Ултраси опорочиха празника на Шипка. Крещят "Ууууу!", "Оставка!"

Пожалиха само Румен Радев, БСП и Мая Манолова
Обновена: 3 мар 2019 18:29 | 3 мар 2019 18:15, Нели Христова
322
Ултраси опорочиха празника на Шипка. Крещят "Ууууу!", "Оставка!"
Снимка: 24 часа

Двайсетина привърженици на партия "Възраждане" със знамена, надписани с името на партията, стояха на стъпалата на паметника на връх "Шипка" и крещаха и дюдюкаха, докато се поднасяха венците, съобщават от "24 часа".

Те успяха да освиркат и оплюят венците на всички институции и партии, с изключение на тези на президента Радев, омбудсмана Мая Манолова и БСП.

Мая Манолова стоеше сред тях с усмивка. При официалните лица не се качи и лидерката на БСП Корнелия Нинова, въпреки че бе сред тях по време на словата на паркинга, отбелязаха наблюдателни участници в тържествата.

Зад крещящите като озверели ултраси партийни привърженици по-високо на стълбите стоеше лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов и диктуваше на хората си кога да викат "Ууууу!", кога "Мафия!", кога "Оставка!".

Другите участници в тържеството негодуваха и викаха на хулиганите да млъкнат, но без успех. Откога "Възраждане" се управляват от БСП?", попита един от присъстващите.

Други му отговориха, че въпросната партия отдавна е патерица на БСП и дадоха примери как са съпровождали Корнелия Нинова при протеста на майките. "Нищо чудно да направят коалиция на изборите и сега да си я отработват", подхвърлиха зрители.

Десетина от ултрасите са се качили на паметника още сутринта и са заели местата на стълбите, за да са в стратегическа позиция за поднасянето на венците. Явно всичко беше подготвено и координирано.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те да се радват, че само са ги освиркали, щото заслужават много повече за 10-годишното ни търпение!
128
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей заради това няма да гласувам за БСП И ГЕРБ,всички са мафия!
127
20
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на краставите герберасти хората на Шипка им го туриха барабар с макарите! Свиквайте ***, май тоя път ще го поемете още по-навътре отколкото на президентските избори, хахаха!
126
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а *** Христова е патерица тип платена *** на най-високата предложена цена
125
12
 
10
 
! Отговори
Мафия преди 5 години
Ей заради това няма да гласувам за БСП И ГЕРБ,всички са мафия!
124
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ти одобряваш ли, че Берлинският конгрес остави на Княжество България само 30 % от територията на Сан Стефанска България?
123
14
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АМИ ТАКА ЩЕ Е ОТ СЕГА НАТАТЪК. ДА СВИКВАТ И БОРИСОВ И ШАЙКАТА МУ. В СТАРА ЗАГОРА ГИ ОСВИРКА НАРОДЪТ!
122
21
 
9
 
! Отговори
За 124 преди 5 години
Ами трябва да си благодарен на Берлинският конгресС негово решение се слага край на руската окупация и се възстановява българската държавност - княжество БългарияНе знаеше ли досега?
121
30
 
32
 
! Отговори
V преди 5 години
Момчетата от ВЪЗРАЖДАНЕ правят нещо голямо . В Европа харесват точно такива млади и амбициозни хора ,които искат нещо да постигнат а не на последно място във всички класации ,ама важното е да си вземаме субсидията и държавните заплати . ТОЧНО ТАКИВА ХОРА СЕ ЦЕНЯТ В ЕВРОПА .В българските медии гледаме само разни дебелаци заради които сме на последните места у всички класации .На тези хора трябва да им се дава шанс .Другите ги видяхме че ни водят към дъното на класациите. Дано да направят нещо
120
7
 
37
 
! Отговори
Сержант преди 5 години
До БГАз щях да съм благодарен и на англичани, и на французи, и на германци ако ни бяха освободили. Не си мръднаха пръста и ни спретнаха Берлинския конгрес. Кого да обичаш ?
119
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затвор за гербавите крадци!
118
24
 
23
 
! Отговори
Кривондел преди 5 години
БСП не ги ли е срам?
117
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Bulgarite si prodali za jalti stotinki siiiichkite jeleza izpod dirjavata....ili sa gi podarili napravo na schenkera...sega niamat jeleza za malki, sredni i gramadni piloni za republikanskite znamena....zatui si raznasiat bayraka na plat, unak do unaka na horoto sichkige bulgarski aslani darjat celia top turkis tekstil....koito niama um v glavata, ima kraka i race da nosi i da pravi rabotata na pilona...velik e bg voinik...i bez pilon pak e hepten velik...darji na bayrak...na vodka...na rakia.
116
37
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С платените си провокатори БСП успяха да осе.рат и тоя празник! Крадливата мафиотска партия, която многократно ограби и съсипа страната ни най-нагло иска пак да управлява!
115
11
 
20
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
"2. Южен Пот5ок го спря Орешарски."---Като си казал А, кажи и Б! Под чие давление го спря Орешарски?Защо Борисов си траеше после като изпуснал се в маршрутка, а не поднови проекта? Тръбите бяха в наше пристанище, направили бяхме и първата копка?А сега реве за хъб, за отклонение? Сега може, а тогава не, защо? "Ум царува, ум робува, ум патки пасе." А дале и изгоден Белене, ще говорим , когато изтече срока на хилядницине в Козлодуй.
114
10
 
47
 
! Отговори
малко им е преди 5 години
Голямата работа...............освиркали ги..................тия корумпирани политици върнаха България с няколко века назад.............сега се правят на сърдити!Надявам се румънската евро-прокурорка да си свърши работата добре и да видим поне 10 политици осъдени и тикнати в затвора!Явно БГ-прокуратура е импотентна и некомпетентна!
113
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МустафаИ на вас не ви е лесно- с диктатора-султан Ердоган................но не ми се пише за вас, днес е празника на България!!!
112
2
 
33
 
! Отговори
за БГ преди 5 години
Социалното неравенство в България е достигнало космически размери............това напрежение рано или късно ще избие............да му мислят корумпираните политици, крадливите олигарси и бизнесмени и техните слуги!!Обикновените честни българи няма от какво да се страхуваме!
111
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може ли политиците да не се включват на празници от национален характер, защото където се появят създават разделение в народа ни!?!
110
4
 
15
 
! Отговори
Мустафа преди 5 години
Свободни хора сте.Ние турците ако така се развикаме,ще ни изгният кокалите из Диарбекира!

Спонсорирани публикации