Въпроси към Макаров: Обича ли Русия България и на заплата ли е Радев?

Десетки въпроси към посланика на Русия у нас във Facebook
Обновена: 12 фев 2019 08:26 | 12 фев 2019 07:00,
360

Рекордните 2500 въпроса бяха отправени към посланика на Русия у нас Анатолий Макаров в рамките на инициативата на дипломатическата мисия "Попитай посланика".

Сред въпросите се откроиха както конкретни, така и забавни и емоционални, свързани с българо-руските отношения, предава Bulgaria ON AIR.

Във Facebook страницата на руското посолство русофили и русофоби се надпреварваха да задават въпроси на посланик Анатолий Макаров.

Инициативата е по повод Деня на дипломатическия работник, който в Русия се отбелязва на 10 февруари.

В първата част от дипломатическата мисия са публикувани въпросите, които не могат да минат без отговор.

Те засягат широк кръг от теми - от това дали Русия обича България до това дали президентът Румен Радев е на заплата в Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпрос към Макаров: Кога ще върнете откраднатите български архиви ?
74
9
 
15
 
! Отговори
Въпрос преди 5 години
Въпрос . Русия били подкрепила ново национално освободително движение на Българите срещу американските окупатори
73
10
 
12
 
! Отговори
Поручик Балканец преди 5 години
Русия определено много обича България. Обича я и натюр, и с кетчуп, и с горчица. Русия обича и българите, понеже българите са братя на руснаците и затова всичко си делят по братски. А Русия много обича да си дели по братски и никак не обича да дели по равно.
72
5
 
10
 
! Отговори
А преди 5 години
Изглежда възможността за гласуване срещу постовете е някакво основание за плащане. Явно от герб и ус посолството плащат на брой гласувания. Затова и нивото пошло и грозно за да дразни, особено с агресивния тон и лични нападки. Хора оставете ги да си пишат и не гласувайте. Като не им се връзвате ще им спрат парите.
71
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпрос към Макаров: До кога ще се държите като окупатори към България ?
70
8
 
21
 
! Отговори
Майтапчия преди 5 години
На молитвена закускаЦецо кокълчета хруска.Там България предаваи на нещо се надява!Ще получи май апартаментот държавния департамент!Очаквайте продължение....(от автора на "Винету"-'Пръкна се от Банкя мутра велика...",Дългото ухо"-"Имаме си един политик изпортен..." и "Тримата патриоти"-"Ей ги наш'те трима патриоти..."
69
8
 
15
 
! Отговори
Леле преди 5 години
Тук е като на война за писачите на Цецо от герб. Злобата ще се обърне срещу вас и ще си докарате някоя психична болест, макар че изглежда вече я имате. Пишете за да заглушите мнението на хората. Грозно. Пишете си, но соца даде на хората образование и те могат да мислят, това е което дразни НПО.
68
4
 
14
 
! Отговори
до истината е, че преди 5 години
Истината е, че Русия капитулира пред Царство България на 03.03.1918 г.Датата е нарочно избрана от министърпредседателя Васил Радославов, за да натрие носовете на ,,освободителите" които нахлуват в Добруджа за да я откъснат от България в полза на Румъния, но кавалеристите на ген.Колев направо помитат най-елитните руски части.
67
8
 
10
 
! Отговори
до истината е, че преди 5 години
Истината е, ако царската войска беше стъпила в Сталинград той щеше да падне преди ушанките да се усетят.
66
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук трият коментарите против русофилите и Путин.
65
6
 
14
 
! Отговори
до истината е, че преди 5 години
Истината е, че българския народ е воювали срещу руските нашественици и ги е трепал като мухи в Добруджа и в Македония на завоя на река Черна.
64
23
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев работи за руските интереси.
63
7
 
16
 
! Отговори
Долу БКП и Путин преди 5 години
До МдаЯ виж Парламента - 240 руски депутати! И сега до последно ще крият отровителя "Федотов".
62
4
 
18
 
! Отговори
АНИ преди 5 години
Що за глупав въпрос???
61
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в българия е пълно с храненици на краварите вижте какви луди пари се раздават само на журналята под форма на грантове от американските фондации- за политиците да не говоримзатова и нашите телевизии винаги плюят русия защото са обикновени платени палета безродницисега преди изборите това е песничката - да видшиоще какво ще измислятплатените глашатаи на краваршингтон
60
16
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обича ли САЩ България и на заплата ли е Борисов?
59
16
 
13
 
! Отговори
Мда преди 5 години
До Долу БКП и ПутинА настоящото американско робство що (удобно)пропускаш?16-та република не успяхме да станем,ама сега сме нещо по-лошо-отвъдморска територия с особен статут-без ползи,но с пълно подчинение.
58
2
 
6
 
! Отговори
42 преди 5 години
Как да обичаш такава брантия.
57
15
 
15
 
! Отговори
Долу БКП и Путин преди 5 години
До до БЪЛГАРСКИ ШОВИНИСЕто и разбивка на робствата: византийско - 1018 - 1185 =167 г; турско - 1396 - 1878 =482 г.; руско - 1944 - до момента =75 г.ОБЩО = 724 г. от 1338 г.
56
9
 
28
 
! Отговори
Мда преди 5 години
До български воин"Аз с кеф бих воювал срещу Русия..."Ами отивай да воюваш,к'во ти пречи!?Хохлите събират такива шан.тоци отвсякъде и ги пращат в Донбас.Не са много,но ги има.В Сирия също можеш да се изявиш,при брадатите "демократи".Изобщо-възможности много.Но не намесвай в бълнуванията си нормалните хора-те имат съвсем различни виждания по въпроса,дори да не харесват Русия(не са длъжни,естествено)!