Борисов: Гордеем се с днешния празник

Обявяването на независимостта е смело и значимо събитие
22 сеп 2019 09:10, Александър Попов
162
Борисов: Гордеем се с днешния празник
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Честит празник! Обявяването на независимостта е едно смело и значимо събитие, с което българският народ се гордее!".  тези думи започна своят поздрав премиерът Бойко Борисов по повод 111 години от обявяването на независимостта на България.

Още по темата

"Постижение, сложило край на дългия път към националното освобождение, за което много достойни българи са се борили. 111 години след този смел политически акт, ние продължаваме развитието на страната ни по европейски, следвайки идеалите за свобода и независимост. Нека да бъдем по-уверени в нашите възможности и по-единни в нашите действия, както са били нашите достойни предци", написа Борисов във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
4
 
! Отговори
Ало, ВанЮ преди 4 години
Мутро, ти не си част от празника. Оставка.
104
0
 
4
 
! Отговори
До 49 дуплика преди 4 години
Ай ай ай как до вчера носеше партийната книжка в джоба на ризата си другаря и хоп се отрече и стана демократче маскарадче.Кому нисък беше и Демо висок стана.Плюеш сега а преди 30 години мълчеше от страх .
103
0
 
2
 
! Отговори
ИВАН АКСАКОВ преди 4 години
Източният въпрос е отново на историческата сцена и изисква повторно разрешение! Би било несообразно с достойнството на Русия да се противопоставя на възсъединението на Румелия с България, само поради това, че то се прави не в най-подходящия час и не по начина, по който би желала Русия. Възсъединението (към което Русия винаги се е стремяла и което сега ние лично от цяло сърце и най-горещо приветстваме) трябва да бъде признато и подкрепено от
102
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВЕЛИКИЯТ БЪЛГАРОФИЛ ИВАН АКСАКОВ ЗА СЪЕДИНЕНИЕТОНикога един държавен преврат не се е извършвал така мирно и просто - именно поради това, че няма нищо по-просто и естетстено от връзките между Румелия и България, а сложно, насислствено и изкуствено би било тяхното разединение, измислено от недалновидната злоба на прословутия политик лорд Биконсфилд и узаконено от Берлинския конгрес. В това узаконяване лежеше залога на постоянен смут
101
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВЕЛИКИЯТ БЪЛГАРОФИЛ ИВАН АКСАКОВ ЗА СЪЕДИНЕНИЕТОКато гръм от ясно небе зашеметиха европеската публика телеграми от Филипопол и София: на 6 септември във Филипопол е извършена безкръвна революция; народът е обкръжил двореца на генерал-губернатора Гавриил Паша, т.е. Кръстевич и е привъзгласил съединение на Източна Румелия с Българското княжество; България ликува!
100
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нашите предци се бориха за да може партийния велик българин да окраде държавата и да си я присвои и да се изживява като най- великия бизнесмен чалгаджия
99
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако сега нашите политици бяха в онова време струва ми се че и още България щеше да е разпокъсана мдаа !!Защото и тогава ги е имало "големите началници" но въпреки тях нашите политици са направили геройство и не са се съобразили с тях , ха познайте какво щеше да е ако бяха сегашните !!!
98
2
 
2
 
! Отговори
бнвнб преди 4 години
Бедният Не Вярва На БогатияБойко със заплата 7К, президента - 10КНищо против по..литиците, пре..зидента и цялата в..ласт, НО ЗАЩО СЛЕД КАТО МИНИСТЪРЪТ КАЗВА,ЧЕ "НЯМА ПАРИ" И СМЕ "БЕДНА ДЪРЖАВА" заплатите на политковците са толкова високи?Що за морал? Да може законно да си направят ЗАПЛАТКИТЕ И 20К МЕСЕЧНО И ТОВА СЪЩО ДА Е ЗАКОННО.Народе!!! Дигни се и гласувай на парламентарните избори. НИМА ЩЕ ПОЗВОЛИШ НА тези на..гли същества ДА ТРУПАТ ТЛЪСТИ ПАЧКИ НА ГЪРБА НА НАЙ-БЕДНИТЕ ХОРА ОТ БЕД.ДЪ
97
2
 
8
 
! Отговори
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ! преди 4 години
До 3:0 за ЕРДОГАННищо не му е отмъквал Ердоган. Тиквата сам му ги даде. Поднесе му ги на тепсия.Така България няма да има собствен газопровод, нефтопровод и завод за автомобили, но за сметка на това си има Тиква и около 20% тиквеници, които на вдички избори гласуват за нея.
96
2
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Гордеете се ?!А, би трябвало да се срамувате !Превърнахте България в колониална държава от бананов тип.
95
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 118 Решетката би казал ,че Русия плати 80 милиона златни франкя на Турция за независимоста ни .
94
5
 
7
 
! Отговори
BGexit преди 4 години
България загуби независимостта си още през 2007 г. На днешния ден почитаме паметта на нещо загубено.С признаването на брака на два чуждестранни леcбоса Върховния административен съд потъпка решението на Конституционния съд за противоконституционалността на Истанбулската конвенция и самата Конституция!
93
1
 
10
 
! Отговори
Истукан преди 4 години
Негласуването преизбира този и БСП, а ДПС и патриотите са патериците им. Трябва да се направи нещо, за да се махнат ГЕРБ и БСП заедно с техните другарчета ДПС и патриотчетата.
92
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сатанизма е превзел света ни,какъв празник,кое му е празничното,масон до масона,сатанист до сатаниста,слуги на дявола,корумпирани блудници,датите им едни и същи сатанински.Левовете са ни с вудо магии,жертвопринушения даваме в слугинаж на сатаната
91
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 109..Кой си ти бееее..че да го "гониш" от България?! По същата логика.Той може да ти каже.Бегом в Америка бе американофил!
90
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
щом се гордееш купи си еднопосочен билет за Москва , там празници всеки ден
89
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
гордеят се ама шепа хора , от 4 000 000 които останаха в България сигурно половината а другата половина въобще не ги интересува Руските ПРОПАГАНДИ на Екатерин велика още от едно време
88
8
 
6
 
! Отговори
TOP SECRET преди 4 години
За кое се гордеем , и кой точно се гордее?Ако не сме билио под Византийско сега една Църква нямаше да има у нас , въпрос на рзбиране и исъзнаване на ситуацията в миналото , нашите пра деди не са говорили на славянски а на угурски език който няма нищо общо с Славянските племена с които продължават да ни мешат и бъркат
87
2
 
16
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Анонимен"този" Е ПСИХАР,от падъка на ПЛЕБСА!!!!!..Аз не се учудвам от тоя ФАКТ!...Смущава ме това,че някакси българина не осъзнава що за извра щение са турили за "Началник на България"!!..Това е ШОКИРАЩО!!!!!!...От Симеон Велики да Тиквата от село Банкя..-такова ПАДЕНИЕ едва ли познава друга нация!!!!!
86
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще кажа само.Че едновремешните комунисти.Наистина бяха такива! А тоя пребоядисаният лицемер на "демократ".Му вярват само младите! Няма как да заспиш комунист и се събудиш "демократ" бе дечица малки! -:( Това неговото е лицемерие и нищо друго! На всичко е готов само и само да е на власт! Но му минава времето вече! И вие самите го усещате! Скоро ще е история др Борисов! -:) Пардом..Гн Борисов! -:) Колкото и да е заспал човек.Проглежда в един момент! -:)

Спонсорирани публикации