Филип Димитров: Оставам същия оптимист за България!

Не сме допуснали големи грешки в прехода, категоричен е той
146

"30 години по-късно оставам същия оптимист за България! Трудни бяха онези времена, но важното е че определихме вярната посока", заяви в предаването "Опорни хора" по телевизия Bulgaria ON AIR бившият министър-председател Филип Димитров.

По думите му България има всички шансове да продължи по пътя, който е избран.

"Мисля, че през последните години резултатите от следването на този път са очевидни, независимо от проблемите", категоричен е Димитров.

"Понякога хленченето ни е в повече! Не обичам да говоря за грешките на прехода. Факта, че сме стигнали до тук, означава че не сме допуснали големи грешки. Всичко трябваше да се случи именно по този начин", заяви още политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
9
 
25
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
този съсипа българия от 1 януари 1991 изключително злобно човече и каксега е е в конст съд като не е подписал конст и е бил адвокат синдромът 2 адвколектив съсипа българия
62
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ф.Димитров от посредствен адвокат умело се уреди в ръководството на СДС и после пей сърце!Премиер ,посланик,на държавна хранилка обиколи света!Ехаа това е да имаш нюх към задаващите се промени! Същата е и лицето на промяната Надето Михайлова/сега Нейнска /.От говорител на СДС,министър и естествено посланик по света!Тези са знаели в началото на 90те,защо да скачат по площадите !Щяха да проправят път на знаещите и можещите а,се оказа,че те са знаещи и можещи!
61
11
 
35
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Тогава имахме големи надежди за по-добро бъдеще, но на власт дойде СДС с Филип Димитров и България полетя към дъното.
60
7
 
19
 
! Отговори
6.10.2015 преди 4 години
От декларациите на двамата става ясно, че бившият премиер ще влезе в КС с 5 апартамента в Брюксел, София и Пловдив, които са собственост на семейството му. Всъщност 4 от имотите се водят на съпругата му Елена Георгиева-Димитрова, която е лекар, а само този в белгийската столица е на името на двамата. Той е 100 кв. м и е закупен през 2011 година за 238 000 евро. Далеч по-скъп е апартаментът в София, който е наследен от Елена през 2012 година и е оценен на близо 900 000 лв. Тъщата на бившия министър-председател броила за него от спестяванията си, които натрупала докато работа в Либия.
59
7
 
24
 
! Отговори
Мак преди 4 години
Предател!!!
58
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един от виновните за националната трагедия и падение се изказва. Дори не го чета, а искам да е в затвора и да работи , за да си изкарва яденето и да преосмисля деянията си.
57
5
 
17
 
! Отговори
хейе преди 4 години
аз пък имам пионерска връзка - дотам стигнах и дойде демокрация бях абониран за вестник септемврийче чаках го в пощата а по реповете списание дъга беше кеф като излезе ...дойде демокрацията и вестнижи чук чук жълти вестници по реповете дива работа ...сега пощата е пълна с кредитни брошури и вестник кауфланд и баумакс преди мечтаех да видя лондон и ливърпул градът на битълсите сега се нагледах на емигранти и дъжд и някак ми е мъчно за соц-а и за младините миналото комунизма го няма!
56
8
 
23
 
! Отговори
Изненадах се, верно преди 4 години
Че тоя жив ли е още? Една *** се изказва точно по този начин. Ако има народ и съд да се окачи на по-високият клон. Национален предател, ненормален, пидаллл и т.н.
55
9
 
15
 
! Отговори
хехехФорумджия преди 4 години
цитирам колегата по-долу махаме панелките от комунизма и ще добавя и заводите от комунизма ако махнем и мостове и съоражения пристанища изградени в държавата по време на комунизма -социализма и оставаме на кота нула и всички днешни поплювковци дето дрънкат каква хубава България е била до 43та година и какви страхотни интелектуалци е имала и как комунизма е попречил на всичкото туй изведнъж остават на улицата и трябва да си строят колиби за да се приближът до цивилизованият живот малко от малко
54
4
 
22
 
! Отговори
тцтц преди 4 години
леле бивши премиери държавници, уж интелигентни хора пък се кефят че сме станали слаба държава без боеспособна армия без стабилна икономика ама си имаме силни и богати приятели/съюзници - абе история сте чели образование имате - добрите царе и държавници са знаели че държавата им е силна когато имат армия когато имат ресурси производства и ги търгуват добре сега гордостта ни е че сме свободни да пътуваме и това наистина е хубаво наистина но държавата ни е слаба и пътуваме за да я напуснем
53
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя единствен поиска вот на доверие и го свалиха комунистите.Сега казва,че сме на прав път.Да де ама много бавно се случват нещата и хората се умориха.Освен това пак комунистите са на власт въпреки,че се пишат десни като ГЕРБ и други другари.Било съвсем различно сега от времето когато България беше в социализъм.Кое е различното?Узакониха си откраднатите пари другарите и се писаха десни,уж нямат партийни книжки и никога не са били членове на БКП.Що за наглост?!Къде са истинските капиталисти?!
52
7
 
23
 
! Отговори
ASD преди 4 години
Филип Димитров е психично болен човек с доказана диагноза! Той е виновникът заради когото през 90-те българската военна промишленост беше смазана. Като премиер на България нарочно не подписваше разрешителни за износ и така страната ни беше изместена от САЩ на пазарите. ЕСТЕСТВЕНО после беше изпратен посланик там, като награда за ПРЕДАТЕЛСТВОТО МУ СРЕЩУ РОДИНАТА.
51
4
 
3
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Че и нямат право да гласуват май, тия които са набедени за луди!
50
4
 
24
 
! Отговори
Филип Димитров преди 4 години
Евреин от бандата на Соломон Паси,хомосексуалист- ексхибиционист иосвидетелстван шизофреник ето тези хора реши да следваш *** Български народе !!!за това сега ще мръзнеш, ще гладуваш и ще слугуваш на западните си господари, които в лицето ти заявиха, че предпочитат ннегри и араби пред теб !Всеки народ си заслужава господарите овче племе Българско !
49
15
 
6
 
! Отговори
х преди 4 години
Никой не смее да каже истината, че България умира 1943-та година.Следващите 20 години биват избити най-качествените българи, каймака на нацията.
48
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Банкнота 20 Български лева .Бяха си пари по онова време ..
47
5
 
13
 
! Отговори
Стою преди 4 години
Не знам пътят верен ли е или грешен, но много дълго вървим, а края не се вижда.След толкова години преход какво ни е в повече - секс списания, кабелна телевизия и пътуване на запад еднопосочно. Не е малко, но не е и много...
46
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българинът естествено мрази такива политици от ранга на Филип Димитров неистово. Не са на почит такива хора, разбираемо. Предпочита пожарникарско-ловджийския тип политик с оглед на нивото си.
45
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако съборят панелките от комунизма, около 80% от населението ще остане на улицата.Тези хора ще имат две алтернативи:-или да направят колиби от подръчни средства както правят най-бедните индийци-или да напуснат държаватаТолкова за развитата икономика от последните години.
44
3
 
4
 
! Отговори
F5 преди 4 години
До сатанистите, не се заблуждавайте, че за вечни времена ще сте в ада, ние с нищо не сме ви длъжни, че вие по собствена воля сте зли и не сте ни първи по приоритет да ви спасяваме, но накрая и вас ще спасим! Вие почти нищо не жертвате, с жертва можем да се справим с всеки апокалипсис, без глуповати жертви, въпросът е кое е по-важното. Но жертват ли?! Променете се, колкото, толкова, все файдица,а чак накрая ще спасим и вас!