НФБС зове: Спрете София прайд, натрапва се агресивно малцинство!

Гей-двойки имали претенции в разрез с Конституцията
93
НФБС зове: Спрете София прайд, натрапва се агресивно малцинство!
Снимка: Булфото, архив

Национален фронт за спасение на България остро и категорично се противопоставя на провеждането на гей-парада "София Прайд“ на 8 юни в столицата. Това съобщиха от пресцентъра на НФСБ.

Още по темата
"Още преди 5 години ние предупредихме, че хората със сексуални отклонения ще започнат да издигат и политически искания. Оказахме се прави. Днес, под формата на борба за равни права, гей-двойки започват да предявяват претенции, които са в разрез с Конституцията и устоите на държавата ни", се посочва още в съобщението на партията.

"Мълчаливото съгласие на Столичната община с ярката демонстрация на това агресивно сексуално малцинство отваря врата за последваща ескалация на по същество противоестествени искания като узаконяване на еднополови бракове, осиновяване на деца от еднополови двойки и др. Такива идеи са изцяло извън дневния ред на обществото ни, несъвместими са с обществения морал, традициите и православните устои на българския народ. Допълнителни елементи на политическа украса внася и присъствието на високопоставени политически фигури в редиците на шествието на гей-парада. Нещо повече – досегашната практика сочи, че сред участниците в прайда има непълнолетни и то не малко. Недопустимо е това да се случва пред очите на връстниците им и на цялото общество", се казва още в позицията.

От НФСБ уточняват, че никой не пречи на тези хора да се самоопределят, но уточняват, че от НФСБ категорично се противопоставят това самоопределение да се натрапва на обществото по един безпардонен начин в центъра на София.

"България е държава, успяла да съхрани и до днес традиционните си морални ценности и православни устои. Опитът за промяна на тези ценности, насочен особено силно срещу децата, е абсурден и недопустим. Затова казваме ясно и категорично „Не!“ на провеждането на гей-парада", се казва още в съобщението на партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: НФСБСофия Прайд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква гордост е да ходиш гол по улиците с перо забучено в .... ?! Някой ще ми обясни ли тези евроатлантически ценности, че нещо не ги разбирам.
4
1
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
НФБС, както твърди заглавието, или НФСБ, както пише в статията? Моля, уточнете.
3
17
 
3
 
! Отговори
One преди 4 години
Напоследък патриоти и бсп използват децата като мотив за всяко тяхно изказване. Колко жалко
2
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България е държава, успяла да съхрани и до днес традиционните си морални ценности и православни устои.--------Какво сте съхранили бе. Вижте тези хубавици какви байраци веят.
1
6
 
34
 
! Отговори
Лагери преди 4 години
Лагери трябват, трудови лагери.