Най-голямата "пушилка" пред НС: Тревата за лични цели - легална!

МВР се занимавало с това, вместо с истинските престъпления
Обновена: 20 апр 2019 18:04 | 20 апр 2019 18:03, Веселина Йорданова
293

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Младежи се събраха, за да направят "най-голямата пушилка на едно място" пред сградата на институцията, която упражнява законодателната власт в държавата - Народното събрание.

Искането на събралите се е само едно - декриминализация на притежаването и отглеждането на малки количества марихуана за лични цели.

Според младите хора тревата не трябва да е престъпление в България, както не е в голяма част в европейските държави и САЩ, предаде БулФото.

Освен това полицейските сводки и статистики били пълни с младежи, задържани с минимални количества от растението, вместо органите на реда да разследват и задържат истинските криминални лица.

Хората зад проявата смятат, че законът, който криминализира употребата на марихуана, просто не действа, тъй като за последните 15 години българите, опитвали я в живота си, са се увеличили пет пъти.

Протестиращите настояват да се разреши и регламентира отглеждането и преработката на всички продукти от индустриален коноп - семена, влакна, дървесина, цветна и листна маса, биомаса и корени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
7
 
9
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 5 години
Красотите на "либерал"демокрацията и дивия капитализъм! Безработни,бездомни,дрогирани,ограбвани,поробвани и експлоатирани....Абсолютен геноцид!!!
192
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичкото ни пълно и равно,та само тревата ни е забранена.Като запушим масово и трева,ще цъфнем и вържем!!
191
8
 
14
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Поредният удар на ГЕРБ: Българите да станат нар*козависими и Цветан и Бройко да отпускат дозите ........... само на лоялни членове!
190
4
 
2
 
! Отговори
опетков преди 5 години
До Шопо И в каква мизерия живеят бе , шопе? Мизерията е основно в кратуната ти?
189
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като им гледам физиономиите,хич не е наркотик тревата.И без друго днешната младеж за нищо не става и не и се работи,а ако е легална,всичко живо ще си пафка и няма да му пука за нищо...Следващата крачка е кафявото,направо да разрешим и него,а?!
188
5
 
7
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Нека да си пафкат,бе !!! Така ще забравят в каква мизерия живеят...
187
3
 
7
 
! Отговори
ТУИТЬР преди 5 години
ДРОГА АЛКОХОЛ ХАЗАРТ СА ДО ГРОБ
186
2
 
2
 
! Отговори
да преди 5 години
няма значение колко е съществувала-империята си е империя !!!да не говорим,че влиянието на създаденото от Александър се усеща с векове след това,макар да се разпада на части..гърците по времето на Александър със сигурност не идват от Африкато ако става въпрос и човечеството се води,че е тръгнало от Африка,но това не значи,че сме африканци нали:)))))
185
4
 
0
 
! Отговори
да преди 5 години
е, има гръцка империя - тази на Александър Велики
184
1
 
4
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
До ГoшуТи не си добре с главата бе
183
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Познавам поне трима тревомани, всичките са с бавни реакции, без воля, и с един много особен празен поглед. С времето тези ефекти се засилват (не са спирали да си пушат безвредата тревица - а и нямат намерение).Страшното е, че всички повтарят, колко било безвредно.
182
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наркомания и *** са новите ценности.
181
7
 
10
 
! Отговори
да преди 5 години
на който не му харесва България границата е отворенатук дж'ендърски ви номера с нас,раната конвенция не минават - пратихме я на боклукаясно ли ви еЗападната содомия у нас не минаваБългария над всичко !!!!!!
180
3
 
5
 
! Отговори
Ала_Бала преди 5 години
Може да се легализира, който иска да пуши, да си създава изкуствен комфорт. *** на обществото трябва да се разчиства. Лошото е, че няма гаранция за децата.
179
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГoшуМного си зле , Гошу...............пий си хапчетата редовно и ходи по-често на психиатър!
178
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпросът за марихуаната е много сложен............от медицинска, химична, правна и политическа гледна точка!!
177
8
 
7
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
...от кой пол се счита, дали пуши чадел, дали смърка, дали порка или дали е моногамен или полигамен. Сори, ама вие сте само за нивите, да орете с Белчовците и да живеете в Средновековието. А между другото едно време булгараците също са раждали както сега римляните по 10 деца и са се женели на 13 години, ама защо ли тогава не се е смятало са грях, а сега мучите...Що ли?
176
8
 
3
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
...не, не е Содом и Гомор. Най-великите империи в света - Римската и Гръцката са били в пъти повече по-развратни и звратени от сега. МАйка спи със сина си, брат със сестра. Хомосексуализмът е бил за аристократите и се е смятал за по-висш секс. Както виждате, нямало е тогава Втори Потоп и света е оцелял. Ще оцелее и сега, но с нови стандарти, които вашите закостенели мозъци няма как да разберат и възприемат. Просто ще се смени генерацията и никой няма да му пука кой с кого прави секс...
175
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Работещите в МВР-тата да си пушат каквото искат. Може да дадат трева и на Бойко Методиев Борисов, той отдавна има необходимост от нея.
174
8
 
4
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Драги ми православни славяни и хетеросексуални НЕджендъри (тоест безполови). Светът върви напред. Както казаха още с първото изречение на "Властелинът на Пръстените: "The World is Changing...". Ще измрете и ще дойде промяната. Ще има защита за жените, не 3-ти, а ако си поиска човек и 50-ти пол. Тревицата ще е легална, въпреки че всички сте вече гейове и мислите и останалите за такива, света продължава да се множи. И не си мислете, че света ще свърши, защото е Содом и Гомор...