Глобата за изкачването на Мусала ще се плати в стотинки

Слави Панайотов ще организира протестно шествие в София
8 авг 2019 01:00, Анисия Иванова
129

5000 лева на стотинки обмисля да събере влогърът Слави Панайотов за глобата си, наложена му, заради масовото изкачване на Мусала, съобщи Bulgaria ON AIR.

В края на миналият месец група от близо 1500 души, водена от Панайотов, покори върха.

Още по темата


От "Национален парк Рила" веднага обявиха, че това е зона, в която не е позволено струпването на много хора.

Санкцията пък е между 500 и 5000 лева. Слави Панайотов определи плановете за управление на националните паркове като архаични и съобщи, че готви протест.

"На същия ден имаше още две немалки групи, които тръгнаха преди нас! Стотици други се организират в интернет за масови изкачвания на Мусала всяка година! И дали наистина правим нещо лошо на планината? Мисля да организирам нов поход, но в по-градска среда – от МС до НС!", категоричен е той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Организирането на икачванетпо на върха от такъв митинг е меко казано проява на лош вкус. Реално е мега селяния. Сравнимо е с хорото в едно от езерата преди време. След като Беър Грилс (за двама човека) плати 10к, този трябва да плати повече.
10
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха ха ми ще си плати той какво иска ?Навремето имаше и задържания до 15 дни за хулигански прояви *** щом повтори чукайте го по манерката може там да е причината щом вече няма да *** камъчки 15 дни !
9
13
 
8
 
! Отговори
до 10 преди 4 години
Сюмдюк си ти никому неизвестен анонимен коментатор.Тоя Слави един ден ще управлява децата ти,ама отДе толкУЗ акъл у теб?
8
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Хляб и зрелища", "разделяй и владей" и тн.Този очилатко, както и много други известни с това че са известни, е платен да го играе "някакъв", за да се отвлича вниманието на народа много по-сериозни проблеми! Разберете че 'интернет' е новата телевизия, разберете че това стана инструмент за манипулация и дезинформация! Не им се връзвайте на евтините номерца !!!Някой ден ще разберете какво говоря....
7
3
 
30
 
! Отговори
Сиен преди 4 години
Планината приветства - изкачвайте. Планината обаче казва: Не си хвърляйте отпадъците където ви скимне, аз не съм сметище. Ако все още майка ви върви след вас или сте нееволюирали аборигени не идвайте изобщо. Има някои брутални простозавъри. Яде вафла и хвърля опаковката, пие вода и хвърля бутилката. Вземете да я развиете малко тая култура.
6
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя нещо се е взел на сериозно... ама няма лошо, то не може всичките да ги напъхаме из психодиспансери, нали?
5
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аман от плоски кухи инфлуенсъри който се напъват да са оригинални.Гнида.
4
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правилата са за всички. Даже и за влогърите. Тоя е нарушил поне няколко закона - за масовите прояви, за парковете и т.н. Къде му е линейката, охраната и т.н? Хем се е издънил неподготвен, хем реве като госпожица. Да донесе два чувала стотинки, да го видя!Пък тя глобата се плаща по банков път. Ега ти лeкeто!
3
7
 
36
 
! Отговори
кво?? преди 4 години
Рила не ти е в София на булеварда бе ***! Събирайте се там смрадове. Много добре знаеш, защо ти е глобата!
2
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя грозник за какъв се мисли че ще нарушава законите!Следващия път ще плати 50000 лева глоба !
1
9
 
56
 
! Отговори
Антон преди 4 години
Още един провокатор, знае много добре какво прави. Но иска известност, по друг начин едва ли може да я постигне. И тези, които го следват, наясно ли са, че това е природен резерват? Къде ще ходят по нужда тези хора - 1500 на брой,ще тъпчат ще чупят, защо трябва да са тълпа? На фона на планината, те показват лошото си възпитание. Като хуни.Какъв е смисълът на това масово изкачване, като стадо овце?

Спонсорирани публикации