Борисов: Колкото Плевнелиев беше еднакво отдалечен, толкова и Радев!

Премиерът смята, че президентът води кампания с държавни пари
317
Борисов: Колкото Плевнелиев беше еднакво отдалечен, толкова и Радев!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов заяви, че президентът Румен Радев прави всеки ден предизборна кампания с държавни пари и че не е равноотдалечен от всички партии.

Още по темата

Колкото и Плевнелиев беше еднакво отдалечен от БСП и от ГЕРБ, толкова и Радев, защо трябва да прояваваме лицемерие, посочи министър-председателят и лидер на ГЕРБ.

Въпреки това той заяви, че няма спор с държавния глава, който обаче трябвало да призове "неговите хора да се върнат на работа в парламента".

"Трябва да се чуя с колегите от ГЕРБ да искаме от ЦИК да му забрани да води кампания. Всяко негово изазване е срещу управлението, в полза на опозицията", подчерта премиерът пред журналисти в румънския град Сибиу.

Борисов каза, че ако Радев е против да се купят автобуси за учениците или да се дадат пари на болницата в Ямбол, "да носи отговорност и да излезе и да каже".

По думите му в следващите седмици, месеци, освен изграждането на ръководството на ЕС, има въпроси, на които трябва да си отговорим. Борисов даде за пример общата европейска отбрана.

Ние нямаме отбрана, армия, европейска, коментира премиерът. Ние като Европа ще имаме ли отбранителна способност или не, или само на думи, попита той. На неформалното заседание в Сибиу Борисов говорил много за Западните Балкани, за конфликтите, които зреят там.

"Да, има огромен напредък, отчита се направеното от България. Кохезионната политика - все още са големи разликите в доходите, в най-важната сфера", коментира той.

Премиерът призова на евровота да се гласува за системни партии. "Това златно време, когато леви и десни управляваха Европа и се разбираха, беше лесно и хубаво, сега ще се правят тежки конфигурации", смята Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Какъв е тоя - Президент.е се блещи на борисов . Коунист! Впрочем БСП Аз съм КОМУНИСТА заради тази партия напуснах любимата ПОЖАРНА.
251
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
с.о.р.о.с не случайно си избира подобни ***.иами вие да ви питам защо ги избирате да ви управляват - пардон да ви крадаторешарски го разпънаха че искаше 1 милиард заема тоя продажник ни набута с 16 милиардаи още два ще ни набута за самолетитеа неговите милиони са си в ошфорките и щерка му си щъка по щатиге с парите на татенцето-и реве бсп-то искали да го вкарат в беленене бсп-то целия народ ще си отдъхне ако го вкарат там
250
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еййййй,тоя ще ни го държите пред очите чак до изборите.Сакън,да не го забравим.Цяла седмица не свалихте тая статия.Що така,бе?
249
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
моля ви се скрите тая герберастка диарияпуснете обилно водата и проветретестига сте тровили народа с тая мутра
248
1
 
3
 
! Отговори
Далавер-комерс преди 4 години
БорисОФФ, ние добре знаем какво е лицемерие. С агитации или без, вие си отивате и за това сте си виновни лично вие. И зорлен ще качите БСП на власт, защото всички се отвратиха от вас. Народът ще ви накаже на изборите и не защото сме забравили за БСП-арските изцепки, а просто не ви искаме вече вас. Така че не търси проблемът навън. Проблемът сте вие с вашето открито дебелоочие, наглост и безкрайна алчност, на фона на ниската ви интелигентност. То и да откраднеш пак се иска акъл, а у вас ЙОК...
247
2
 
11
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 4 години
Да бе , ще сравняваш твоя Плевнелиев с Президент Радев?Борисов , много сте се объркали , оправете се!
246
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 261! Че ти ще изпратиш цялата шайка Герб в Русия ,бе.В партията на Тиквата всички са комунисти.Особено в ръководството-всички до един.А самата Тиква беше личен слуга на Живков и най-младия член на БКП.
245
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
за комунисти в България няма място - да си ходят в Русия да си го стоят.
244
9
 
4
 
! Отговори
ДоНемислещитеХора преди 4 години
Колко глупави коментари чета ( зомбирани хора), забравят се далаверите на БСП и тройната коалиция!( Плащайте скъп ток - баламурници)Цанков Камък, забавих ,че зомбираните коментиращи БСПари немогат да мислят . По малкто зло е Герб спрямо Бсп! Инак ГЕРБ с големи издънки и простотии ( разочарован) , протестен вот на изборите! Да видим колко манипулации ще има по телевизиите на Пеевски и всички останали медии .
243
3
 
13
 
! Отговори
Гого натото преди 4 години
Няма герб има само една арогантна , самозабравила се мутра - Боко, която лъже безобразно и ежечасно и някой в сянка я крепи, въпреки, че никой нормален не може да я понася. Боко е кралят слънце, той е герб, той е държавата, той е кръстника на мафията, а това как гнусно излъга за закона за "защита на детето", с който се готвят да отнемат деца от родителите им по норвежки модел, това вече преля чашата!!!
242
5
 
15
 
! Отговори
КОЛОЕЗДА4 преди 4 години
СРАВНЯВАШ ПЛЕВЕЛ С ПШЕНИЦА ОСТАВКА
241
4
 
14
 
! Отговори
Объркан преди 4 години
Радев като критикува корупцията на правителството - това ли е предизборната кампания?
240
3
 
15
 
! Отговори
Kit Chelin преди 4 години
Др. Борисоов ще направите всичко възможно за да спечелите изборите. Лъжите, манипулациите купуването на гласове са ваша иманентна черта. Ще включите всички институции, цялата държавна машина и медии за да победите. Знаете, че загубите ли не ви чака нищо добро, но си го заслужавате, защото Грабежа, Едноличната власт, Разрухата и Бедността до която докарахте хората ще ви бъде върнато тъпкано. Жалко за народа, ако вашата партия отново победи. Дано хората този път не се продадат за жълти стотинки
239
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП И ГЕРБ,ЗАСРЕМЕТЕ СЕ ...ЕДНА МАЙКА ВИ Е РАЖДАЛА!
238
2
 
4
 
! Отговори
Присмехулник35790 преди 4 години
другарю борисов, предстявям се под име чуждо, под номер друг, за срам на света ви на "биг брадъра" на евреите, при които нямало било егн и коцлагерномер! защото меркелската ви цензура на представителите на османското присъствие, които са платени от противниците на непризнаващите холокоста просто трябва да бъде заключена в балдуиновата кула, която ме трие по всички медии! капиш?
237
2
 
13
 
! Отговори
Присмехулник35790 преди 4 години
не си прав, другарю борисов! другарят плевенлиев все пак си остава най-приближен! защото все още лежи облечен в шинел и с винтовка в окопите на крим!!!
236
0
 
14
 
! Отговори
страшна работа преди 4 години
153000 инсулта само за 3 месеца,пише днес "Телеграф".А парита баш за това лечение,да вземат да ги намалят.10 дни в болница и марш в къщи,ако можеш.Нищо,че цял живот си се осигурявал
235
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кооо. . . лкото Цв.ЦВ.е умен и ЕнтЕлегентен ,толкава и Тиквата е умнаи ЕнтЕлегентна!
234
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 244То пък една жена..... Тетка Цачева -*** - Майко-Бащата на нацията.
233
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев го избра народа , защото не искаме жена президент. А не защото харесваме Бесните Стари Пенсии