Българи от ново време и зад граница ще оправят България?

Засега е трудно да стане, коментира Калоян Буковски
Обновена: 25 фев 2019 10:31 | 25 фев 2019 10:31, Петя Славова
168

Проект "Българи от ново време" на клуб "Милениум" включва млади българи, които работят и живеят в чужбина. Колко са сънародниците ни, които са извън България обаче не се знае. Последната информация, която беше предоставена от Министерството на външните работи, показваше около 2 милиона.

Калоян Буковски от клуб "Милениум" обаче смята, че това е най-малкият възможен брой и по думите му всичко зависи от това кои хора се броят в това число.

Той коментира и информации за евентуално сформиране на политически проект от страна на сънародниците ни зад граница, който да има претенции за власт у нас.

Буковски беше категоричен, че това сега е трудно да стане, защото такава партия ще разчита именно на гласовете зад граница, но липсата на лесно гласуване в чужбина е проблем.

"Това, което искаме да направим с този е проект, е обединение на всички социални групи", каза Буковски пред Bulgaria ON AIR по повод целта на "Българи от ново време".

От студиото на "България сутрин" той призова българските политици да търсят български кадри от чужбина, защото според него имаме много успели и доказали се сънародници, които са добри професионалисти и могат да помогнат на страната ни.

Калоян Буковски от клуб "Милениум" каза още, че сега в организацията им работят по това да няма проблеми за сънародниците ни във Великобритания да гласуват на изборите за Европейски парламент и то след Brexit.

"В последните дни се говори много за отлагане на Brexit. Една от основните пречки е европейската страна, а не британската. Ако трябва да се задържи датата, ще бъде твърд Brexit", смята той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
6
 
16
 
! Отговори
бай Тодор преди 5 години
Па нали има банани и тоалетна хартия, магазините са пълни със стоки! Какво да оправят?
24
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България ще се оправи когатокапиталистите увеличат заплатите на хората,за да живеят нормалнокакто при социализма при Тодор Живков.Европейски ценности не се ядат и не плащат сметките за ток, вода, данъци, застраховкиакцизи и други данъци
23
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чили е една от най-бедните страни, наред с България. А след демократичния диктатор Пиночет инсталиран от САЩ инфлацията беше стигнала над 1000%, още не могат да изплуват.
22
4
 
19
 
! Отговори
до 471 преди 5 години
Дори и в думите ти да има истина-пресен е случая с юпитата на Симеончо- то в основата си не си прав. Ако ти повярвам излича ,че трябва гласувам винаги за Боко Тиквата и Доган , Нинова и Каракачанов - да вярвам на тези мафиоти, ченгета, и лобисти, повече отколкото на младите хора, необременени, учили в чужбина, видяли трудностите и несгодите и разбрали как живеят нормалните хора. От твоите думи лъха на примиренчество и носталгия. Аз искам промяна-а тя може да стане само с НОВИ ХОРА.
21
5
 
33
 
! Отговори
Я да видиш преди 5 години
Човек който не може да успее в страната си ще я оправя дистанционно. Сериозно ли??? Що за организации. А нас които живеем тук ще ни питат ли или ще ни оправят насила като тия сега и оня с 800 дни дето оправячите като Велчев забогатяха от оправяне или Костов и сие???
20
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е поредният сороски ПР. Нищо не може да оправи България докато е в ЕС и НАТО.
19
3
 
18
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Само военен режим Пиночет оправя *** тук !
18
1
 
12
 
! Отговори
Електорален юнит преди 5 години
Не ми харесват.
17
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този да няма пред вид лондонския задграничния кръжок на "Русофили за смяна на модела", който миналата година се опита да инсценира евразийски метеж при Троянския кон пред Парламента !?
16
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо да оправят България. Нали вече 30 години демокрация и евроатлантическо патньорство? Развалена ли е България, че ще я оправят?
15
3
 
17
 
! Отговори
471 преди 5 години
Много виртуалност в таз BG много нещо! Някой някога щял да се върне и да ни оправи!?? Ами те се върнаха - кобургите, василевци, и т.н. и се оправиха! А България е все последна и все в реалността, за разлика от тези като наш Калоянчо! Видиш ли ти, те там онези били ама много подготвени - за касво точно са подготвени бе Калоянчо мамин?? Нещо ти се губи връзката!
14
6
 
21
 
! Отговори
Луд преди 5 години
Хаха и тия ги оплюхме. Абе само вие сте свестни. Чакайте да дръпнем. 90% кукумицини сте в тоя бардак.
13
2
 
20
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Те хубаво ще дойдат да оправят положението в Бг,но, дали знаят, че маФията ще оправи тях ?!
12
4
 
21
 
! Отговори
Гинка преди 5 години
Българските емигранти в Руската федерация няма ли да се включат в тези движения?
11
3
 
9
 
! Отговори
Maximus преди 5 години
До 11. Нищо бе, като дойдат да ни оправят, ще ги облечем в потури. Може пък тогава по-малко да крадат
10
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бегали на времето да мият чинии, дега ще се връщат да ни оправят, втасахме я. Отишли хората, видели свят, навирили нос и чело и ще дойдат сегс и нас да просветлят, нас дето остнахме тука да се оправяме въпреки мизерията.
9
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А от чужбина как ще махнат мутрите от властта в България?
8
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Калоянчо му е намерил цаката за лесна прехрана.
7
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То българина само това търси, някой да го oправя, щото е гьoтвeрен!
6
2
 
25
 
! Отговори
elbarbudo преди 5 години
Царските юпита 2?