Глобата за изкачването на Мусала ще се плати в стотинки

Слави Панайотов ще организира протестно шествие в София
8 авг 2019 01:00, Анисия Иванова
129

5000 лева на стотинки обмисля да събере влогърът Слави Панайотов за глобата си, наложена му, заради масовото изкачване на Мусала, съобщи Bulgaria ON AIR.

В края на миналият месец група от близо 1500 души, водена от Панайотов, покори върха.

Още по темата


От "Национален парк Рила" веднага обявиха, че това е зона, в която не е позволено струпването на много хора.

Санкцията пък е между 500 и 5000 лева. Слави Панайотов определи плановете за управление на националните паркове като архаични и съобщи, че готви протест.

"На същия ден имаше още две немалки групи, които тръгнаха преди нас! Стотици други се организират в интернет за масови изкачвания на Мусала всяка година! И дали наистина правим нещо лошо на планината? Мисля да организирам нов поход, но в по-градска среда – от МС до НС!", категоричен е той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
12
 
21
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Що е Слави, все е мал.оум.ник. Глобата е справедлива. Представете си какви боклу.ци са оставили тези тълпи след себе си. Рила е свещена планина. Ордите на Тосун бей нямат работа там.
50
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 56"пратил им е имейл да кажел, че ще води група, те не му отговорили и той на своя глава все пак си е организирал ПР акцийката." - e нали ГЕРБ гласуваха закон за мълчаливото съгласие. Демек законно е. Освен това "не е позволено струпването на много хора" - ако не е определено какво е това "много хора" меже пре спокойно да пледира в съда че 1500 човека не са много хора и глобата да падне. Хайде като искат да се следват правилата, първо да ги напишат както трябва, а?
49
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Влогър ти не си влогър а ***.
48
8
 
6
 
! Отговори
Влогър преди 4 години
При тикводемокрацията също си живеем добре...
47
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Със сигурност е имало много неорганизирани хора, които са искали да изкачат върха. На тях този и керванът му са провалили деня с масовката си. Аз бих бил много ядосан ако бях там на преход и видя планината задръстена с неподготвени керванджии. Лов вкус и селяния.
46
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той е и нагъл, прочел е правилника на парк Рила, пратил им е имейл да кажел, че ще води група, те не му отговорили и той на своя глава все пак си е организирал ПР акцийката. Това е ВРЪХ - пътят не е в тревичка, маргаритки и парапети. Това че са вървяли в редица не означва нищо, ми нали има и слизащи надолу бе, разминаването е почти невъзможно. Такава огромна група забавя абсолютно всички други назад. Има си закони, нали искат да сме като в ЕС - еми ето, глоба и да си я плаща, щом е европеец.
45
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как пък един път някой не прие наказанието си с чест и достойноство и да си понесе отговорността като мъж. Все закона не им хареса, все някой друг им е виновен. Като не е съгласен със закона, защо се обажда сега, а не се обади ПРЕДИ да направи изкачването? Каква файда да протестира сега постфактум?
44
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тоя ли ще влиза в политиката?
43
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това "влогърче" е типично мазно комсомолско секретарче.По соцвремената тия охлюви живеееха добре.
42
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
стига сте му правили реклама на това нещо. Бях на Боровец тогава, имаше много хора с неподходящо облекло и се отказах да се качвам. Трябва да се въведе лимит за качване по върховете. Откакто направиха лифт до седемте рилски езера и се появи жабуняк в някои от езерата. Планината не може да поеме толкова хора. Този от гледанията на клипове и снимки направи много пари благодарение на тези 1500 балъка и сега ще му плащат и глобата!!!
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АнонимеН гьон Борисов мрази ,но природата не пипай.
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има неща които трябва да се позят,които трудно се възстановяват и ние сме тези.Защо няма коментар от така наречените"зелени".Този *** които не уважава природата най-малко да се глоби,защото не го е направил за природата а за него и за пари.
39
12
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ОСТАВКА НА АНТИБЪЛГАРСКОТО ГЕРБЕРСКО ПРАВИТЕЛСТВО И ПРОМЯНА НА БЕЗУМНИЯ ЗАКОН!!!И ЗАЩО ГРУПАТА ДА НЕ Е ГОЛЯМА КОГАТО ИЗКАЧВА МУСАЛА ДОРИ НЕ ИЗЛИЗАТ ОТ ПЪТЕКАТА!!!АБСОЛЮТНИ ДОКАЗАНИ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ СА ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА БОРИСОВ СЛЕД ПЪРВИЯ МУ МАНДАТ!!!
38
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя става за водещ трябва да го вземат в някоя телевизия, интересно разказва вместо да показват ония бухали по медиите дето не можeм да ги гледаме.
37
4
 
13
 
! Отговори
ТОП 1 преди 4 години
''здравейте аз съм Слави , преди да започнете да четете коментара ме подкрепете с един вдигнат палец , ако нямате палец може и с друг пръст например СРЕДЕН. Абе еи активисче много морални ставаме когато ни бръкнат в джоба . много искаме да направиш класация ТОП10 защо Беър Грилс е изял жабата
36
7
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
МОМЕНТАЛНО ДА СЕ ИСКА ОСТАВКАТА НА ФИНАНСОВИЯ РАЗСИПНИК И ИЗЕДНИК БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!И ДА СЕ ИСКА ОБЯСНЕНИЕ КАКВА Е ЦЕЛТА НА ПРИЕТИЯ ОТ ГЕПБ ЗАКОН !
35
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1 500 ЧОВЕКА НЕ СА МНОГО СРАВНЕНО С 1 МЛН КО Е ТУЙ МНОГО ХОРА ТИЯ НОРМАЛНИ ЛИ СА БЕ
34
11
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЗАКОНА Е ПРИЕТ ОТ ГЕРБ!ПОРЕДНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА ГЕРБ А ЦЕЛТА Е ДА НЕ СА МНОГО ХОРА ГРУПАТА ЗАЩОТО НЯМАТ РЕСУРСИ ДА ПОМОГНАТ АКО ПОСТРАДАТ ПОВЕЧЕ ОТ 1 ЧОВЕК!!!-----------ГЕРБ СА АБСОЛЮТНИ ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!!! ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВИ ГРУПИ СЕ СЪБИРАТ КАТО СЕ ИЗКАЧВАТ НА ЕВЕРЕСТ!!!!!ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБ Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА!!!
33
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами доста наредби е нарушило т.нар. влогърче. Ще плаща.Интересно ми е как ще си плати глобата в стотинки по банков път. ;-) Навярно ще направи 500 000 превода по 1 ст. И за всеки като му удържат от банката по 2 лв такса...Ами да пробва!
32
2
 
5
 
! Отговори
Иванчо Гешов преди 4 години
Иска да сваля ГЕРБ?Да клати стабилността?Немедлемо - в панделата.

Спонсорирани публикации