Борисов не иска "безобразия" в БНР, не се интересува от г-жа Нинова

Премиерът не се интересува и от БСП: Бихме ги!
236
Борисов не иска "безобразия" в БНР, не се интересува от г-жа Нинова
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов заяви, че е поискал да бъдат оправени "безобразията" в БНР.

Борисов разговарял по телефона с журналиста Силвия Великова, която съобщи вчера, че е отстранена от съдебния ресор заради критиките си.

Още по темата
Премиерът каза пред журналисти в Русе, че не е стъпвал в радиото 10 години и не познава директора му, но смята, че това се прави нарочно.

От кого и с каква цел, Борисов не коментира, но посочи, че като председател на ГЕРБ може да поиска оставката на този директор през парламента, ако журналистката не бъде възстановена на работа.

От БНР обаче по-рано съобщиха, че тя не е уволнена и продължава да работи като старши редактор в предаването "Преди всички" на програмата. В позицията се посочват и конкретни нейни грешки в ефир.

В подкрепа на Великова се изказаха днес от БСП в парламента. От трибуната на НС соцлидерката Корнелия Нинова защити свободата на словото и критикува премиера, че изказванията му се разминават.

Тя даде пример, че вчера той каза, че у нас са дошли толкова инвеститори, че пътищата не могат да ги поемат, а в същия ден работодателите заявяват, че за индустрията кризата е дошла.

"Не се интересувам от тази госпожа. Само преди два месеца сме я победили категорично и тя, признавайки провала си, си подаде оставката. Икономиката върви с темпове, с които не можем да смогнем с инфраструктурата", настоя отново Борисов.

На свой ред той обвини социалистите в двуличие, защото имало съпротива Мая Манолова да стане омбудсман, а сега я подкрепят за кмет в София.

За ГЕРБ Борисов каза, че партията ще бъде "освежена", а недъзите - отстранени.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не забравяйте,че говорите против бъдещия президент! ГЕРБ и народа са зад него! Вие сте шепа хора!
104
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мен също не ме интересува мнението на ТУЙ, ама ми го натрапвате.Честно, много по-интересно ми е как изведнъж радио Хоризонт беше "замлъкнато" в цялата страна без никакво предупреждение, кой е виновен за това и как ще бъде наказан?Ама са все въпроси без отговор....
103
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мутрите овладяха и БНР. НОВА ТВ също е овладяна, останалите медии са собственост на Дебелян. Честита демокрация! Честит Лойковизъм! Неусетно ни върнаха в 1950 година. Но пък никой не му пука. Важното е ракийка и салатка да има.
102
3
 
5
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Искате България богата ?!Кво печели тя то ЕС и НАТО ?Как решават във Китай нещата ?Крадци големи със куршум в главата !
101
3
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
До ГробокопачТе така добре си правят схемите, че като правят конкурс само името на фирмата не пишат в изискванията. Иначе даже болчетата в склада които са нужни да има в резерв се пишат в точна бройка и по "неведоми" пътища се оказва, че само и единствено точно "нашата" фирма има точно толкова болчета в резерв! Пък и ремонтите вече са почнати, всички улици са разкопани, ако имаш познати от Русе питай какъв Бейрут е тук в момента! Няма 1 улица която да не е съсипана от сегашния кмет на ГЕРБ!
100
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другата година съм сигурен,че ще обяви кандидатурата си! Давай Бойко,с теб сме!
99
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
сикaджиите са най-долните хора раждали се в България
98
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще гласува цял народ за Бойко! Стига да се кандидатира!
97
1
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До РадославЗначи трябва парите да се вземат от герберските ид а се дадът на правилните фирми, за да няма преименувания и шикалкавения за местка на Общината, т.е. трябват си предварително създадени фирми за целта;)))
96
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко помага на социалисти без да се интересува от мнението на Нинова.
95
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко ще е следващия президент,другари!
94
2
 
3
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До Анонимен"Бойко защо помагаш на комунистите? ТИ ИЗДИГНА МАЯ МАНОЛОВА ЗА ОМБУДСМАН!" Така е;))) Но, и аз натиснах в тази посока, точно, когато герберският актив протестираше срещу нея, с една едничка цел - да внеса разнобой и разединение в герберските редици;))) Но, истината е, че Мая беше перфектната за този пост от БСП фигура, а Бойко нямаше кадри за този пост. Така с идеята за една консенсусна фигура между двете партии, троянският кон влезе в София! Слава на Тангра!;)))
93
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само ГЕРБ!Мачкайииииииииииииииииииииииииииии!
92
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И да не е Бойко,работата ще довърши друг от нашите ГЕРБ!
91
0
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
До ГробокопачТе и да ги спрат когато парите вече са преведени на "правилните" фирми няма смисъл. В най добрия случай тези фирми изведнъж ще се окажат в "несъстоятелност" и ще се наложи да си правят нова регистрация с име като старото, само ще сложат годината зад него и готово. В още по добрия за ГЕРБ случай, тъй като адвокатите на общината по правило са кадърни калинки ще изгубят делото и общината ще трябва освен парите за проекра да плащат и съдебни разноски и какво ли не още.
90
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За България богата - много ЕС, САЩ и НАТО.
89
1
 
11
 
! Отговори
Кратун преди 4 години
До Анонимен 87Разбира се, че Борисов я направи омбудсман. Направи го, за да се отърве от нея, защото докато Мая беше депутат от БСП, не го оставяше на мира с запитвания, а Баце не можеше дори да и отговори интелигентно. Баце най-мрази да дава обяснения. Затова и от години не ходи на парламентарен контрол, въпреки, че по Конституция Премиер-Министърът е длъжен да дава отчет в Парламента. Само, че Баце е взел България на ръчно управление и е над тези неща...
88
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БОРИСОВ ОБВИНИ СОЦИАЛИСТИТЕ В ДВУЛИЧИЕ, ЗАЩОТО ТОЙ ПОДКРЕПИ СЕСТРА ГАЛЕВА КОМУНИСТКАТА ЗА ОМБУДСМАН, А БСП СЕ ДЪРПАХА УЖКИМ.
87
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко трябва като е почнал,да ги погне всичките подред!
86
3
 
12
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ИСТИНАТА БОЛИ А БОРРИСОВ