Глобата за изкачването на Мусала ще се плати в стотинки

Слави Панайотов ще организира протестно шествие в София
8 авг 2019 01:00, Анисия Иванова
129

5000 лева на стотинки обмисля да събере влогърът Слави Панайотов за глобата си, наложена му, заради масовото изкачване на Мусала, съобщи Bulgaria ON AIR.

В края на миналият месец група от близо 1500 души, водена от Панайотов, покори върха.

Още по темата


От "Национален парк Рила" веднага обявиха, че това е зона, в която не е позволено струпването на много хора.

Санкцията пък е между 500 и 5000 лева. Слави Панайотов определи плановете за управление на националните паркове като архаични и съобщи, че готви протест.

"На същия ден имаше още две немалки групи, които тръгнаха преди нас! Стотици други се организират в интернет за масови изкачвания на Мусала всяка година! И дали наистина правим нещо лошо на планината? Мисля да организирам нов поход, но в по-градска среда – от МС до НС!", категоричен е той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
12
 
14
 
! Отговори
tim преди 4 години
Крайно време е да се научим че си има правила в тази държава щом е национален парк се иска разрешение я да отиде в Европа и да се качи в техен национален парк без съответното разрешение да видим дали няма да бъде изправен пред съд веднага от рейнджърите няма да го питат
30
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименА какво е нарушил той да не им опирал пистолет в главата всички са тръгнали по собствено желание или всички трябва да бъдат глобени или никой Съветвам го да си наеме адвокат пък и изглежда свястно момчето. По-страшното е, че щом има такава забрана как са влезли в планината ? Нещо куца ама вината е съвсем другаде.
29
11
 
15
 
! Отговори
Герини Кол преди 4 години
Добре, че Иисус не е живял в България по време на тези сатрапи, защото е нямало как да събере последователите си без да го глобят солидно.Изкарал е хора да спортуват и обикнат родината ни какво толкова е направил. Хилядите хотели бълващи фекалии директно в морето не са опасни, но видиш ли 100 човека уринирали е еко катастрофа. Тъпо е да си дебел и да не си качил и един връх и да защитаваш некадърното правителство
28
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-добре да го осъдят за подбудителство и организиране на митинг срещу властта.
27
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки нарушител и престъпник веднага получава съчувствие и започва плюене по държавата! Има закон и правила и тоз не е по- горе от тях! Какво е това скимтене! Малко му е глоба- да го запрат за седмица. Водач бил...
26
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По ски пистите се събират хора, които нарушават тоз закон туристите са нарушили закона като са се струпали на ски пистите по плажовете и по улиците се струпват хора.
25
4
 
13
 
! Отговори
Топ 1 преди 4 години
Аиде и тоя , *** каква е тая злоба ''ЗАЩО НЕ ГЛОБИТЕ ДРУГИТЕ'' браво браво господине
24
7
 
7
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Дали ще плати тази топ глоба, докато си криви главата отляво надясно, вирещ ръце навсякъде като в тъпо диско? Или ще направи класация топ 10 причини защо съм *** и не мога да разбера какво толкова е станало... Да си прави дебилните топ класацийки и да не съсипва дивата природа като води 1 село народ без грам култура за чистотаи благоприличие в природни паркове.
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В интерес на истината момчето прави нелоши класации в тубата, макар и повечето да са крадени от американски и руски клипове. Не ми е антипатичен, но винаги ми е било интересно кой стои зад него и дали въобще работи нещо? В един друг клип например каза, че сам е плати четирицифрена сума за организацията около това изкачване.
22
7
 
4
 
! Отговори
Евгения Станкова &am преди 4 години
Това е опит за дестабилизация на държавата. Всички тези хора са заложили фекални мини по пътеката. При преминаването държавен глава или гости на нашето Народно събрание, те могат да настъпят тези "мини", с което да се създаде някакво затруднение при придвижването, което пък от своя страна може, и за нас като прокурори е важно да направим своя извод, че, създавайки такава нестабилност, води след себе си веднага знаете какво това е нестабилност въобще на цялата ни политическа система и т.н.
21
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво момчета направо си регистрирайте партия като ходите в София сега е модерно.
20
21
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не е държава, а тероризъм. Вместо да дадат на хората няколко планинари и да си прекарат на Мусала приятно те ги глобяват. Еми с такава политика ще бягат хората. Терминал 2 и никога не поглеждайте назад.
19
7
 
20
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Този се помисли за Алеко
18
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 21по официални данни, до преди Освобождението София е съставена от 30% евреи, 7% турци, 6% "шведи" и 56% "българи", които обаче са по-скоро побългарени печенези. (можеш и сам да провериш инфото). Та мисълтта ми е че или по някое време някакви "смотани провинциалисти" дето са ти баби, дядовци, баща, майка са се преместили в София, или си от някой от гореспоменатите етноси.
17
6
 
22
 
! Отговори
гг преди 4 години
Идиотщина. Ако исках тълпи, щях да ида в мола.
16
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"не е позволено струпването на много хора." е какво ще рече това "много хора"? 2, 3, 5,10,500, 100 000?
15
19
 
6
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
Само дето този не е от София, а от Пловдив.
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това вече е доста изтъркано.
13
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цайс,не се прави на интересен.Като ще го раздаваш буден гражданин и ще правиш поход от МС до НС,го направи срещу лобизма,корупцията,монопола ! Какво неясно има в твоя третостепенен казус ? Нарушил си правила и ще си платиш-ако щеш и с монголски тугрици ! Или само си търсиш гадже и искаш трибуна за известност..... ' ~`
12
3
 
17
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Продавам дини от Любимец, за количества отстъпка.

Спонсорирани публикации