Сестрата на Явор: Аз знам истината, знам кой е...

Няма еднозначен отговор, дали Захариев е бил пребит или дрогиран
Обновена: 18 апр 2019 15:01 | 18 апр 2019 13:19, Екип на Dnes.bg
105
Сестрата на Явор: Аз знам истината, знам кой е...
Снимка: Facebook

Историята около смъртта на Явор Захариев от Gravity Co. се заплита още повече. Вчера стана ясна експертизата на ВМА, която показва, че в кръвта на музиканта е имало наркотици - доказатлества, които оборват версията на сестрата на Явор - Рая, която в свой пост във Facebook обясни, че вокалистът не е бил дрогиран. Днес, тя отново застана зад версията си, въпреки експертизата и твърдението на полицията, че вратата на апартамента на Явор е била заключена отвътре. 

"Каквото и да ми кажете, каквото и да напишете АЗ ЗНАМ ИСТИНАТА, пише Рая. - Аз знам кой е и знам, че той сам ще страда цял живот за това. Колкото и велик да си, колко и недосегаем сега, един ден ще разбереш моята болка, която изпитвам сега."

Явор Захариев бе намерен в безпомощно състояние в дома си преди около месец. Първата версия, която се появи бе именно тази за побой, тъй като носа на музиканта бе счупен. Полицията не отрече, че са разследвали подобен казус, но нямало достатъчно доказателства за това, че Явор е бил пребит - не само вратата била заключена отвътре, но и нямало следи от насилие. Съседите му твърдят, че са чули странни шумове от дома му Явор, но не са реагирали.

Хората в мрежата обаче също не вярват на твърдението на полицията, нито, че певецът си е отишъл заради употреба на наркотици в последните три месеца.

"Не знаех, че дрогата ти чупи носа", пише потребител във Facebook.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 88Google нямаш ли или се правиш на интересен.
89
0
 
1
 
! Отговори
София-град-държава преди 5 години
Абе на хероина модата му мина преди 20 години тоя бил яко закачен.Сега сме на гъби от планината и кактуси от американските индианци от Мехико.
88
0
 
2
 
! Отговори
jojo преди 5 години
Ами като знам колко е способна нашата народна милиция, съжалявам , но това е моето мнение за тази държавна структура...съм сигурен, че не им се занимава. Няма логика ,а и няма как да се нараниш до такава степен както се твърди...А това за наркотиците ... хаха ами след като те пребият много лесно могат да те боднат и хоп готово...нали...не е ли така
87
0
 
2
 
! Отговори
65 преди 5 години
Носът може и да си е счупил при падането.Но казаха ,че е имал множество вътрешни наранявания.Бой му се вика на това.Сигурно яката е задлъжнял.Докато бил в съзнание отрекъл да са го били.Пази сестра си.А и тя няма защо да преувеличава.От години се знаеше ,че Явор е изгубена кауза.Но виновен има и трябва да се открие.Така мисля аз.
86
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извинете ме за невежеството, но кой е Явор Захариев? Сефте го чух, като умря.
85
0
 
1
 
! Отговори
Красимира преди 5 години
носЪТ а на музиканта бе счупен
84
0
 
6
 
! Отговори
хехе преди 5 години
Е сестра му като знае кой е, защо не каже, за да го хванат и затворят?Много ми е странни, ще знам кой е убил брат ми, но няма да кажа на никой, за да страда въпросния човек някой ден. Тая не е наред с главата май много.
83
8
 
7
 
! Отговори
1406 преди 5 години
Нищо, те и разфасован труп да видят, ще го определят като самоубийство, когато са свързани с извършителя. Не е тайна, че полицаите съучастниат за редица престъпления.
82
6
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
абе що ни занимавате с някакви 3то класни музиканчета дето се друсат до смърт
81
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
дрогата ги прави известни....после дрогата ги убива
80
1
 
13
 
! Отговори
Сестрата.. преди 5 години
.. на покойния знае нещо и то многозначително го знае - казва, че знае кой, но не казва кой е.А, след всичко това, ние вече знаем малко повече за психическия статус на г-жа Рая...Не е ли време за замълчаване ?
79
4
 
10
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
"Не знаех, че дрогата ти чупи носа", пише потребител във Facebook." Егати, силния аргумент. Да имаш информация за убийство и да не съобщиш на правоохранителните органи те прави съучастник на престъплението. Сетра му явно и тя е наркоманка, доста неадекватни изказвания имаше досега.
78
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ох, Рая, омръзна ми опечалените роднини на популярни личности непрекъснато да търсят оправдание за действията на своите починали близки и да правят от тях герои. Не е нужно.Брат ти просто е имал проблеми с наркотиците, както сам е признавал.Медиците не са открили следи за нанесен побой,освен един счупен нос но само това не може да бъде доказателство.Обикновено следите са много повече.Съжалявам за Явор, но явно съдбата му е била такава, и вие просто трябва да приемете фактите такива каквито са
77
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Не знаех, че дрогата ти чупи носа"--Аз пък знам, че дрогата ти прави мозъка на пихтия.Носът се чупи като паднеш надрусан!
76
4
 
13
 
! Отговори
Странна работа.. преди 5 години
...сестрата публично заявява, че знае кой е убиецът, но очевидно по никакъв начин не се притеснява, че и на нея могат да й "счупят" носа....Дали ако наистина има някакъв зъл убиец шуменето щеше да е точно толкова публично?....Не мисля...
75
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 123456789Въобразявате си, че въпросните съседи за пръв път са чули "странни звуци"?Поздравления за доброто въображение, други халюцинации имате ли?
74
5
 
27
 
! Отговори
Искаме истината преди 5 години
" Сестрата на Явор: Аз знам истината, знам кой е... "СЕСТРО, ако знаеш кой го е пребил до смърт а не е било наркотици както се опитват да го изкарат - ОБЯВИ ИМЕТО НА УБИЕЦА, ВЕДНАГА , БЕЗ КОЛЕБАНИЕ ...... иначе се превръщаш в съучастник и укривател на убиец. И не кой да е убиец а на този който е убил БРАТ ТИ . Не виждам причина да криеш името му. Какъв ти е тоя убиец , че толкова държиш името му да не се публикува . Любовник ? Близък роднина ? Скъп приятел ?Името на убиеца... СЕГА ...
73
4
 
25
 
! Отговори
123456789 преди 5 години
А съседите като са чували странни звуци,защо не са реагирали, а са се спотайвали като мишоци?! Не знам дали е бил дрогиран и не ме интересува, но и не вярвам на разследващите, защото в България корупцията е навсякъде.
72
14
 
13
 
! Отговори
Владо преди 5 години
Опитва се да изчисти името на починалия си брат.Да не мислят за него,като за поредния наркоман,изгубил битката с дрогата.Похвално е,но...вече няма смисъл,а и фактите са други
71
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като знаеш отиди в Полицията и кажи името му. Иначе това прилича просто на приказки на едно заблудено създание