Алекс Сърчаджиева: Ще премина сама през цялата болка!

Актрисата в първо интервю след смъртта на Иван Ласкин
22 фев 2019 10:45, Петя Славова
108
Алекс Сърчаджиева: Ще премина сама през цялата болка!
Снимка: архив, Булфото

Александра Сърчаджиева застава пред камера за първи път след смъртта на Иван Ласкин.

Още по темата

"Аз ще премина сама през цялата тази болка и през целия този ад и никой няма как да ми помогне. С това ще трябва да се справя сама", казва актрисата пред Нова тв.

Александра признава, че се чувства като дете, загубило се в гората. "Казвам си, че това е някакъв кошмар, от който искам да се събудя и той да е до мен".

Тя споделя, че й е много трудно и като си е у дома навсякъде вижда Иван Ласкин.

"Всичко, което погледна в нас е той. Сядам, забивам поглед в една точка и нищо не искам да правя. Една чиния не искам да помръдна".

Сърчаджиева споделя, че сега не работи както преди.

А за дъщеря си разказва, че много чете и знае, че всяко дете си избира само родителите и съдбата, за да премине през нещо, но също така вижда очите й колко са тъжни.

"Питам се каква съм била в миналия си живот и какво съм причинила на хората, че сега да трябва да мина през цялата тази болка”, споделя Александра.

Иван Ласкин почина в нощта срещу Богоявление, на 48 години, след като дни наред за живота му се бореха медиците във ВМА.

Той почина в нощта срещу Богоявление, на 48 години, след като дни наред за живота му се бореха медиците във ВМА.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2019/01/08/laskin-gi-sybra-v-hrama-toi-poe-kym-nebesata-te-ostanaha.398597
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъжно е това, което се случи на Алекс, дано има сили да го преодолее и близки хора, които да помогнат. Но тази болка е толкова лична, че въобще нямам намерение да гледам сълзливото интервю, дълбаещо в драмата ........
17
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Земи си шише ракия и нема да страдаш, това е решението в бг
16
18
 
24
 
! Отговори
питанката преди 5 години
Стига с тези "сълзливо-сополиви" трагедии!!! Всички медии тръбят "колко е нещастна" и съсипана, че оня алкохолик си е умрял от безотговорност и простотия. Пренасят "театралните" си драми публично и очакват всички да плачем и да я съжаляваме. Не ми пука за нея и пияндурника, който умря!!!
15
17
 
16
 
! Отговори
Смуглянка преди 5 години
"Питам се каква съм била в миналия си живот и какво съм причинила на хората, че сега да трябва да мина през цялата тази болка, споделя Александра.--------------------------------------------------Ами, подигра се с любовта на Руслан!
14
14
 
25
 
! Отговори
Do 10 преди 5 години
До АнонименВие, дето работите на павилионите за алкохол и цигари, няма как да разберете някои неща.Алкохолик или не, беше артист.Джим Морисън- наркоман, но гений.Джими Хендрикс - наркоман, но гений.И още примери.Всеки е някакъв в живота си.Въпросът е какво ще оставиш след себе си.Вечните съдници като теб...нищо не оставяте.
13
4
 
28
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
По -добре бъди алкохолик в театъра и човек в реалният живот отколкото обратното както бе при Ласкин. Потвърждение на приказката ,че пиянството е до гроб и за цял живот. Една жена би трябвало да има сили да откаже мъжа си от този голям порок и начини за това има- клиники за лечение на лица пристрастени към алкохола.Никой не може да ме убеди, че артистите в България живеят бедно и на едно ниво с един учител да речем.Тези шоу програми , в които известни се напиват като казаци пред камери защо са?
12
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 5Абе, баща й е отявлен костовист. Не е случаен добития имот на морето и "театралните" му изпълнения със сълзи на политическата сцена! Нона е заела БСП-то. Ами остава й ГЕРБ или ДПС.
11
27
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А с какво е нолкова важна тази Александра,че трябва да знаем терзанията и?
10
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, запитала ли се е какво е изпитвала предишната му съпруга, изоставена заради нея с невръстно дете и след като й е "пропил" наследствена гарсониера в центъра на София? "Дъщеря на баща си", както би казал народа. Да не пита от къде й идват наказанията! Едва ли от предишния живот! Този й е достатъчен! Мисли преди да направиш нещо. И си носи отговорността!
9
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баща му на Ласкин беше същия алкохолик. Идваше на павилиона където работех и всеки ден си купуваше по половин литър ракия. После напуснах и не знам какво стана с него - жив ли е още. Явно то си е наследствено.
8
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде стига преструвки и лицемерие! Смъртта на един е живот за друг! За какво и е един мъж, превърнал се от житейско безсилие в пияна бухалка! Тъжно е за човека, но животът е кратък и най добро за неговата памет е да вдигне глава и се огледа по скоро! Той я освободи, за да е щастлива и получи това, което той не може да и достави!
7
20
 
23
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Отърва се ... Едва ли страда особено. Не е никак лесно да си съпруга на алкохолик.
6
5
 
35
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Ласкин си отиде от алкохолизъм
5
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сама ще си,Алекс.Болката никой не може да ти вземе.Разбирам те много добре,защото съм преживяла и още по-лошо,което не пожелавам на никого.Времето ще притъпи болката,трябва само да си силна,защото имаш за кого да живееш и да се бориш.Желая ти кураж в трудния житейски път.
4
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напротив! Човекът си отиде благородно и така и дава шанс за нещо по добро! Жестоко, но това е реалността! Ще си намери някой гербераст с власт и живота ще е райска приказка!
3
0
 
69
 
! Отговори
aa1830 преди 5 години
Всеки преминава сам през най-трудните моменти. Всеки има някаква кофти история в личен план. Живот...
2
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Милата, за нея ми е най-мъчно. Пожелавам ѝ сила да продължи напред.
1
27
 
43
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Ласкин си отиде, отвратен от гадната действителност в окрадената ни държава !