Медведев пристига у нас, ще говори с Борисов и Радев

Двудневната визита е по покана на премиера
4 мар 2019 08:48,
135
Медведев пристига у нас, ще говори с Борисов и Радев
Снимкa: Reuters, архив

Днес на официално двудневно посещение у нас пристига министър-председателят на Русия Дмитрий Медведев. Визитата е по покана на премиера Бойко Борисов.

Визитата на руския премиер ще започне с церемония по официалното му посрещане от премиера Бойко Борисов на пл. "Св. Александър Невски" в София, след което председателят на руското правителство ще поднесе венец пред Паметника на Незнайния войн.

Още по темата

Премиерите Борисов и Медведев ще проведат разговор на четири очи в сградата на Министерския съвет, последван от пленарна среща на двете делегации. Основните теми, които ще бъдат обсъдени между българската и руската страна, са свързани със сътрудничеството в енергетиката, икономиката и туризма.

Президентът Румен Радев ще приеме днес на "Дондуков" 2 министър-председателя на Руската федерация Дмитрий Медведев. Държавният глава и гостът ще разговарят на четири очи, след което са предвидени пленарни разговори на двете официални делегации.

Във вторник, 5 март, министър-председателите Бойко Борисов и Дмитрий Медведев ще открият Българо-руски бизнес форум в областта на туризма.

От 1993 година досега е имало три официални или работни посещения на премиерите на Русия в България и 11 визити на български министър-председатели в Москва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СТРАНДЖАТАЗащо? Какво ще стане? Бойко ще го "набие" ли? Държавен глава, напада втория най-висш държавник на чужда страна. Войни са ставали и за по-малко...
100
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя дребният руски недорасляк идва да малага интересите на Русия над тия на България.Посещението е вредно за България.
99
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проверих ли го на митницата да не носи новичок, Боко в никакъв случай не трябва да яде рукола!
98
4
 
7
 
! Отговори
Русия в ЕС ? преди 5 години
Русия заслужава по-добра съдба. Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление на страната.
97
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя не може нищо да даде на България. Той отдавна призна, че няма пари. Той идва, ако може, да докопа нещо. Бъдете внимателни!
96
3
 
3
 
! Отговори
До 108 преди 5 години
И не виждам какъв ти е проблема, че ще си говорят на български и руски?
95
6
 
7
 
! Отговори
Пенсионер преди 5 години
До Waffen SS 101 По добре е Борисов да не се опитва да прегръща Медведев, че трябва много да са наведе и може да го сецне кръста.
94
3
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
ЕДИНИЯТ Е ЯСНО ЩЕ ГОВОРИ НА РУСКИ АМА ДРУГИЯ НА КАКЪВ ЕЗИК ЩОТО ЗНАЕ САМО БЪЛГАРСКИ?????
93
5
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Мечо ще се осмели ли да остане с Борисов на "четири очи"...
92
5
 
7
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 5 години
До анонимен 99, Да, така ще да е, а посещенията на американските чиновници в България винаги пораждат едно много приятно усещане, особено за вас, джендърите! Америнанците навсякъде ги обичат и особено пък в България защото винаги са давали и ще дават и никога не вземат така нагло, както руснаците! Но нека не бъдем голословни- да дадем конкретни примери- Американците щедро ни снабдяват с ток от централите си "Марица-Изток" 1 и 3! Американците склониха да си построят военни бази в България...
91
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само гледайте поведението на Тиквата, дето иначе се прави на бабаит, сега ще има едно потене, дохождане до тоалетна, треперене, и после като си тръгне Медведев ще разправя как е наврял руснаците в миша дупка.
90
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Praznika e tri dena
89
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Медведев носи със себе си голям енергиен хомот със заръката от начаника Путин да го надене на вратовете на двата доброволни вола Радев и Борисов обслужващи руската волска каруца.
88
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 100Няма начин Медведев да не нахока Радев и Борисов както ги хокаше миналата година цигарения поп Гундяев.--няма да посмее този път ...
87
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма начин Медведев да не нахока Радев и Борисов както ги хокаше миналата година цигарения поп Гундяев.
86
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
всяко едно посощение на раССийски чиновник у нас поражда едно адски неприятно, тягостно усащане за потиснатост, за поредно откъсване на парче свобода.затова ги мразят всички бивши соц-страни и "братушки", защото е ясно, че идват за да взимат !неприятна страна, лоша вибрация има, а и лицето начело я прави още по мрачна и зловеща! елцин беше пичага!
85
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Йотова пак ще коленичи на летището да целува онова дето целуваше на Гундяев, само че този път ще трябва да легне в краката на високия руски гост за да достигне до ерогенните му зони.
84
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не виждам какво могат да очакват Радев и Борисов от Русия, освен заробващи енергийни проекти. То и в момента България е енергийна колония на Русия, но явно може още пари да се изтискат от България и това е истинския повод за посещението на висопоставения руски мошеник у нас.
83
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 87Браво на Русия, все пак ще уважи кочинката с посещението.--За тази кочинка ли говориш:Червяк-сын спрашивает Червяка-папу.- Папа, а в яблоке хорошо жить?- Да, сынок.- Папа, а в сливе?- И в сливе тоже хорошо- Папа, а почему мы тогда в дерьме живем?- Знаешь, сынок. Есть такое понятие - Родина. На этом слове держится и наш президент
82
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия я отрязаха от западно финансиране, руснака оголя и обося. Това е причината Путин да изпрати куклата си Медведев в бившата колония България за да види какви са възможностите агентите Радев и Борисов да платят няколко милиарда от българския бюджет на закъсалите си руски началници.