Леко по морето: КАТ със засилен контрол на пътя Бургас-Царево

Нарушителите ще бъдат глобявани на място
Обновена: 9 авг 2019 08:47 | 9 авг 2019 08:46, Красимир Ангелов
5
Леко по морето: КАТ със засилен контрол на пътя Бургас-Царево
Снимка: БТА

От днес до 11 август по направлението Бургас - Созопол - Приморско - Царево ще има засилен пътен контрол. По този маршрут и в двете посоки ще се движат коли на сектор "Пътна полиция", съобщиха от Областната дирекция на МВР - Бургас.

От там обясниха, че това се налага заради трите най-интензивни по отношение на пътния трафик дни - петък, събота и неделя.

Заради разгара на отпуските и очаквания голям трафик към морските ни курорти, от 11.00 до 20.00 часа пътните полицаи ще контролират движението на участниците в пътния трафик за недопускане превишение на максимално разрешената скорост, както и за рисково управление на моторни превозни средства.

Нарушителите ще бъдат установявани, спирани, проверявани и санкционирани на място, предупреждават от МВР-Бургас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предната тъпотия на безсмисления КАТ!Абе, лольовци, на вас не ви ли е това работата за която ви плащат, че сега обявявате как ще почнете да работите?А досега?А после?Вероятно излите в отпуск до следващата кампания?
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КАТ информира, че на едно шосе, ще извършва част от това, което трябва да прави целогодишно навсякъде в България.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е важно да сме добре информирани какво прави най-некадърната и ненужна прослойка на обществото. Освен че вие от глад. Камери, електрически пърдулки, ужас,няма нищо за усвояване. Да не говорим че последните месеци постоянно виждам униформени да теглят пари от банкомат. Ей съсипаха я тая държава.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естествено, че парите се дават намясто, как иначе!
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вярно е, че полиция и КАТ са притиснати и не знаят на кой или чии човек ще попаднат. Дори медии и общество ги мачкат за щяло и нещяло. Но поне малко мисъл и професионализъм. Има статистика. Би трябвало превантивни мерки. Камери и видимо присъствие. Поне тези без протекции ще озаптят.