Андрей от ДНК: Раждайте, българки, нацията зависи от това!

Стандартът на живот в София е над средноевропейския, сочи проучване
Обновена: 21 юни 2019 09:52 | 21 юни 2019 09:52,
352

35% от българите, които живеят в чужбина, обмислят да се върнат отново в родината си. Основното притеснение на 100% от тях e безработицата и ниското заплащане. Сънародниците ни са били анкетирани в края на май от "Маркет Линкс" и Движение за национална кауза (ДНК).
Още по темата

Всеки трети българин в чужбина готов да се върне, но има условия

"Трябва да си върнем българите от чужбина - това е категорично. Трябват ни жени, които да раждат. Една нация зависи от жените, които раждат. И това трябва да стане до 35-годишна възраст", смята математикът проф. Михаил Константинов.

Телевизионният продуцент и председател на ДНК Андрей Арнаудов допълни в студиото на "България сутрин", че българката ражда горе-долу на средното ниво, на което раждат жените в цяла Европа.

"В проучването ни взеха участие около 2500-3000 души. Целта на това проучване и платформата, която подготвяме, е да свързва местната и държавна власт с хората от Молдова и Украйна. Тя смесва възможностите за работа и представяне на реалните възможности за живот в България, защото ние си избираме мястото къде да живеем, в зависимост какви възможности за развитие ти предоставя", посочи Арнаудов.

По думите му резултатите от анкетата са много оптимистични - 35% от хората биха се завърнали в България - не само в столицата, а и икономиката в страната позволявала това.

Константинов поясни, че стандартът на живот в София е над средноевропейския.
Според него българите имат нужда от сигурност и качество на живот, а не само от високи заплати.

Арнаудов посочи пред Bulgaria ON AIR, че трябва да се изчистят много от легендите за страната ни - за заплати, престъпност, социални дейности и др.

Константинов пък подчерта, че в България разкритостта на тежки престъпления е 90%, което го нямало почти никъде в Европа. Той добави, че са се изравнили потоците на заминаващи и връщащи се от чужбина българи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
2
 
19
 
! Отговори
Картофчо преди 4 години
Айде още един подкара с лозунгите!Тая работа с лозунги не става бе, пич!Осигури на родителите нормални доходи и те самите ще почнат да раждат деца и без ти да им казваш колко важно е за нацията. Родителите като нямат средства за нормално отглеждане на детето, мислиш ли, че им пука за нацията!!!
225
5
 
14
 
! Отговори
Като жена преди 4 години
се чувствам омерзена от този призив. Господа аз да не съм крава за разплод. Аз съм човешко същество, а не машина за раждане. Имам душа мозък и идеи, като всички хора и мечти. Когато дойде любовта и човека до мен, който да е истински стожер на нашето семейство децата ще дойдат от самосебе си не от вашите призиви, а от сигурността и любовта. Ако в родината си се чувствам спокойна за бъдещето на своите деца, за които е осигурено здравеопазване, образование, и възможности да развиват потенциала си..
224
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До А-а-аПрочети какво съм написала, че аз и мъжът ми не искаме ин витро, нито пък да използваме услугите на сурогатна "майка".А от " специалисти по репродуктивно здраве" , не, благодаря, не искаме. Обичаме се, и сме заедно, въпреки, че не можем да имаме ( за сега и поради заболяване ) деца. Но се надяваме и вярваме, че и ние ще станем някой ден родители.
223
1
 
2
 
! Отговори
изродите на БКП!!! преди 4 години
До дело на БКПтова ли искате?
222
1
 
3
 
! Отговори
дело на БКП преди 4 години
чавдалчена,пионерчета,комсомолци-богомолци.............
221
1
 
2
 
! Отговори
маршял Жуков преди 4 години
До БНАСолдат не жалеть! - Бабки родят новьйе!
220
0
 
4
 
! Отговори
Кой ще ги храни? преди 4 години
БКП е единствената майка за всички!Какво наследство ще им оставим като всичко е национализирано и децата бягат навън?
219
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Доктор ХаусГлупости! Точно болшевишките лидери подкрепят правата на жените. Жените получават правото да гласуват, да наследяват, право на развод, на труд. Докато в Европа жените нямат право да работят мъжки професии, болшевиките позволяват жените да се трудят наравно с мъжете. Една Франция например дава право на жените да гласуват чак през 1946-47 год., а за да работи, жената трябвало да иска разрешение от съпруга си. Комунизмът дава свобода на жените. Не съм фен на болшевиките.
218
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Децата на са пръдняДецата са дар от Бога а не от вас!!!! Не се бъркайте в божиете работи!
217
11
 
2
 
! Отговори
гяур преди 4 години
До Децата на са пръдняПрез турско всички семейства бяхме многодетни и живеехме по-добре!
216
1
 
3
 
! Отговори
БНА преди 4 години
До Децата на са пръдняОт майките ни взимахте донаборници и в кофчези ни връщахте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
215
0
 
5
 
! Отговори
V преди 4 години
До 218 .Арендаторите не ги мисли ти. Земеделците им берат розите за 20 лв . на ден ,а с такива пари не може да се отгледа семейство .Арендаторите убиват земеделците.А те получават субсидии и не плащат акцизи за гориво за което се плаща в долари . Всички работим и плащаме на арендаторите .Заплати за семейство могат да дадат такива като фолксваген но от както са на власт герб изгониха германските компании .Например да вземем ЕОН .Нали от фолксваген ще се свържат с тях и ще им кажат не ходете в бг
214
7
 
0
 
! Отговори
А-а-а преди 4 години
До 142 Обърнете се към специалисти по репродуктивно здраве. Ако не сте над 40 шансове са големи!
213
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: 223Ти си едно напълно объркано същество което не знае къде се намира и какво говори.Никога Америка не ми е била любима. Никога не съм го твърдял и не съм си го помислял.Същото важи и за Азия.На мен любимият ми континент е Европа - най-много си ми харесва в Европа, затова не обичам нито САЩ нито Русия, нито Северна нито Южна Корея!Капиш?
212
6
 
2
 
! Отговори
Доктор Хаус преди 4 години
До: номер 222Надявам се че си достатъчно интелигентен/интелигентна да схванеш иронията.Така е, в арабския свят даже на всяка жена трябва да и купиш отделна къща.Затова бедните араби не се женят а си намират мъже за компания.При комунизма обаче радикални лидери са изказвали идеи жените да бъдат общи и съответно безплатни! Ленин е този, който като по-умерен болшевик се е възпротивил на тези идеи иначе смятай какво е щяло да стане! Купуваш си жена от пазара като крава!
211
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 219Наскоро, в Америка жените протестираха за правото на аборт. Такова отварително злодеяние - да с еубиват неродени деца в майчината утроба - един нормален човек НЕ би подкрепил
210
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименДа, не сме в Сев. Корея, живеем в дивашкия капитализъм, наложен от любимата ти Хамерика, какво ли не ни е наложено - всичко долно да има, само деца да не се раждат. Може г.ей паради, може аборти, може разврат, щото американската демокрация е За такива тъ.потии и га.дости, но раждаш деца ( и то повече от 1 ) не може, щото това е било комунистическа диктактура ( макар, че и комунизмът и демокрацията са един дол дренки)?
209
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Доктор ХаусИ с какво ще ги издържаш тези жени? С 1000 лева заплата ли? Защото в мюсюлманския свят жените не работят, те си стоят вкъщи, готвят, чистят, перат и раждат деца.
208
0
 
5
 
! Отговори
До: 219 преди 4 години
Май ще задминем Северна Корея като гледам как върви!Даже при комунизма ни наказваха с така наречения "ергенски данък" - този който няма деца беше длъжен да плаща данък на държавата затова че няма деца!Тук не става въпрос за желание - дори да си женен, дори да искаш деца, ако не си успял по някаква причина да се сдобиеш с наследник - глоба!!!Нищо чудно от ГЕРБ да се сетят и пак да го въведат, натам върви...
207
1
 
10
 
! Отговори
Доктор Хаус преди 4 години
А така! Жени, жени трябват на народа! На един мъж поне по осем!Ако трябва, ще приемем исляма, или мормонската вяра.Абе възможно ли е да има такива същества с толкова малко мозък???Вместо някой да се замисли как да се привлекат инвестиции, как да се създадат условия за вече родените, да има повече пари за всички, те правят точно обратното.Бойко Борисов взе парите на младите майки, и ние бяхме едни от първите, които караха да ги връщат без да има правно основание за това - рекет даден!