Нинова върна топката към Борисов: Една оставка не можете да вземете!

Соцлидерката репликира думите на премиера
Обновена: 17 юни 2019 18:00 | 17 юни 2019 17:37, Веселина Йорданова
158
Нинова върна топката към Борисов: Една оставка не можете да вземете!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Соцлидерката Корнелия Нинова отговори на днешната реплика на премиера Бойко Борисов за оставката й през социалната мрежа.

Още по темата
"Днес господин Борисов казал, че на "Позитано” една оставка не могат да ДАДАТ като хората. Не, господин премиер - на "Позитано" една оставка не можете да ВЗЕМЕТЕ като хората", написа Нинова в профила си.

По-рано днес премиерът и лидер на ГЕРБ отказа точно с тези думи да коментира пред журналисти случващото се в БСП. Според него темата не е интересна.

До поредния задочен скандал между двамата се стигна, след като соцлидерката вчера изненадващо отказа да подаде оставка пред Конгреса на партията, с което официално щеше да се оттегли от председателския пост на БСП.

След евроизборите тя заяви намерението си да напусне поста пред пленума на партията, но в крайна сметка направи обратен завой.

"Една седмица след оставката партията беше в ступор, който прерасна в гняв. Структури от страната и членове на софийска организация започнаха да връщат партийни книжки и да искат да напускат партията. Това ме притесни. Дадох си сметка, че това, което градихме три години, е пред разпад. Не подозирах такъв ефект и си дадох сметка, че моята оставка може да доведе до сериозен спад в подкрепата за БСП. Предстоят местни избори, а ще отидем на тях разбити", обясни в неделя Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
11
 
14
 
! Отговори
БРАВО !!!! НАПРЕД !! преди 4 години
БЕЗКНИЖНИКА - ПОЖАРНИКАР НЕ Е ФАКТОР ВЕЧЕ !!!!
90
2
 
11
 
! Отговори
Оставките на Бойко преди 4 години
До Анонимен 91: Сигурно не е подавал оставка на партийно ниво (но не изключвал възможността да е заплашвал, че ще подаде), но нали трябваше да каже нещо по повод на намерението на Корнелия Нинова да подава оставка. Това, че приказва неща, които след това някой трябва да обяснява какво е искал да каже, не се случва за пръв път. Просто го прави за да се хареса на "умници" като теб.Преди предните избори разправяше ли например за патрули на МВР във всяко село? Е, идват пак избори, ще обещае пак.
89
6
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
От 3 дни се събуждаме, закусваме, обядваме и вечеряме с оставката на другарката Нинова! Стана по-важна от премиера!
88
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Болно му е, а и скъпо му излезе да предплаща на Гергов услугите! Кьорав карти не играе!
87
1
 
6
 
! Отговори
Пак тролване преди 4 години
До Анонимен 89: И кой го е грижа как ти изглежда? Тази снимка да не е от кастинг или шоу на някой дизйнер? Нещо смислено по статията имаш ли да напишеш?
86
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов избори, не е губил, че да подава оставки на вътрешно партийно ниво тъпунгеррр. *** си яж киселото мляко, че твойте хора ти изядаха пенсиятаа 20 години :)) Ама ти се прави на умен още.. Така си заминеш беден и омагьосан.
85
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Целият ефект от водевилчето с оставката е, че оставка няма,че цяла една партия, дори и събрани на конгрес,се оказа сбирщина б.удали и д.ебили, и че с тази шефка спокойно и съзнателно влязоха в трапа,от който излизане няма!
84
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
:) леле корни, нямам достатъчно негативни думи за да мога да те опиша , как тъпо изглеждаш от страни
83
8
 
15
 
! Отговори
Оставките на Бойко преди 4 години
До Анонимен 85: Да, Бойко два пъти подава оставка на правителството си. А когато Корнелия Нинова каза, че ще подаде оставка, първият му коментар беше: "Аз много пъти съм подавал оставка". Кога, той си знае.И какво следва от неговите оставки: Винаги се оказваха опит отново да се върне на власт. Нищо повече. Когато се изнесе за трети път по терлици от Министерския съвет, може да му бъде за последно.
82
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Abe vsi4ki li si tolkova typa istoria ta si ne vidite bakiite vse komentari "'umni"" все не виждате 4е сте мизерия Топ три от 49-67 до днес ,клюкари селски с сламки над водата .като в ткзс българия било по добре що нямаше нищо -,така както днес умирате за по лесно с приказките слабоумни когато от БГ се махне стила на Рус в управлението, а не в подчинението тогава ми пишете ГЛУПЦИ :(
81
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази трябва да даде оставка на Слави га беше референдума се кри като мишка хак да и е сега. Е защо не подкрепи Слави, все тя да е отгоре.
80
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов 2 пъти подава, когато е на власт. Кога ще дойде деня комундее да хвърли оставка, без протести и камъни. Не ти се отдават лафовете не се мъчи.
79
11
 
10
 
! Отговори
Това е преди 4 години
Браво Нинова дерзай.
78
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 81 Каво се правиш на т ъ п,винаги има хора,които са били и ще икажат,или са научили от участниците. Като съскаш,поне съскай умно,и зловещо.
77
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно как и кога Нинова разбра,че се събират по кабинети и офиси да си поделят БСП, че пари са извадени за нейното сваляне и прочие?Голямо КГБ се оказа Крушовската, заедно с неХубавата Елена излязоха най-големите разузнавачки в партийната история и разбира се, най-големите терсенета в българската политика!
76
4
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
*** тва сериозно ли?Бате Бойко не и приел оставката?
75
3
 
6
 
! Отговори
Сужукчо преди 4 години
Дядо Поп се давел минал един човек и викал Дядо Попе дай си ръката да те извадя Попa викал. Не, не давам. Зачудил се човека какво да прави и извикал Дядо Попе на ми ръката Попа веднага взел ръката на човека и тъй го издърпал.
74
1
 
2
 
! Отговори
Класово осъзнати? преди 4 години
До Пенева: А, ето една класово осъзната тук. Остави я Корнелия Нинова. Напиши нещо за пролетариата.
73
3
 
3
 
! Отговори
Пак копи/пейст преди 4 години
До Анонимен 72: Никога няма да разбереш колкото и да ти се обяснява. Това толкова предъвквано, и вече никой не застава с името си зад подобни приказки. Оставили са го на г'ербаджийските т'ролове за копи/пейст.А до "Стратег": Като нямаш какво смислено да напишеш, си се заел да постваш п'ростотии. Такива като теб могат да превърнат всеки форум в порнография.
72
11
 
14
 
! Отговори
Пенева преди 4 години
Тая е нахална като листна въшка ?! Гьон-сурат! Преди време за да станеш член на парти ята-столетница ТЕ ПРОВЕРЯПВАХА ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО и при най-малко синьо петънце -баста ! Интересно къде гледаха баш *** ,когато тая,синя от глава до пети, не само,че я приеха за член на партията,а и я направиха шефка там ?! Ало-о-о-у,осъзнайте се класово! Или вече ги приемате по инат и ...богатство ?!

Спонсорирани публикации