Борисов: Гордеем се с днешния празник

Обявяването на независимостта е смело и значимо събитие
22 сеп 2019 09:10, Александър Попов
162
Борисов: Гордеем се с днешния празник
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Честит празник! Обявяването на независимостта е едно смело и значимо събитие, с което българският народ се гордее!".  тези думи започна своят поздрав премиерът Бойко Борисов по повод 111 години от обявяването на независимостта на България.

Още по темата

"Постижение, сложило край на дългия път към националното освобождение, за което много достойни българи са се борили. 111 години след този смел политически акт, ние продължаваме развитието на страната ни по европейски, следвайки идеалите за свобода и независимост. Нека да бъдем по-уверени в нашите възможности и по-единни в нашите действия, както са били нашите достойни предци", написа Борисов във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
3
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
на мазната му,болна и спатъхната *** май не се чете никакво "гордеене"....Санитари!?
84
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво се гордееш па ти бе???Що стърчи още паметника на Червената Армия в София, като България е независима държава?България е била независима (Царство България = Империя) когато Вермахтът навлиза в нашите земи, а става "Народна Република (зависима от СССР) по времето когато РККА нахлува обявявайки ни ВОЙНА!По-приемливо е да имаме паметник на Вермахта отколкото този.Колко руски войници са умрели освен от препиване с водка?Затова предлагам да заменим автомата на войника с бутилка водка!
83
1
 
15
 
! Отговори
българин преди 4 години
до 98..Изобщо не ме интересува къде е днес!!! Стига да не му гледам физиономията вече Тук!-:) Че ми идва в повече през годините ВЕЧЕ!!!!
82
2
 
17
 
! Отговори
българин преди 4 години
до 99..Искаме да сменим "пастира" вече.Просто да е друг! Стига му вече на тоя!
81
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов: Гордеем се с днешния празник------------Недей лъга , бе!!!!Единственото с което се гордее "бат Бойко" е, че на власт и управлява стадото ов...це!Че, може да го дои и стриже когато и както си поиска!ПСИ останалите, които мечтаят да заемат мястото му, не са по-различни от него!
80
3
 
13
 
! Отговори
мак преди 4 години
Къде е Той днес?
79
3
 
21
 
! Отговори
българин преди 4 години
Бе то с празника си се гордеем! А *** с тебе хич НЕ СЕ ГОРДЕЕМ!
78
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Гордеем се с днешния празник" Де и ние да можехме да кажем същото за теб тиkвo!
77
1
 
17
 
! Отговори
проклятието преди 4 години
До Анатема!Герб и Боко загиват, но свободна България си остава.............
76
2
 
17
 
! Отговори
НАША ГОРДОСТ преди 4 години
скоро ще му видим сметката!
75
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
CHESTOITO VI NOVA ZAVISIMOST MUUUUUUUUUUUUUUUU
74
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
EEEMI PO ZAVISIMI OT DNES NE SME BILE A CHESTITO
73
3
 
31
 
! Отговори
ГЕРБ са гадове преди 4 години
Ти пък от какво се гордееш бе господин некадърен премиер ? С какво си горд че ни закотви на дъното ли, че унищожи земеделиет ли, че унищожи животните ли, че държиш един достоен народ, да мизерства с ниските доходи и високите горива цени на ток и храни. Ти трябва да се срамуваш че под твоето управление България падна под 7 милиона че под твоето "ръководство" хората се самозапалваха предпочели да умрат от колкото да мизерстват. Дано Бълтаринът се събуди и ви потърси сметка за всичко.
72
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно БОКО ТИКВАТА да говори за развитие,свобода и независимост е изключително цинично и нагло.Той се бори за точно обратното и го постига години наред.Когато фактите говорят.Коментарите са излишни.
71
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А нормалните българи се срамуват , затова, че имат подобно същество за министър председател.
70
1
 
25
 
! Отговори
ИНТЕРЕСНО..... преди 4 години
НАПРАВИХТЕ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ПОЗДРАВА ЗА ПРАЗНИКА НА ПРЕЗИДЕНТА И ПРЕМИЕРА АКО СТЕ ГО НАПРАВИЛИ Е ЯСНО КОЙ КОЛКО ИМА В ГЛАВАТА ..................КОГАТО НЕ МОЖЕШ ДА ГОВОРИШ ПО ДОБРЕ ЗАМЪЛЧИ И ХОДИ ДА ОТКРИВАШ "МНОГОТО" ЗАВОДИ САМО ДЕТО НЕ РАЗБРАХМЕ ЩОМ ВСЕКИ ДЕН ОТКРИВАЛ КЪДЕ СА ?????
69
1
 
23
 
! Отговори
майтап,бе Уили! преди 4 години
Сега,ако имаме още 2-3 м-р председатели като г-н Борисов,можем да учредим и Ден на зависимостта!?И другите ни м-р председатели не са по-добри,но г-н Борисов умее с особен чар да покаже зависимостта /от г-жа Меркел напр.,а и от други/!?Също така умее много задушевно да обясни какво не е искал да каже или да направи,или как е разбран неправилно!?Може би греша ,но ми е трудно да повярвам,че сутрин човек може да е на едно мнение ,а вечерта -точно на обратното !?
68
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крадлива безсрамна тиква
67
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най "независимият" се гордее с този ден...Бооооооже!
66
0
 
31
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Независим е Путин, защото възражда руската империя.Не е зависимите Елцин и Горбачов !Независим е Си Дзинпин, защото изгради силна поднебесна империя.А наш Боко мишоко ?!