Псалм на блока на Цветанов? Никаква енергийна защита, просто маркетинг

Спекулирало се със свещените текстове, църквата е против
Обновена: 25 мар 2019 14:03 | 25 мар 2019 08:50, Камелия Цветанова
327
Псалм на блока на Цветанов? Никаква енергийна защита, просто маркетинг
Снимка: Артекс

Маркетингов прийом, а не някаква енергийна защита е вграждането на 91-я псалм в луксозната сграда на улица "Латинка" на фирма "Артекс“, в която новодомец е шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов, смята западно и средноевропейският митрополит Антоний.

Още по темата
Покрай скандала с апартамента на Цветанов архитект Весела Мирянова, съсобственик на строителната компания "Артекс", коментира, че той е "клиент, който е оценил вложеното от младия архитект Пламен Мирянов в тази сграда - тази мощна енергийна защита на сградата, с вградения 91-ви псалм".

Митрополит Антоний обясни пред Нова телевизия, че Българската православна църква не толерира изписването на свещени текстове по фасадите на сградите.

По думите му това в никакъв случай не е свидетелство за чиста християнска вяра, а напротив – афишира се точно обратното.

"Енергийната защита е нашата молитва. Всичко останало са спекулации. Църквата не толерира този начин на спекулиране със свещените текстове", допълни митрополит Антоний.

Според него и вярващите не са достатъчно просветени, след като се хващат на маркетингови трикове.

Владиката коментира и опрощаването на дълговете на вероизповеданията.

"Българската православна църква нито е инициирала, нито е вносител на искания за  опрощаване на каквито и да е дългове. Българската православна църква няма дългове, ако има – те са незначителни", заяви митрополит Антоний.

"Гарантирането на Националната сигурност няма как да стане чрез опрощаването на дългове или чрез ограничаване на финансирането на даренията отвън", коментира още митрополит Антоний.

По думите му и в момента има закон, с който може да бъде проследена всяка една по-голяма сума, която идва като дарение от чужбина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо се е превърнал от повършецки образован жилищен бегач в клептоман-апаратаментчик.Ползата от Цецо е голяма. Всеки го ругае. Но той напрактика ни показа каква е ралната цена и то на луксозно жилище на улица Латинка, където разстрелват ако много мнопгознаеш.Така че всички трябва да подкрепим Цецо за това събличане на цените за застроена жилплощ, Нека случайно да го е направил, Нека да е лъгал. нека да е ***. Но той доказа реалната цена и как брокерите изтискват на хората парите
186
4
 
11
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 5 години
Носен от облак Иисус слезе на Земята, а зад него трилиони хора и ангели.И рече на Цвъчко: ""Ти, мини от лявата ми страна!!!"
185
3
 
15
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 5 години
Скоро ще се срещне с ИТ специалиста - свидетел по-делото му. Дето викаше в тъмната учличка: "Защо? Защо?" Чу се гръм и си отиде.Цвъчко, ти си велик МЪЖАГА!!! Скоро ще се уредиш с 16ти апартамент в пандела. Там ще бъдеш със истински мъже като теб, а не с някакви смешни програмисти дето едни гирички не могат да дигнат.Лъжа ли е? А? Да беше го подкупил. Защо трябваше да го изпращаш на дълга екскурзия.
184
3
 
21
 
! Отговори
хаРТЕКС преди 5 години
Продаваме нова сграда с два пъти повече псаломи, магии. Лично на Цвъчко му продадохме три апартамента + безплатен 'лят куршум'. Скоро ще видите, че "летия куршум" върши работа. При Луканов наистина проработи.
183
1
 
15
 
! Отговори
ТРЪМП преди 5 години
Вече имате нова партия! нови политици! Нови медии!Скоро ще Ви се представят.
182
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Или сдава етажа с вип гаража, или всички столове. То и как ще земе па и да кацне на латинка вече. Второто или обаче е задължително по съвест.И момчето повежда хорото. Бил без съвест?Има други със. с
181
4
 
18
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 5 години
Трябваше да сложиш един псалм за защита от Т.Р.Ъ.М.П.Цвъчко, от къде ще вземеш сега цели две нови КТБ-та?Нали, като се върнеш ще те цъ.ф.нат във свещения асансьор на Латинка. Там умря Луканов. Това беше 15тия поред апартамент. Каква е тази алчност?Щом можеш да рекетираш @.Р.Т.Е.К.С. сега и теб ще те рекетират.
180
4
 
12
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 5 години
Сега, в момента получава офертата. 10 милиарда трябва да извади и да плати.Ако нямаш 10 да не си ставал политик.Т.Р.Ъ.М.П. не е евтин. Да те питам. Бойко ще извадиш ли да платиш? Ще помогнеш ли на приятеля? После ще си ги върнеш с фалита на две б@@@@НКИ. Без друго Уни уволни харпуна заради А.Р.Е.К.С.
179
4
 
8
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 5 години
Сега, ако го %$@@ в асансьора, може да съди фирмта, че не го е защитила. ако е жив? ако не е жив... ще съди от ония свят.
178
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора,помислете си преди да гласувате,защото се готви сценарий Пиночет,да не ревете и виете после,когато стане страшно!
177
5
 
16
 
! Отговори
Цвинокио преди 5 години
Защитен съм от псалм, защитен съм от Бащицата, защитен съм от ПП "ГЕПИ"! А вие пасете овци и садете картофи!
176
5
 
14
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 5 години
Да видим как пседо свещените текстове ще го защитят от **** в асансьора.
175
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
""Енергийната защита е нашата молитва. Всичко останало са спекулации. Църквата не толерира този начин на спекулиране със свещените текстове""Все пак те сами си спекулират, нали ;)
174
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Митрополит Антоний обясни пред Нова телевизия, че Българската православна църква не толерира изписването на свещени текстове по фасадите на сградите."Въйййй ... и ко ши прайм тъййй ...
173
2
 
7
 
! Отговори
Къде е асансьора??? преди 5 години
Ами цената на асансьора е включена в общите части на живущите. Нещо ще им се губят квадрати от реалността на околно живущите но може в името на партията да го преглътнат.Или апартамента на Цецо плюс общите части за данъци . ами десетина етажа асансьор нещо май се губят и тогава да пресметнем колко е общата квадратура на облагодетелстването колко стана
172
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сатаната не да му сложиш ми и да си татуира Библията пак ще е същия гадняр.А тия политически мамули дето се правят и на окултисти знаят ли че ако използваш молитва или заклинание за здраве и добро а самия ти си зъл и го правиш с користна цел ефекта е обратен.Тоест за такива престъпници като нашите политици не е никак добре да си слагат псалми защото това няма да им помогне а обратно ще им навреди.Те вече май мислят че като се ***.ват с нас могат и с окултните сили.Е да ама не хич.
171
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова хора умряха в недоимък и мизерия , толкова човешки съдби бяха разбити от геноцида на ГРОБ! Дано дойде Видов ден заТикви, Пъпеши и цялото им котило .
170
7
 
18
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 5 години
На Сатаната и цяла Библия да му сложиш, пак ще си остане Сатана. ГЕРБ са зло !
169
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Според него и вярващите не са достатъчно просветени, след като се хващат на маркетингови трикове."В конкретният случай светиня му е уцелил десетката...
168
1
 
10
 
! Отговори
!!! преди 5 години
Точно тия псалми загрозяват блока и снижават цената на 600 евро квадрата._____________________________Занижават цената но само за "специални хора" усвоили силата на аморалността, изплували от утайката на прехода.