Ултраси опорочиха празника на Шипка. Крещят "Ууууу!", "Оставка!"

Пожалиха само Румен Радев, БСП и Мая Манолова
Обновена: 3 мар 2019 18:29 | 3 мар 2019 18:15, Нели Христова
322
Ултраси опорочиха празника на Шипка. Крещят "Ууууу!", "Оставка!"
Снимка: 24 часа

Двайсетина привърженици на партия "Възраждане" със знамена, надписани с името на партията, стояха на стъпалата на паметника на връх "Шипка" и крещаха и дюдюкаха, докато се поднасяха венците, съобщават от "24 часа".

Те успяха да освиркат и оплюят венците на всички институции и партии, с изключение на тези на президента Радев, омбудсмана Мая Манолова и БСП.

Мая Манолова стоеше сред тях с усмивка. При официалните лица не се качи и лидерката на БСП Корнелия Нинова, въпреки че бе сред тях по време на словата на паркинга, отбелязаха наблюдателни участници в тържествата.

Зад крещящите като озверели ултраси партийни привърженици по-високо на стълбите стоеше лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов и диктуваше на хората си кога да викат "Ууууу!", кога "Мафия!", кога "Оставка!".

Другите участници в тържеството негодуваха и викаха на хулиганите да млъкнат, но без успех. Откога "Възраждане" се управляват от БСП?", попита един от присъстващите.

Други му отговориха, че въпросната партия отдавна е патерица на БСП и дадоха примери как са съпровождали Корнелия Нинова при протеста на майките. "Нищо чудно да направят коалиция на изборите и сега да си я отработват", подхвърлиха зрители.

Десетина от ултрасите са се качили на паметника още сутринта и са заели местата на стълбите, за да са в стратегическа позиция за поднасянето на венците. Явно всичко беше подготвено и координирано.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
7
 
13
 
! Отговори
Ром"с преди 5 години
Цената на "Уууу ...мафиоти .... " колко струва,знае ли някой ?
168
9
 
34
 
! Отговори
циник преди 5 години
Няма лошо, ГЕРБ освирква българския народ вече 10 години, това е най-малкото което заслужават!
167
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветан Цветанов е следващия премиер, след като Бойко Борисов се оттегли. А вие си дудукайте колкото искате.
166
24
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП използва всякакви прийоми за да се докопа до властта.
165
10
 
40
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 5 години
Много интересна "статия". Който не е съгласен с грабежите на ГЕРБ се определя като: Ултрас, клати държавата, нарушава етническия модел на управление, руски слугинаж, човек на Путин, враг, който работи за дестабилизацията на управлението и т. н. Не мога да изредя всичките малоумщини на управляващите.
164
18
 
3
 
! Отговори
saki преди 5 години
Този празник става все по политически неудобен с времето. Защо Ахмед Доган не е на Шипка ? Постепенно това честване ще отпадне.
163
26
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
176 Народа не е с вас руски еничари и това ще стане ясно още на Евро изборите! А Майдана ви е сигурен, щото отдавна трябваше да ви лустрираме тиквите! заводи, банки всичко червените *** разграбиха 90- те а не измислените " фашисти"! Но има възмездие за всяко престъпление, тролскотодраскане по форумите няма да ви отърве кожите, документите говорят
162
13
 
22
 
! Отговори
до МЕГДАНДЖИЯТА преди 5 години
МЕГДАНА НАБЛИЖАВА ЗА ВАС МРЪССНИТЕ ФАШИСТИ .ЖИВЕЙШ В ПАРАЛЕЛЕН СВЯТ ФАШИСТЕ.ГЛЕДАЙ ДА НЕ СТАНЕ НА ОБРАТНО И НАРОДА ПАК ДА ВЪРНЕ ЗАВОДИТЕ НА ДЪРЖАВАТА.И ДА НАЦИОНАЛИЗИРА ВСИЧКИТЕ НАРОДНИ БЛАГА .И ВИЕ ФАШИСТИТЕ КАПИТАЛИСТИТЕ И ИМПЕРИАЛИСТИТЕ -РОБОВЛАДЕЛЦИ ДА СТАНЕТЕ РАВНИ С НАРОДА ....МАЛКО МИСЛИ С ТЪЗ ФАШИСТКА ЧУТОРА СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ ФАШИСТЕ!
161
32
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе бг. Майдана в украински вариант неизбежно наближава, тогава всяка руска жаба ще си намери въжето или ще иде на дръвника! Тъй че, действайте порусначени еничари, плюйте България, рушете държавата, това ви е в шумкарските криминални душици! Всичко се плаща
160
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като вица за футболния фен и журналиста: 1. Млад футболен фен спаси дете от зло куче;2. Футболен хулиган уби кученце.
159
0
 
14
 
! Отговори
Христов преди 5 години
80%.
158
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак добре, че се е намерил някой, който на публично място да изрази презрението си към наглостта и продажността на управляващите! Никакви ултраси не са. Да е имало чупене, палене, схватки, замерване с нещо? Много са нежно нашите управляващи. десетина души да им спретнат антиагитка, и вдигнаха на крак медийния си слугинаж да се жалват.
157
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Протестите са разрешени и задължителни само срещу Орешарски и БСП. Будните студенти, умните и красивите протестуиращи.
156
7
 
21
 
! Отговори
Ей, големи преди 5 години
Дразнители и *** сте! Така озъбенко да шилосвате хората на тази тема, отново като си бършете задниците с БСП. Ще бъдете наказани за тази работа, при това си го заслужавате
155
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във варна носиха руски, а не бг знамена.
154
4
 
28
 
! Отговори
До163 преди 5 години
Това, че е мутра, е доказано в грамите на американския посланик Баерли.
153
6
 
24
 
! Отговори
до fck преди 5 години
А ТИ ЗА ЩО СИ МИСЛИШ ЧЕ ТИ НЕ СИ *** СЛЕД КАТО СИ ПОРОБЕН И ОГРАБЕН ОТ ЕДНИ ДРУГИ СМЕШНИЦИ КОИТО ТЕ ГРАБЯТ 30Г.А ПАЛЯЧОО???
152
29
 
13
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Тия са такива смешници от възраждане ,че няма накъде.
151
10
 
32
 
! Отговори
до харизматичния пол преди 5 години
БОЙКОТО ТИ Е ЕДИН МАФИОТ СИКАДЖИЯ И ПРЕСТЪПНИК ОБСЛУЖВАЩ ЧУЖДИ ЗАПАДНИ ИНТЕРЕСИ .СЛУЖЕЩ НА ЗАПАДА И ПРОДАВА СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА И НАРОД ТИ НЕ СИ ДОБРЕ С ГЛАВАТА ЗА ДА ПИШЕШ ЧЕ ПРЕСТЪПНИК Е ПОЛИТИК.ТОЗ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА А НЕ ДА ХОДИ НА ШИПКА ВСИЧКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ УПРАВЛЯВАЛИ И КРАЛИ 30Г.ТРЯБВА ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ И НАБУТАНИ В ЗАТВОРИТЕ И ДА ИМ СЕ ИЗЗЕМЕ ИМУЩЕСТВОТО В ПОЛЗА НА НАРОДА.БОЙКОТО ТИ ИМА ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ ТРЪМП БЕ БЛЕЕЩ.
150
9
 
32
 
! Отговори
УЛТРАСИТЕ преди 5 години
УЛТРАСИТЕ СА ФАНАТИЦИ И АКО СЕ ВДИГНАТ ЕДИН ПОЛИТИК НЯМА ДА ОСТАНЕ СТАТИЯТА Е ОТКРОВЕННА ЛЪЖА .МРЪСНИТЕ ФАШИСТИ ПАК ПЛЮЯТ ПО РУСИЯ ....НАЛИ ВИ ВЪРНАХА ЗАВОДИТЕ ЗЕМИТЕ КАКВО ОЩЕ ИСКАТЕ БЕ МРЪЪСНИ ФАШИСТИ ИСКАТЕ ДА СЕ ПОТУРЧИТЕ АМИ СМЕНЯЙТЕ СИ ИМЕНАТА НИКОЙ НЕ ВИ ПРЕЧИ.30Г.ФАШИЗЪМ КАПИТАЛИЗЪМ ИМПЕРИАЛИЗЪМ И ПАК НЕДОВОЛНИ ОЩЕ ИМ СЕ ПРИВИЖДАТ КОМУНИСТИ АКО ИМАШЕ КОМУНИСТИ СЕГА ЩЯХТЕ ДА КОПАЕТЕ УРАН ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА И НЯМАШЕ ДА ИМА АМЕРИКАНСКИ ОКУПАТОРСКИ ВОЙСКИ....