Цветанов работил за партията, но пък незаменими хора нямало

На евровота хората показали, че държавата и кабинетът работели добре
35
Цветанов работил за партията, но пък незаменими хора нямало
Снимка: архив, БулФото

"Цветан Цветанов беше прекрасен организатор, работеше много време за партията, но незаменими хора няма". Така депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова коментира пред bTV оставката на "втория човек" в партията.

Още по темата

По думите й ще се види дали е силно преувеличена неговата функция в ГЕРБ.

Според Стоянова фактите след евровота сочат, че хората казват: "Държавата и правителството работят добре".

Като аргументи тя посочи, че икономиката се движи добре, а безработицата намалява.

"Само за първото тримесечие на 2019 година сме с минимален ръст на заплатите от 12,2% и забележете тези не са от повишени заплати в държавния сектор, а идват от частния сектор. Това харесват хората и искат то да продължи. Да не говорим и за други показатели, които хората искат да продължат, устойчиво развитие, БВП 3,4%, износ плюс 5%. Да, на едно от ниските места сме, но сме тръгнали от много ниска база, и ако още веднъж БСП дойде на власт, ще се намираме на още по-ниско място, откъдето сме тръгнали", смята тя.

Трябва да се сравнява активността с предишни избори за ЕП и тогава ще се види, че не е толкова ниска, коментира още депутатът от ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те гербераските "оставки" са едно голяямо НИЩО!Затвор за хунтата ви!Затвор!
9
2
 
31
 
! Отговори
Гнуссс преди 4 години
Ужасяващо е подобни на тая женица да са в управлението на държавата. Нагаждачи, меркантилни и алчни, готови на всичко идеални ***.
8
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази дали е по - гнусна отколкото гадна или обратното ?
7
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига вече с този Цветанов!Да се прочистват периодично партиите защото иначе се затлачват от номенклатурчици като в БСП и ДПС.Едни и същи ояли се постоянно присъстващи на народната трапеза-самозабравили се.
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ти ли е ясно че 75% не гласуваха защото не са очаровани от европейския блян. Познай чий електорат е това и какво че стане на местните избори ако решат да гласуват
5
4
 
25
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Тия гербави *** нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили все още използват изтъркани клишета, че някой си работил за вожда и партията, а не за хората именно заради това сме на това дередже.
4
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1По нейно време като шеф на данъчното, цар Киро не е плащал милиони данъци.
3
24
 
6
 
! Отговори
Професор преди 4 години
Цветанов се саможертва за партията. За мен той е Левски.
2
2
 
36
 
! Отговори
Димо Падалски преди 4 години
... Цецо е ... ВЕЛИК ! ... Влиза в ПОЛИТИКАТА , като един обикновен физкултурник без особено висок коефициент на интелигентност ... И ИЗЛИЗА ОТ ПОЛИТИКАТА ... КАТО МИЛИОНЕР , "ОРГАНИЗАТОР" и "ГОРД СОБСТВЕНИК" на над 10 скъпарски апартаментчета !!!!!! ..... И най важното - С "ГОРДО ВДИГНАТА ... ГЛАВА" .... БЕЗ ПРОБЛЕМИ ОТ ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА ! ... :) ;) :) ..... Дори предполагам ще изкарат , че хората трябва да му благодарят на него ... ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО ... АКО НЕ БЕШЕ ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ !!!!! ...
1
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая беше корумпирана шефка на териториална данъчна Пловдив, ама те при мафиоти какви да идат.Хората бягат (които могат) , а безработните ги броят по активни в бюрата по труда, но от там автоматично те махат след като изтече обезщетението , нагли мафиоти , безработните са много , но не са регистрирани в бюрата по труда.Нагли лъжи