Борисов не иска "безобразия" в БНР, не се интересува от г-жа Нинова

Премиерът не се интересува и от БСП: Бихме ги!
236
Борисов не иска "безобразия" в БНР, не се интересува от г-жа Нинова
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов заяви, че е поискал да бъдат оправени "безобразията" в БНР.

Борисов разговарял по телефона с журналиста Силвия Великова, която съобщи вчера, че е отстранена от съдебния ресор заради критиките си.

Още по темата
Премиерът каза пред журналисти в Русе, че не е стъпвал в радиото 10 години и не познава директора му, но смята, че това се прави нарочно.

От кого и с каква цел, Борисов не коментира, но посочи, че като председател на ГЕРБ може да поиска оставката на този директор през парламента, ако журналистката не бъде възстановена на работа.

От БНР обаче по-рано съобщиха, че тя не е уволнена и продължава да работи като старши редактор в предаването "Преди всички" на програмата. В позицията се посочват и конкретни нейни грешки в ефир.

В подкрепа на Великова се изказаха днес от БСП в парламента. От трибуната на НС соцлидерката Корнелия Нинова защити свободата на словото и критикува премиера, че изказванията му се разминават.

Тя даде пример, че вчера той каза, че у нас са дошли толкова инвеститори, че пътищата не могат да ги поемат, а в същия ден работодателите заявяват, че за индустрията кризата е дошла.

"Не се интересувам от тази госпожа. Само преди два месеца сме я победили категорично и тя, признавайки провала си, си подаде оставката. Икономиката върви с темпове, с които не можем да смогнем с инфраструктурата", настоя отново Борисов.

На свой ред той обвини социалистите в двуличие, защото имало съпротива Мая Манолова да стане омбудсман, а сега я подкрепят за кмет в София.

За ГЕРБ Борисов каза, че партията ще бъде "освежена", а недъзите - отстранени.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
4
 
1
 
! Отговори
РУБЛАДЖИИ, преди 4 години
А СТИГА С ТОЯ ВАШ ГАЗ! НЕ ВИ ИСКАМЕ ГАЗА! ПОМНИМ КАТО СТУДУВАХМЕ ЦЯЛА ЗИМА ПРЕЗ 2010! ЩЕ ВНАСЯМЕ АМЕРИКАНСКИ ОТ ГЪРЦИЯ КАТО БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ И НА ПО- НИСИ ЦЕНИ! СКЪПИЯ ГАЗ СИ ГОЧУВАЙТЕ ИЛИ ПРОДАВАЙТЕ НА БРАТСКИЯ КИТАЙ!
124
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ни лук ял,ни мирисал.Вервам му.Той не се занимава с такива работи.Само нарежда,а слугите понякога се престарават.
123
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МИ ЗАБАВЕТЕ ТЕМПОВЕТЕ НА ИКОНОМИКАТА, ДА СМОГНЕТЕ С ШОСЕТАТА. ТО ДО 2100Г НЯМА ДА Я ОПРАВИТЕ ИНФРАСТРУКТУРАТА... ЗНАЧИ ЛИ ЧЕ, ТРЯБВА ДА ОСТАНЕМ БЕЗ ИКОНОМИКА?
122
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Икономиката върви с темпове, с които не можем да смогнем с инфраструктурата"- Борисов, веднага 300 лв мин. пенсия,като много знаеш! ДА плямпаш глупости можеш! Докажи на практика!
121
1
 
23
 
! Отговори
обективен преди 4 години
Страх и паника са обзели голямата плешива тиква с тъмен тен и празен поглед.Усеща как кокала се измъква и идва време за разплата.Вече повече от месец обикаля ,"раздава" милиони и обещава каквото му скимне.Но никой не вярва на лъжеца с голямо главно "Л".Всичките му номерца са до болка познати.
120
1
 
23
 
! Отговори
Слънцето преди 4 години
За всичко се изказва и за всичко има решение краля-слънце, когато обаче не му отърва не можеш да го намериш.Уж сме парламентарна република с нзависими съдебни институции а имам чувството че живеем в някаква смешна полу-диктатура в която премиера се разпорежда ще кажеш че му е бащиното.
119
0
 
21
 
! Отговори
Пешо Пешев преди 4 години
"Икономиката върви с темпове, с които не можем да смогнем с инфраструктурата"... АЙДЕ ДЕ, КАТ ВЪРВИ ВДИГАЙ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ.. ЧЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ САМО ГЕРБЕРАСТИТЕ ТУК С БЮРОКРАЦИЯТА! Дрънканици банкянски.. а вярваш ли си..
118
1
 
21
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
Има едно понятие наречено "национални интереси" което е много чуждо на властта. Наблюдава се тенденциозно разделение на обществото на русофили и русофоби, на комунисти и демократи и това се прави с цел да не се забелязва толкова, че тотално се потъпкват националните интереси. И пряко доказателство за това са целенасоченото променяне на историята, конфликт с Русия в момент когато имаме нужда от техния газ...все неща които има изгода Запада но не и ние.
117
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Istinata na Pojarnikarov mnogo chesto e v njakolko varianta,kakto ima i njakolko Djadovtsi !!!
116
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спомняте ли си, че Борисов твърдеше, че ФЕРБ не са подкрепили Манолова за омбудсман, БСП я били избрали. Сега казва обратното. Кога казва истината?
115
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНе забравяйте поръчковата прокуратура за репресии срещу неодобните, и прогнилата съдебна система, която може да те осъди без да си виновен по всяко време.
114
3
 
13
 
! Отговори
ГЕРБ ученици преди 4 години
До ГЕРБ русофилиКолега, това не е солова акция на Борисов. В България има разделение на властите, ако не знаете.
113
2
 
15
 
! Отговори
ГЕРБ русофили преди 4 години
Г-н Борисов не трябваше да гони русофилите сега, когато чакаме да разберем дали Русия ще ни позволи да участваме в стоежа на газопровод.
112
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спряха националнато радио за половин ден само за да чуят предаването на някаква журналистка. Режима на Борисов явно е в паника се тресе от страх независимо какво говори диктатора
111
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русофилският доклад разкри начините за власт в държавата. 1. Собствени и овладени медии;2. Обръчи от фирми за даване на държавни поръчки и еврофондове;3. НПО организации за подкрепа;4. Партии, съзададени и поддържани с чуждестранно финансиране.
110
6
 
13
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До Всички outМоже да ти се иска да бъде правилен, но до урните няма да отидеш, само ти;))) Иначе, знаем, че сте Царете на Костинброд по изборни фалшификации и манипулации;)))
109
2
 
16
 
! Отговори
Пунта МАРА ГАРГАмел преди 4 години
Нека да не се интересуваме от безобразията в БНР, там ще изчистим персонала и ще останат само верните хора. Който е неудобен да се маха сам, за да не го махнем ние. Чистка трябва на хората, време е, избори идват.
108
2
 
8
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До РадославЗначи закона позволява, да не се пише името на фирмата при конкурс? Това с една нова власт, може да бъде бързо поправено;)))
107
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Апартаменти, суджуци, асвалт, тераси, Шенген , еврозона. Дискриминация, правосъдие, заплати, пенсии, здравеопазване, образование, сигурност, инвестиции.......... .
106
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко килограма тежи Тиквата:-над 140 кг-над 150 кг или-над 160 кг