Какво ще бъде менюто на папа Франциск у нас?

Знае се, че Светият отец обича българско кисело мляко
132

Когато премиерът Бойко Борисов покани папа Франциск у нас, стана ясно, че Светият отец от дете знае за България.

Оказа се, че баба му купувала в специална аптека в Аржентина бактерия на прах, за да му прави българско кисело мляко. Дали то ще е част от менюто му по време на посещението му у нас остава загадка, тъй като информацията за него е поверителна.

Златовезана икона и кисело мляко ще подари Борисов на папата

Все пак папата ще опита родно кисело мляко, след като министър-председателят Бойко Борисов ще му подари от него, заедно със златовезана икона и омофор. Премиерът ще връчи даровете си на Светия отец при посрещането му на летище София на 5 май, съобщи правителствената пресслужба.

Още по темата
И макар менюто на папата да остава загадка, знае се кой ще му приготви ястията - монахини.

След посещението на Светият отец в САЩ стана ясно, че той не яде паста, но обича зеленчуци и морски дарове. Освен че ще обядва в манастира на сестирте Францисканки у нас, там той ще се оттегли и за кратък отдих.

Борисов: Целият свят ще се съсредоточи върху България заради папата!

В манастира вече се пазят прибори, с които се е хранил глава на римо-католическата църква. Една от сестрите францисканки преди време ги открива в бившата квартира на папа Йоан XXIII и ги пренася в манастира.

Днес всеки може да се докосне до тях, разкрива в свой ретортаж телевизия Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аре стига с тоя Папа веее!!!Надухте ми главата.От сутрин до вечер Папата та Папатга.Ще си каже човек че чакате Армагедон (А дано по скоро та да измете тоя скапан народ).
87
4
 
5
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
до ПАПАЩом за четвърти път ще го галиш(опрощаваш греховете), защо не кажеш на Тиквата да се разкая и върне всички чувалчета от КТБ?НАЛИ СИ ПАПА? Кажи му го в очите или откажи подаръците на ТИКВАТА. НЕ ГО ЛИ НАПРАВИШ НЕ СИ ДОСТОЕН ПАПА ПРЕД ЛИЦЕТО НА СИНА БОЖИЙ. НЕ МОЖЕ ДА ПРОЩАВАШ БЕЗ ДА СИ ВИДЯЛ РАЗКАЯНИЕ!!!
86
4
 
2
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
ДО ПАПАТА.Ако лъжа, моля пишете до съюза на българските математици, за да ме изключат и опозорят.ЕДИН ПАПА, КОЙТО ГАЛИ И ПРИЕМА ПОДАРЪЦИТЕ НА ТИКВАТА С КРАДЕНИТЕ ПАРИ ОТ КТБ Е НЕДОСТОЕН.1 кило раци - 200 лв300 гр миди - 10 лв1 кг. домати български розови - 5 лв1 бр краставица - 3 лв1 хляб - 3 лвприслуга за папа робовладелетс - 2000 лв (де не си мислите,че заплатите на кат. монахини са като на православните). 2221.00 лв само за трапезата му.кажеш на Тиквата да върне чувалчета на КТБ
85
0
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
ако свалите и гледате "Рим" на Федерико Фелини, ще попаднете на ПРЕЛЮБОПИТНА трактовка на "папските работи"..Направете го,препоръчвам ви!...Все пак папата си е папа,но..Живота си е живот..
84
6
 
3
 
! Отговори
Футуролог-Южна Амери преди 4 години
АЗ знам какво пиша!Папа Франциск е обявил война на Господ и Христос заедно с милиардерската господарска световна мафияИ аз знам че в Аржентина на 29 юни е зимаСамо дето Свети Петър няма нищо общо с основаването на католическата църква във Буенос АйресТези предатели на Господ и Христос стиска ли им на дирнака да преместят Ватикана в Аржентина?Без това се носят слухове че при Нов Световен Ред и многомилиардно изтребление останалите 500 000 живи ще започнат отначало край РЕКА АМАЗОНКА
83
1
 
2
 
! Отговори
LANSKI преди 4 години
До bra brackets cancerТия дето са ти напляскали минуси , сами са се подписали че са профани
82
1
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
щуротиите с тая персона станаха много,за това ще завърша с това:-Според текста..:-"Оказа се, че баба му купувала в специална аптека в Аржентина бактерия на прах, за да му прави българско кисело мляко."..."ЩУРОТИИ НА КУТИИ" !!!!!!!!БЪЛГАРСКОТО кисело мляко се прави от ЖИВА ЗАКВАСКА,НЕ от пресъхнал прах!!!!!!..Не е за вярване на какви ИЗГЪЗИЦИ сме ПОДХВЪРЛЕНИ!!!!
81
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доста от коментарите показват пълната простотия на пишещите. Като ти дойде скъп гост гледаш да се представиш. Вие на гостите си боза ли сипвате? С попара ли да го гощават?
80
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А днес нищо не съм чел за Черната пантера Меган. Тя добре ли е?
79
2
 
5
 
! Отговори
Футуролог преди 4 години
Папа Франциск идва на евреиския рожден ден на Карл Маркс ---5 майНа Гергьовден ще се среща само с католиците в град РаковскиМного е вероятно този папа Франциск да бъде анатемосан и отлъчен от католическата църква от неговите наследници във ВатиканаБъдещето е на ЦЕЛОГОДИШНО ЛЯТО,жеги,топене на арктическите шапки,365 дни лятоА Денят на Светите Петър и Павел е насред лятото на 29 юниОт този Папа и Ватикана се искаше да са вярни на Господ а те го продадоха срещу парите на милиардерите
78
0
 
5
 
! Отговори
До 81 преди 4 години
Ами ти папа ли си? Като станеш важен може да предявяваш претенции. Яж хляб и лук.
77
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз предлагам да му направят една хубава мусака,зелеви сармички,боб или леща....ще помисля още! А да, баница..Още ще мисля.
76
4
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
утре НЕ цял свят,а светът на католиците (който не е малък,но НЕ е "целия свят"!!) ще слухти за демонстрацията...Но:-ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ЩЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА Мутрьо,ПОДНАСЯЩ ЧЕХЛИТЕ ..КОГА СЛУГАТА Е ЗАСЕНЧИЛ ГОСПОДАРЯ СИ?!?!?!?!..некакви примери?...Мажоретки?.............Немам против да дойде католика у нас,все пак сме "свободна" държава,но ИЗБОРА на посещението му-Гергьовден е ГНУСОТА,тъй като много добре е знаел ,че слугите му в Бг ще ЗАГЪРБЯТ Националния ни празникТОВА Е ГНУСОТАТА!!!!
75
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз обичам морски дарове, но нали не съм папа и като видя цени на скариди и окоподи от по 35 лева килото и ми се отяжда...Ми те тия октоподи са за веднъж в месеца, не са за всеки ден.
74
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да разбираме ли, че обяда на папата е на стойност една минимална работна заплата в БГ?
73
7
 
7
 
! Отговори
Митьо Пищова преди 4 години
кифтета вафлички скарички джакузита макузита
72
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз не разбрах какво ще е менюто на папата?
71
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Папата е израсъл с кисело мляко, шопска салата, кюфтета по чирпански и домашна гроздова... или така поне се говори в отбраните ватиканските среди :)))
70
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сввинско, за да покаже, че не е мюсляк. Бекон, яйца с маас, наденици, пърлени уши....
69
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя даже майка му била с българо-македонско-аржентинско потекло, та от там...