Ултраси опорочиха празника на Шипка. Крещят "Ууууу!", "Оставка!"

Пожалиха само Румен Радев, БСП и Мая Манолова
Обновена: 3 мар 2019 18:29 | 3 мар 2019 18:15, Нели Христова
322
Ултраси опорочиха празника на Шипка. Крещят "Ууууу!", "Оставка!"
Снимка: 24 часа

Двайсетина привърженици на партия "Възраждане" със знамена, надписани с името на партията, стояха на стъпалата на паметника на връх "Шипка" и крещаха и дюдюкаха, докато се поднасяха венците, съобщават от "24 часа".

Те успяха да освиркат и оплюят венците на всички институции и партии, с изключение на тези на президента Радев, омбудсмана Мая Манолова и БСП.

Мая Манолова стоеше сред тях с усмивка. При официалните лица не се качи и лидерката на БСП Корнелия Нинова, въпреки че бе сред тях по време на словата на паркинга, отбелязаха наблюдателни участници в тържествата.

Зад крещящите като озверели ултраси партийни привърженици по-високо на стълбите стоеше лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов и диктуваше на хората си кога да викат "Ууууу!", кога "Мафия!", кога "Оставка!".

Другите участници в тържеството негодуваха и викаха на хулиганите да млъкнат, но без успех. Откога "Възраждане" се управляват от БСП?", попита един от присъстващите.

Други му отговориха, че въпросната партия отдавна е патерица на БСП и дадоха примери как са съпровождали Корнелия Нинова при протеста на майките. "Нищо чудно да направят коалиция на изборите и сега да си я отработват", подхвърлиха зрители.

Десетина от ултрасите са се качили на паметника още сутринта и са заели местата на стълбите, за да са в стратегическа позиция за поднасянето на венците. Явно всичко беше подготвено и координирано.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
29
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"По добре ултрас отколкото мутра като Боко"Не знам на какво основание наричаш Боко мутра.За мен Боко е един от най-харизматичните политици от прехода.Виж разлика между г-жа Нинова и ултрасите взе по-трудно се намира.Но явно на теб това ти харесва, чустваш я по-близка. Разбираемо е.
148
8
 
25
 
! Отговори
Много лъжеш, момче преди 5 години
До Един от СеверозападаОрешарки замрази проекта, а го спря набеденият за генерал и премиер Бойко Методиев Борисов. Нещо повече, по-късно гербаджиите се хвалеха, че са провалили всички руски проекти, защото са верни евроатлантици, тоест не са българи.
147
21
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Където има крещящи, псуващи, ругаещи, с тях е и ***.Почна се с майките, дирижираните протести миналата есен, сега и на Шипка.Това им са методите, това им са разбиранията как се прави политика.Аз лично виждам малка разлика от БКП преди 1944.
146
15
 
34
 
! Отговори
срам преди 5 години
Недостойните от ГЕРБ нямат право да поднасят венци и да празнуват тази дата. Нека да си ходят на молитвените си закуски, нека да лижат отвсякъде техните си господари, но да не оскверняват този празник с присъствието си.
145
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тези си акции г-жа Нинова най-много да маргинализира партията си.
144
3
 
33
 
! Отговори
mishonka преди 5 години
Егати махленската статия!
143
13
 
36
 
! Отговори
По добре ултрас преди 5 години
отколкото мутра като Боко!Добре, че само са викали, трябвало е със сопи да ги изритат. Лицемерите на ГЕРБ нямат работа на Шипка, да ходят да лижат краварски зад.ници!
142
22
 
16
 
! Отговори
Я па я..! преди 5 години
Комунистически изцепки.
141
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"пожалили". Е какви ултраси, те са си техни хора - постановки.
140
16
 
20
 
! Отговори
Арсений преди 5 години
Генерал Тотлебен през 1878: "Най-съкровеното желание на българите е "освободителите" да напуснат час по-скоро страната им"...
139
10
 
8
 
! Отговори
Методи преди 5 години
Още ли има ***, за които националната гордост се корени в миналото?!?!? Настоящето, ***, настоящето!!!
138
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той празника по начало си е бил опорочен когато на трибуната присъстват множество хора които обслужват чужди национални интереси. Така, че не вярвам възмутените да са били много.
137
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ами поне някой е показал всенародната любов защото другия вариант бе да си приказват пред празни трибуни
136
6
 
25
 
! Отговори
1 преди 5 години
ПРОСТОТИЯ! Точно Шипка ли беше мястото и точно 3- ти Март ли беше времето Българоубийците да си мерят онези работи?Срамота! Ама те срам нямат!
135
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Англия винаги е била в подкрепа на Турция, мръсни англосаксонци, те разделиха България на Берлинския конгрес, само лошо сме видял и от англосаксонците
134
13
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов в своята реч дори не спомена името Русия и то когато речта му е посветена на Трети март, ВЪЗМУТИТЕЛНО!А кой ни освободи бе Баце, джендърите от НАТО ли?
133
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отвратително е животното Куронелия да опорочава националния празник!!!!
132
15
 
16
 
! Отговори
До Анонимен преди 5 години
Хората обожаващи руският ботуш на гушата си се наричат ,,Русофили''. Но хората нежелаещи ,,братският'' ботуш,трябва ли да бъдат наричани,,русо-фоби'' ? Фобията е нещо от което те е страх,а не нещо което не желаеш в родината си под формата на чуждодържавно присъствие,гарнирано с управление.Мисля че родолюбците,не би трябвало да се наричат ,,русо-фоби''.Това са просто българи,обичащи България,а не българи обичащи Русия,или която и да е друга държава,при условие че си живеят в собствената си държав
131
7
 
14
 
! Отговори
До Сержант преди 5 години
Нали руснаците са се разшетали да ни освобождават именно защото европа, особено Англия, са са натиснали здраво за Автономия, която всеки е знаел би довела до пълна независимост в рамките на няколко години! България е станала топ политическа тема по всички европейски вестници. Руският император тогава се е изстрелял при братовчед си в Австрия, като най-влиятелния монарх на Европа, да му иска благословията за военна интервенция.Изпитвам абсолютна благодарност към героите, но хайде спрете се с тази болезнена русофилия...
130
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не само оставка, но съд и затвор за всички национални предатели през последните 30 години............от всички партии............ГЕРБ, ДПС и БСП !!Конфискуване на откраднатите пари и имоти от БГ-народ и национализация!!!Забрана на незаконната партия ДПС!!!!