Андрей от ДНК: Раждайте, българки, нацията зависи от това!

Стандартът на живот в София е над средноевропейския, сочи проучване
Обновена: 21 юни 2019 09:52 | 21 юни 2019 09:52,
352

35% от българите, които живеят в чужбина, обмислят да се върнат отново в родината си. Основното притеснение на 100% от тях e безработицата и ниското заплащане. Сънародниците ни са били анкетирани в края на май от "Маркет Линкс" и Движение за национална кауза (ДНК).
Още по темата

Всеки трети българин в чужбина готов да се върне, но има условия

"Трябва да си върнем българите от чужбина - това е категорично. Трябват ни жени, които да раждат. Една нация зависи от жените, които раждат. И това трябва да стане до 35-годишна възраст", смята математикът проф. Михаил Константинов.

Телевизионният продуцент и председател на ДНК Андрей Арнаудов допълни в студиото на "България сутрин", че българката ражда горе-долу на средното ниво, на което раждат жените в цяла Европа.

"В проучването ни взеха участие около 2500-3000 души. Целта на това проучване и платформата, която подготвяме, е да свързва местната и държавна власт с хората от Молдова и Украйна. Тя смесва възможностите за работа и представяне на реалните възможности за живот в България, защото ние си избираме мястото къде да живеем, в зависимост какви възможности за развитие ти предоставя", посочи Арнаудов.

По думите му резултатите от анкетата са много оптимистични - 35% от хората биха се завърнали в България - не само в столицата, а и икономиката в страната позволявала това.

Константинов поясни, че стандартът на живот в София е над средноевропейския.
Според него българите имат нужда от сигурност и качество на живот, а не само от високи заплати.

Арнаудов посочи пред Bulgaria ON AIR, че трябва да се изчистят много от легендите за страната ни - за заплати, престъпност, социални дейности и др.

Константинов пък подчерта, че в България разкритостта на тежки престъпления е 90%, което го нямало почти никъде в Европа. Той добави, че са се изравнили потоците на заминаващи и връщащи се от чужбина българи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е б.лгаристан една жалка територия с едни жалки овце където спят вечен
245
2
 
7
 
! Отговори
V преди 4 години
Комунист като Борисов не може да се справя в капиталистическия свят. НЯМА БИВШ КОМУНИСТ .Това е за цял живот .Надупване към господаря (поредния) ,а народа да бачка за без пари . Това е то герб и бсп .
244
2
 
6
 
! Отговори
ГОСТ преди 4 години
До Анонимен 246За какво точно бъдеще да мислят ? Тези които мислят бъдещето ,за съжаление не си раждат децата у нас.
243
0
 
16
 
! Отговори
179 преди 4 години
Българската нация има 2ве лица. Влезте във автобуса или отидете на пазар. Не дай си боже да имате работа в болницата. На тези места ще видите най-често българки пенсионерки и млади роми. Сами си направете извода какво бъдеще ни очаква.
242
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ВанкатаНе е вярно, че бившата българка ражда повече деца извън България. А и да ражда, то тези деца не ги смятай за българчета. То такива, дето са напуснали България не се смятат за българи вече, а и много мразят България и българския народ. Не ми пука как се размножават в чужбина ска.паните *** и бивши българи.Не, че няма и българи *** в България, има ги, с широки гуши и предимно обогатени от Американското посолство.
241
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
направили анкетата сред "българи" от Молдова и Украйна и се оказало че всичките 3000 души искат в България . да ама не . те като вземат личната карта ще отидат по на запад , познайте къде ..
240
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ванкатане е вярно, че българкатаю ражда повече деца извън България. А и да ражда, то тези деца не ги смятай за българчета. То такива, дето са напуснали България не се смятат за българи вече, а и много мразят Бъл;гария и българския народ. Не ми пука как се размножават в чужбина ска.паните бивши български ***.
239
0
 
13
 
! Отговори
Добре де преди 4 години
Значи с детските насърчаваме раждаемостта на индийците, с майчинските пак тях, с приема в детски градини и училища отново, с опрощаването на тока и данъците също, с този призив пак насърчаваме тяхното отношение към жените. Кога ще се види някаква инициатива за насърчаване раждаемостта на БЪЛГАРИТЕ.
238
4
 
15
 
! Отговори
Ванката преди 4 години
Ооо, тя българката си ражда, но извън територията. Тези 3 млн. млади хора, които се евакуираха през терминал 2, отдавна са с 2-3-4 деца.
237
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Камапанийкаправете деца не заради тази кампанийка, а заради самите вас, заради вашето бъдеще и България
236
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
5300 са населените места в България . от тях 257 са градове и градчета . 120 са селата над 2000 души . в близо 5000 села има 90 % безработица , бедност и ежедневна престъпност. няма лекари , няма аптеки , няма полицейско у-е , няма нищо. пустиня . защо ще се връщат хората ?
235
0
 
6
 
! Отговори
Камапанийка преди 4 години
като тази дето за касова бележка участваш в томбола за компютър, а за да се повиши избирателната активност - участваш в томбола за кола. Все същите ПР мозъци ги сътворяват тези.
234
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ако си търситеЗатова индийския народ се размножава много по-успешноДокато българският народ и българският етнос успоешно отива към своето унищожение, благодарение на такива като теб.
233
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГОСТЕ, да ама, понякога с насила стъават нещата и ... хубостта.Българките вместо да правят аборти и да пият хапчета антибебе, поне да помислят за бъдещето си.
232
1
 
20
 
! Отговори
ГОСТ преди 4 години
Що за глупост е този призив ? Българката ще ражда ,ако има прилични условия да си отгледа децата.Такива обаче ни виждам у нас. То си имаме една поговорка : "Насила хубост не става",та агитирайте си колкото искате. Ще ви чуят само ромите,ама те и без агитация се справят.
231
1
 
9
 
! Отговори
179 преди 4 години
Смъртността в държавата е доста висока. На година умират по 108 хиляди човека. Това означава ,че за период от 10 години губим над 1 милион българи. Това са сериозни числа за малка държава като нашата. Не мисля ,че проблема се корени само във високият процент пенсионери а във това ,че повечето хора не им пука за здравето им. Прекаляват със пушене, пиене и дрога. Здравеопазването ни е в лошо състояние , случват се доста нелепи инциденти със коли, кучета, мотори. Храната 3то качество също влияе.
230
1
 
9
 
! Отговори
Ако си търсите преди 4 години
жена за разплод купете си от пазара за булки. Затова индийския народ се размножава много по-успешно - за тази общност жените действително са "крави".
229
2
 
17
 
! Отговори
Циник преди 4 години
35% ??? Ще се "връщам" - на почивка ( да се видя с близките ) ... в България - хората са осъдени - на "мижитуркане" ... влачат съществуване - от заплата до заплата ... не помислящи за "светлото им бъдеще" с пенсия 200 евро ( ако изобщо ... и ако доживеят ) Това с "връщането" на младите семейства устроили се на запад...с работни места ... с деца по училища ... с ипотека за жилища... е такава върховна глупост, че не си струва коментара!Дерзайте в страната на неограничените невъзможности!
228
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Като женаКаква " машина" за раждане си, когато ти благоволяваш да раждаш по 1 , максимум 2 деца? И стига си обиждала кравата, ти си под нейното ниво, тя поне ражда, докато ти и повечето побъркани жени не искате да раждате.
227
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 226Абе, ***, Русия е също част от Европа, ти за Европейска Русия да си чувал? Ти обичаш Европа ( по- скоро западна Европа и Гърция, предполагам), а аз обичам България ( която е също в Европа, но ми е по и най- мила) !