Борисов доволен: България е страна с нула мигранти заради взетите мерки

Премиерът е на среща с Йоханна Микл-Лайтнер
Обновена: 12 сеп 2019 18:43 | 12 сеп 2019 10:23, Нели Христова
175
Борисов доволен: България е страна с нула мигранти заради взетите мерки
Снимка: Булфото

"България е държава, която има нула мигранти, благодарение на всички мерки, които сме взели", това заяви премиерът Бойко Борисов на срещата си с министър-председателя на провинция Долна Австрия Йоханна Микл-Лайтнер, съобщават от 24 часа. Той сподели, че двамата са "приятели от много години".

"Била е на нашата граница, която е външна граница на ЕС. България е държава, която има нула мигранти, благодарение на всички мерки, които сме взели. И тя  беше на границата, за да го води с очите си. Спазвайки всички европейски правила", каза премиерът.

"В България има много австрийски инвеститори, огромен стокооборот и голямо приятелство със Себастиан Курц ", отбеляза още Борисов.

"Не си представям по-добри приятелски отношения между Австрия и България. Имаме много идеи. Разбира се, Австрия има много по-мощна икономика", отбеляза премиерът и допълни, че имаме прекрасни еврокомисари.

"Свързват ни и регионалните проекти, проектите за присъединяване. Имаме рядък шанс - това, което толерира ЕС, да изпълняваме по общи проекти - и в дигиталната икономика, инфраструктурата, образователната, културната, археологията", каза още Борисов.

"Трябва да стана на 100 години, за да свърша цялата тази работа", пошегува си Йоханна Микл-Лайтнер..

"Ти поне си млада", отговори българският премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
0 мигранти и 50% емигранти
137
0
 
2
 
! Отговори
От бореца преди 4 години
Доволен като *** в тикви.!.
136
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубаво, че ромите ги извозиха за други държави.Не знам защо поемате инициатива , че вие сте ги премахнали. Мигранти имаше и се усещаше.
135
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тогава защо София е пълна с араби?
134
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз: Халвата се прави от муската, защото орбитата на барбекю соса е зелена.Смаятам, че моето изкаване е по-смислено!
133
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повечето мигранти като видят условията на живот в България---те просто я напускат.Пък да не говорим,колко Българи се евакуираха от ТЕРИТОРИЯТА.
132
2
 
16
 
! Отговори
Коко преди 4 години
Дали е ходил вечер около Лъвов мост??? Баце мисли хората за сляпи
131
1
 
24
 
! Отговори
baffff преди 4 години
1.Лъже.2.Лъже безсрамно. 3.Лъже нагло по герберасткомутренски.4. Върховен лъжец.5. Видимо с просто око.
130
0
 
24
 
! Отговори
Борката преди 4 години
Мъка, мъъъъка! Хора, докога ще го търпим този!? Не само че няма мигранти ами даже птиците вече не се връщат от юг!
129
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво ние сме втората държава след Сирия в която никой не иска да ходи!!!Благодарим ти психар,както и на евтините мАрши,които се продават за една службичка!!!
128
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Убеден съм,че никой от западните ръководители не му се връзва на приказките.Преди много години каза,че остава една четка да се сложи и ни приемат в Шенген.Скоро каза,че не МУ трябва Шенген (журналистите мълчат,но дават задръстването на гръцката граница).Спомняте си,че беше приел да има разпределение на мигрантите (Меркел го боше предложила)и той се съгласи,заради парите.Уж сме добре,а мигрантите не искали да седят тук,в същото време дават по телевизията как МВР ги хваща...
127
2
 
25
 
! Отговори
Хохохо преди 4 години
Тоя пък, това за хвалене ли е? Всеки ни заобикаля като остров, пълен с прокажени.
126
1
 
31
 
! Отговори
Иван Иванов преди 4 години
Този не спира да БЪЛВА ЛЪЖИ! Центровете дето ги оборудваха с фургони до Хармани са пълни!!!
125
0
 
18
 
! Отговори
мак преди 4 години
Огромен стокооборот, а по-точно не можеш ли да се изкажеш? А мигрантите засега не щат да вкусят просперитета в България, но и това ще стане, когато западът съвсем им хлопне вратите и ще ти дойдат на гости. Тогава ще видим, какво приказваш, колко си наперен.
124
2
 
31
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
Бойо не си преписвай чужда заслуга ! Едно че има мигранти , а не както казваш НУЛА мигранти .....(пак лъжеш както винаги но споко има хора които ти вярват дори да кажеш че си господ) ...и второто е че мигрантите не искат в България защото тук граждани ги бият и ограбват :) (благодарности на момчетата които правят това на тази пасмина)
123
1
 
37
 
! Отговори
Естествено преди 4 години
Спомням си преди време един мигрант, май беше сириец, беше казал че по добре да е куче в Германия отколкото човек в България.Тъй де, браво на Борисов, продължаваме напред.
122
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е нали вчера имаше новина, че са хванати 17 мигранти, натъпкани в бус! А колко не хващат, никой не знае. И как минават границата, през която уж и пиле не може да прехвръкне?
121
2
 
18
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
До 131 АнонименВ даден момент най-лесното е да налее средства в територията и да се зеселят мигранти! За сега ББ го ползват да източи и финансово, и обедляди територията! На ББ това ме е вродено, да е удобна кукла!
120
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е, че у нас всичко етолкова зле, че дори и мигрантите не искат да се задържат, а само минават и бягат далеч на запад.
119
2
 
13
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
Борисов доволен: България е страна с нула мигранти заради взетите мерки-----------------Територията се опразва недраги късогред Премиере! това означава, че ако не днес / тук и сега/, то в най-бризко бъдеще емигрантите ще са основната част на тази територия! Нулува емеграция, но докога бре пъпофиксиран/ съсредоточен върху пъпа си/ Тиквуне?