Майка и син псуват българи и България, сипят закани... Къде е държавата?

Подобна реч на омраза трябва да задейства институциите
636
Майка и син псуват българи и България, сипят закани... Къде е държавата?
Кадър: Facebook

Майка и син роми си навлякоха гнева на хиляди българи с нецензурни обиди и псувни. Първи се изказа сина, чието видео няма как да бъде пуснато заради псувните във всяко изречение. Той бе разпознат като Гилбърт Стефанов.

"Ако бях на ваше място, долни българи, щях да се самоубия, щях да се самоубия, ако съм българин. Мразя българите бе, разбирате ли мразя ги от цялото дъно. Вие просто сте смотани спинясали хора, долни мърши индивиди, вие българите, боклуци. Вие българите сте извратени същества. Вие българите сте в дъното на ада, да пукнете дано", изля се Гилбърт в едни от малкото изречения без псувни.

Такава реч на омраза би трябвало да задейства институции и организации, още повече, че клипът бе пуснат и в някои медии.

Динко Вълев, станал известен като Ловеца на мигранти, пък реши да раздава "правосъдие" и се похвали през уикенда, че му скъсал обецата и го накарал да я изяде.

Със свое клипче се изяви и майката на Гилбърт, която също на няколко пъти натъртва, че мрази българите. Тя застана зад сина си и обяви, че заради българите Гилбърт имал "паника" атаки.

Тя обяснява как се родили в България, но не го искали. И мразят страната. Живеели в чужбина, защото в България никой не им осигурявал работа, нямало и социални.

Тя също използва нецензурен език, сипе закани и на свой ред обижда.

Нейната изява предизвика стотици гневни коментари.

"Къде е държавата? Службите? ДАНС къде е?Кога ще има закони за такива индивиди да има много години затвор и отнемане на българско гражданство и паспорт?", питат в един от коментарите.

"Докато говорите против българите с толкова омраза, няма как да очаквате добро отношение. България е от най-толерантните държави към малцинствата си, затова й се качихте на главата", коментира друг.

Не липсват и контра закани.

Dnes.bg предупреждава, че видеото, пуснато във Facebook страницата Междувременно в България, съдържа нецензурни изрази.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


636
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе матряла е полудял от мизерия- по германиите им дават помощи, могат и да не работят даже, жилища, детски и в крайна сметка след едно поколение, че и по- бързо си стават хора и влизат по конвейрите в заводите. Тук наистина е изтървана работа, а тези хора сами не могат и стават опасни и за себе си и за обществото.
238
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Хм 246Българинът сам се е осъдил а рома просто изпълнява присъдата. :)))))))) Това е най жестоката истина.
237
1
 
7
 
! Отговори
До 240 преди 5 години
Ходи по студиата да правиш забележки на тези дето управляват ,че като им слушам диалектите ме дразнят повече от тази грешка дето е дошла от щракането и бързината ...аман от филолози...гледай семантикакта и без това скоро ще бъдеш интегриран .
236
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Простотията и злобата им няма да коментирам.Но вбесяващо е това, че лъжат, че нямали социални помощи! Именно ромите източват социалните фондове и не остават средства, за да бъдат подпомагани истински нуждаещите се болни старци и безработни, ако са етнически българи. Това е възмутителното - те са пълнили тези фондове с вноските си, а когато имат нужда, биват пренебрегвани заради млади, мързеливи и нагли индивиди от малцинствата. Последните се оказват и неблагодарни!
235
3
 
9
 
! Отговори
Мома англичанка преди 5 години
Не е лесно да си ***,ей!
234
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато ви 'терпаха' българските мутри през 90те защо мълчахте? Те не 'трепаха' роми а бълари. Сега са депутати и бизнесмени. Не приемам езика но ромката е права за всичко.
233
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ром има право да псува българин. Ако българин псува ром или дори го нарече ***, това е дискриминация и се наказва най-строго. На нашите юристи им е стигнал акъла да измислят такава система.
232
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 240За какво да учи езика на мъртвите приживе:))))) Ромският ще му е от много по голяма полза в близко бъдеще!
231
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Псувнята е характерен облик на недоволствоА недоволството е натрупана ярост,натрупаната ярост е като обем на крайния гнявТова психопатологичен проблем,който трябва да се отстрани от българина,като цяло.За да се махне тази депресия лека форма на ярост,а това го има във всеки българин и етнос.....Предлагам едно психотерапевтично лечение,задължително един път на 4 години,приятна разходка до изборната урна исе пуска синя успокояващ цвят бюлетина!!!!
230
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С това ромката в видеото доказва че България МУЛТИ-КУЛТИ Държава , а тези роми са българизирани и турцизирани повчето от тях ги е срам да скажат че са роми и за това Държавата на всяко Преброяване на Населението ги записва или като българи или като турци
229
5
 
3
 
! Отговори
До 232 преди 5 години
,,КОпува" значи? И ти ли си от махалата ,или си просто неграмотен но......много знаещ. Учи момче ,че ще си останеш.............!!!
228
6
 
11
 
! Отговори
Миро преди 5 години
Това е цялата истина за България, но явно много българи не могат да я приемат. И аз като говоря на приятели, че тази държава е *** ми казват да не говоря така.
227
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 237Добре че ги има социалните мрежи та да видим една ромка за пример която казва, макър и по вулгарен начин, истината каквато е. Много българи ги заболя защото дълбоко в себе си усещат че е права! Мъчат се да го завоалират но не става.
226
0
 
0
 
! Отговори
до 233 --ценно е ! преди 5 години
Ако си решил да го вземеш за да духнеш.. природа ,красоти бол ,ама като си в ярема кел файда ?
225
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина най-спраедливо ще е да им се отнеме гражднството.Е, ще си го купят пак срещу 5 хилки евро, ако им трябва, какво толкова.
224
0
 
11
 
! Отговори
Мое мнение ! преди 5 години
Тези са в издънка може и да бъдат съдени,НО това няма да ги направи любители на сегашна Б-я според мен в по-голямата си част етноса мисли така за нас в момента те набират сила с млада кръв и скоро ще предявят претенции и незнам етническия мир дето сега го крепи силата дали ще си остане такъв...бих писал и др неприятни работи ,но след като свободата на словото може да бъде изопачена ,а и думите --по хубаво да не пишем--той мача си се играе и няма как да не загубим с тази раждаемост и бедност...
223
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хахах, е възмутена е, няма спор.
222
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 219Могат и да се откажат от гражданството. Ще им накривиш капата ли? Защо си мислиш, че БГ гражданство е толкова важно за тях? И изобщо това Бг гражданство патриотарите го развяват като нещо свише и кой знае какво ценно.
221
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 226Двама се карат а трети печели, копува апартаменти за 20лв на квадратен метър но само ако е от "фараоново" котило. За народа шпек и зрелища.
220
2
 
6
 
! Отговори
Ехооо преди 5 години
Прокуратура, ДАНС, там разни чантаджии ?! Какво трябва да се случи, че да се сезирате?