Журналисти протестираха пред БНР в подкрепа на Силвия Великова

България остава на 111-то място по свобода на словото
Обновена: 13 сеп 2019 14:26 | 13 сеп 2019 13:29,
7

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Десетки журналисти от много български медии се събраха на протест пред сградата на Българското национално радио, след като вчера обществената медия свали от ефир известния съдебен репортер и водещ на сутрешния блок „Преди всички” Силвия Великова, съобщава bTV.
Още по темата


По-късно шефовете на радиото обърнаха позицията си и обявиха, че връщат Великова в ефир.

Това обаче не спря журналистическия протест, като участниците в него подчертаха, че основното не е защо някой е отстранен или върнат, а защо България остава на 111-то място по свобода на словото.

Междувремено стана ясно, че Комисията за регулиране на съобщенията извършва обстоятелствена проверка на всички факти и обстоятелства по отношение на излъчването на сигнала на БНР, съобщиха от комисията. След приключването на проверката КРС ще излезе с официално становище.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аве ква свобода на словото след като сме на 111 место. Нема такова нещо , а си критикувал управляващи от кмет нагоре , а си останал без работа или ще ти дойдат органите и службите НАП, МАП - проверки, прокуратура и пр.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунистите от ГЕРБ пипат яко!
4
0
 
6
 
! Отговори
Ооооо... така е преди 4 години
СЕГА ЩЕ ИМ НАЗНАЧАТ АНТОН ТОДОРОВ.ТОЙ ЩЕ ГИ ОПРАВИ ВЕДНАГА.... ХАХАХААААА....
3
12
 
4
 
! Отговори
АМИ ПРАВИЛНО преди 4 години
ВРЕМЕ Е ДА СПРЕМЕ ЧЕРВЕНИЯ ДИНОЗАВЪР ОТ СОЦА НАРЕЧЕН БНР.ТОВА НЕ Е РАДИО, А РУСКА ГОВОРИЛНЯ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ!
2
1
 
10
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
На Баце грам не му дреме какво говори тази журналистка. Цялата история беше да се направи така, че ДАНС да може да влезе (без да повдига много съмнения) в БНР, да може да овършее бюрата на журналистите и да се докопа до списъци с имена на тези които са в структурите на управата и снасят информация която злепоставя управляващите на журналистите! За това е целия цирк! Затова днес спря БНР, да се даде извинение на Гестапо за тарашене на бюрата на журналистите! После ще изчистят редиците и готово!
1
2
 
12
 
! Отговори
Ханибал преди 4 години
При гербовата диктатура е така, не може да говориш против партията майка!!! А си посмял а си се уволнил и после самоубил!