюксел.
61
1
 
16
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Чудесно, но съпругът и до нея кой знае защо мълчи като комунист на разпит. Ще последва ли нещо от това, което госпожата е казала? Или ще си остане само прах в очите на електората. А Бойко и гербаджиите управляват вече трети мандат. Като тойдат общинските избори няма ли пак да започнат да обикалят махалите и да обещават узаконяване, регистрация и т.н.
60
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите това искаха в 1989 г. и си го получиха. Дончева не пита мъжа си кой управлява държавата дали мъжа Дончев или някакъв васал на САЩ.
59
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма държава в Европа, където да има такава анархия за определи хора само.Я отидете в Гърция и вижте дали някой кафяв може да се вози в рейса безплатно.Там ще се правят на отворени, но полицията веднага ще ги смели от бой.А за щатите да не говорим. Ще го гръмнат, защото закона им дава това право.
58
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами те наистина са невинни при тези условия. Държавата ги е оневинила за всикчко. Какво искат някои? Тези от маалата да са някакви много съвестни и да не правят престъпления?А какво е престъпление от юридическа гледна точка? Това значи да нарушаваш законите. А сега законите са писани за тях. Държавата трябва да промени законите и всичко ще се оправи. А сега всеки се бие срещу вятърни мелници и онези само се смеят отстрани, защото те не са глупави, прекрасно разбират всичко. Анархо-комунизъм.
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Centralnata bg darjavna administracia ne moje da izpalniava rabotata i zadaljeniata na regionalnata bg darjavna administracia....stom ne raboti kachestveno i kolichestveno, togava sakratete kmetskite obstinski darjavni plateni slugi i da si varnat zaplatite....v konkretnoto kmetstvo ima darjavni plateni bg narodni slugi, koito ne si varshat rabotata kakto se iziskva ot bg zakoni ha vatreshen red i mir...voivodinci v obstinskite im zvena da si varnat darjavnite zaplati. Tova e tehen teroror.
56
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Masovo pochistvane na ushite na bg sadii, prokurori, kmetove, obstinski savetnici i vsichki drugi obstinski darjavni plateni slugi...s voenna ceremonia na sofiiskia plostad....po kitaiski drevni metodi ...ili po bulgarska tradicia s pojarnikarskia markuch na pojarnata nationalna bulgarska slujba...moje i komshiiskite pojarnikari da pomolim ga pomost....to ste ima mnogo uchi za miene...
55
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До А Той мълчи...Да сте чули или прочели изявление на Борисов по въпроса за ромската престъпност?а от Радев и Нинова? Няма и да чуете, щото миганите са основните им избиратели!
54
1
 
22
 
! Отговори
7+ преди 5 години
Подкрепям!
53
2
 
19
 
! Отговори
Рая преди 5 години
Колко е права!
52
4
 
43
 
! Отговори
ХЛЕБАРКА преди 5 години
Тази другарка пише неща,като че ли мъжът и не е в управлението вече 10 г.Нито един журналист не зададе въпрос към силните на деня-какво направиха за тези 10 г.?Освен,че се умножиха престъпленията на ромите,май друго няма.Колко българи бяха убити,колко възрастни хора пребити и ограбени.При всеки подобен инцидент се шуми известно време и всичко преминава,доката не дойде друг такъв.Вижте,че ББ мълчи и сега,както и при случаите в Катуница.Трябват изборни грасове-това разбрахе ромите.
51
2
 
28
 
! Отговори
Край преди 5 години
Г-жата го играе доброто ченге. Все едно не управлява мъжа и -философа. ББ не говори по въпроса щото е на същото мнение като госпожата САМО ЧЕ а го е изразил а са му спрени кинтите и потупванията от Брюксел/Меркел. А от тия кинти се хранят тези които го назначават - строителите на магистрали метро и улици.С ромския лобут и озлочестените баби по селата си плащаме евросоциялните помощи.
50
1
 
32
 
! Отговори
Край преди 5 години
Няма "твърда ръка" в ЕС моме. Не само в България е така. Виж в Кале бежанците какво правят с тировете. За твърда ръка трябва бой, принудителен труд и смъртно наказание в НК. Това няма кой да го разреши в така любимия на мъжа ти ЕС.Твърда ръка има в Турция, Русия, САЩ и пр.В ЕС Орбан се пробва и го изкарват диктатор.Така че моме спести ни мисловните си конструкции.
49
5
 
27
 
! Отговори
Даскала преди 5 години
Хайде , джаста - праста!За три мандата влошихте положението , а сега за три месеца ще го оправите , я се скрийте фукльовци!