Борисов: Колкото Плевнелиев беше еднакво отдалечен, толкова и Радев!

Премиерът смята, че президентът води кампания с държавни пари
317
Борисов: Колкото Плевнелиев беше еднакво отдалечен, толкова и Радев!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов заяви, че президентът Румен Радев прави всеки ден предизборна кампания с държавни пари и че не е равноотдалечен от всички партии.

Още по темата

Колкото и Плевнелиев беше еднакво отдалечен от БСП и от ГЕРБ, толкова и Радев, защо трябва да прояваваме лицемерие, посочи министър-председателят и лидер на ГЕРБ.

Въпреки това той заяви, че няма спор с държавния глава, който обаче трябвало да призове "неговите хора да се върнат на работа в парламента".

"Трябва да се чуя с колегите от ГЕРБ да искаме от ЦИК да му забрани да води кампания. Всяко негово изазване е срещу управлението, в полза на опозицията", подчерта премиерът пред журналисти в румънския град Сибиу.

Борисов каза, че ако Радев е против да се купят автобуси за учениците или да се дадат пари на болницата в Ямбол, "да носи отговорност и да излезе и да каже".

По думите му в следващите седмици, месеци, освен изграждането на ръководството на ЕС, има въпроси, на които трябва да си отговорим. Борисов даде за пример общата европейска отбрана.

Ние нямаме отбрана, армия, европейска, коментира премиерът. Ние като Европа ще имаме ли отбранителна способност или не, или само на думи, попита той. На неформалното заседание в Сибиу Борисов говорил много за Западните Балкани, за конфликтите, които зреят там.

"Да, има огромен напредък, отчита се направеното от България. Кохезионната политика - все още са големи разликите в доходите, в най-важната сфера", коментира той.

Премиерът призова на евровота да се гласува за системни партии. "Това златно време, когато леви и десни управляваха Европа и се разбираха, беше лесно и хубаво, сега ще се правят тежки конфигурации", смята Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами диктаторския режим на Борисов през годините с колко милиона държавни пари си купуваше медийни хвалби ей като в тоя сайт
171
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никога вече неграмотните бесни стари пенсии
170
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох! ОСТАВКА!!! Не се трае вече тази герберска простотия!
169
6
 
4
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
До Ели. А как реши, че ти си умната?
168
21
 
5
 
! Отговори
Валери преди 4 години
До Ели. Айде сега хубаво, ама много хубаво да и обясниш как точно ГЕРБ ще фалшифицира изборите?
167
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние събираме капачки за кувьози,а Бокич раздава милиони за предизборна кампания.Каква наглост!
166
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бе тоя много ми прилича на една мутра от преди ???
165
33
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ели - Трябва да гласувате...Разбира се Ели, ще гласуваме за ГЕРБ, защото ти нищо добро не предлагаш, а това значи елементарната Нинова , която е много, много по-проста и доста под Борисов! Разбираш ли?! Май нищо не разбираш!
164
5
 
37
 
! Отговори
БОКО БЕЗСРАМЕН ЛЪЖЕЦ преди 4 години
НИЕ НОРМАЛНИТЕ, НЕ РАЗБИРАМЕ, ЗАЩО БОРИСОВ НЕПРЕКЪСНАТО РАЗВЯВА ОАКАНИЯ В ГАЩИТЕ СИ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ. НИЩО ОБЩО НЯМА МЕЖДУ ПЛЕВНЯТА И ГЕНЕРАЛ РАДЕВ. БОКО ОБАЧЕ ТАКА Е СВИКНАЛ. КОГАТО ГО ХВАНАТ НАТЯСНО, ЗАПОЧВА ДА ПЛЮЕ ПО РАДЕВ, ПО ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА, ИВО ХРИСТОВ, ЗАЩОТО ГО Е СТРАХ ТЯХ. И Е ОСОБЕНО ЖАЛЪК И СМЕШЕН, КОГАТО МУ ПРИКЛЮЧАТ АРГУМЕНТИТЕ, ЗАПОЧВА ДА СЕ ЗЪБИ, ДА СЕ КАРА И ДА ПЛАШИ ГАРГИТЕ, ИЗПУСКА НИ НЕРВИТЕ И СТАВА НЕКОНТРОЛИРУЕМ В ПРОСТОТИЯТА СИ. СРАМ, СРАМ, СРАМ ЗА МАТ'РЯЛА ДЕТО ГО ИЗБИРА
163
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имам чувсвото,че ако паднат герберите,ще настане голям хаос и касапница в България, дано да греша,надявам се да греша,дай Боже да греша,но надали.
162
3
 
19
 
! Отговори
до 147 преди 4 години
Точно Христо Иванов никога не е бил патеричка на ГЕРБ. Опита се да бъде истинска опозиция и когато разбра, че управляващите нямат куража да приемат съдебната реформа, сам си хвърли оставката и избяга от властта, И Радан така. За колко хора се сещаш, които са си оставили топлите местенца и се махнаха, но не заради съмнителни сделки или злоупотреби, а само защото не успяха да прокарат закон, с който да се бори мафията. Всички други лапкат и чакат да се издънят яко и евентуално чак тогава се махат
161
8
 
27
 
! Отговори
Ели преди 4 години
Трябва да гласувате защото ГЕРБ ще фалшифицират изборите гласувате или сте супер прости и ще оставите ГЕРБ да спечели ей няма такъв народ да търпи ГЕРБ ?
160
37
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разединител на нацията, президента на БКП, женшен - това е Радев. Този човек е един вирус, вреди на България, това насекомо трябва да се унищожи.
159
7
 
28
 
! Отговори
сдс преди 4 години
другарю Борисов много ми хареса, че вече почнаха да ви палят.скоро ще почнат и да ви стрелят вероятно.щото като те гледам ти спирка толкова си си повервал, че нема накъде.според мен кофти ще свършиш рано или късно.и не си никакъв генерал.Генерал е президентът Радев.
158
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм *** и вие сте прости,затова се разбираме.
157
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Възраждане са симпатяги, но анкетата ги ласкае, колкото да ни накара да изхабим 1-2% да не би да отидат при БСП!
156
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изказванията на Бойко са най-интересни, когато е на международен форум. Явно се изнервя, че не може да контактува със другите и почва да ръси бисери пред българските медии.
155
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-добре Ниноф и Руменоида да се оттеглят в отпуска до изборите. И без това никой не иска да гледа грозничките им личица.
154
24
 
8
 
! Отговори
Гражданин преди 4 години
Ради Руменов е женска в цикълен период.
153
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато Радев изяви желание да влезе в политиката ГЕРБ не го подкрепиха щото в партията им може да има само един генерал с главно Г. Ама като гледам другаря Живков ... извинете , другаря Борисов, неможе да състави изречение без пиарката да му го напише или каже в ухото. Скоро се задава още по големият ръб -Трифонов .Жална майка България, само чу/фути и пом/аци

Спонсорирани публикации