Филип Димитров: Оставам същия оптимист за България!

Не сме допуснали големи грешки в прехода, категоричен е той
146

"30 години по-късно оставам същия оптимист за България! Трудни бяха онези времена, но важното е че определихме вярната посока", заяви в предаването "Опорни хора" по телевизия Bulgaria ON AIR бившият министър-председател Филип Димитров.

По думите му България има всички шансове да продължи по пътя, който е избран.

"Мисля, че през последните години резултатите от следването на този път са очевидни, независимо от проблемите", категоричен е Димитров.

"Понякога хленченето ни е в повече! Не обичам да говоря за грешките на прехода. Факта, че сме стигнали до тук, означава че не сме допуснали големи грешки. Всичко трябваше да се случи именно по този начин", заяви още политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
12
 
18
 
! Отговори
Ф.Д. преди 4 години
ПО време на комунизма имахме 100000 армия с едно от най-доброто въоражение за времето си.Авиация с над 300 самолетаТази година взехме държавен борч за 8 (ОСЕМ) самолета, които даже не съставляват най-малката военна единица в авияцита - ескадрила.България е тотален колапс и ще бъде чудо ако след още 30 години съществува.
42
24
 
8
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
Алоу, ушанките. Като спрете да лъжете, може и да млъкна. Нека младите да знаят - човекът, докарал хиперинфлацията в България, фалирал над 12 банки, изнесъл житото на страната, включително житото за посев, се казваше Жан Виденов! А авторът на масовата приватизация, боновите книжки и РМД-тата, се казваше Румен Гечев!
41
4
 
11
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
До Тодар ПравешкиКак изчезват стоки от магазините?Много просто-задържат се по складовете,за да им се покачи цената.Пример за това,как Партията се загрижи изведнъж за народа,след 45г. социализъм.И така е вече 30години.
40
4
 
19
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Това е лицето да разрухата на страната заедно с ДПС разрушиха икономиката и разграбиха страната...
39
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква вярна посока бе? Ти чуваш ли се какво ги дрънкаш? И преди и след теб България във пълен фактически фалит откъм брой население изобщо, валутен финансов капитал, включая външни кредити към МВФ, технологицното ни развитие е на ниво 60-те години! Останалите държавни сфери като военно дело, здравеопазване, образование, външно-търговски баланс въобще липсват. Държавата е МЪРТВА!
38
16
 
2
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До БКПА банкнотата от 50 лева с Царевец?Да не говорим, че имаше и монета от 50лева. Паметта изневерява нещо, а другарю?Намали бояришника, че уврежда мозъка!
37
12
 
1
 
! Отговори
До БКП преди 4 години
А ти защо смяташ онзи лев в долари,бе сладур?В рубли трябваше...
36
7
 
12
 
! Отговори
История преди 4 години
По младите ако не знаят това е човека който с така наречените три членки,съсипа селското стопанство на България.
35
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Филипе, мачкай комунистите_______________________________От това мачкане останахте един файтон хора... Природата недоразумения не търпи, за това и Българите изчезват като народ.
34
4
 
11
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Нормалните хора са наясно, че България загива, а тоя бил такъв и оня онакъв говори, че нормални хора почти няма в тая страна! Проста ретроспекция ясно доказва какво се случи, ама нали сте много умни - сърбайте си попарата.. Тоя народ просто е ликвидиран до състояние на будна кома. Това е идеята и кpeтени, като тоя я осъществиха!
33
4
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Ф.Д извърши геноцид върху животновъдството. Всички животни бяха ликвидирани, може би защото бяха комунистически *** и крави.-------Явно са оставили тук-таме по някое комунистическо го ведо или крава - като тебе.
32
3
 
10
 
! Отговори
До 58 преди 4 години
Няма как закон да докаже каквото и да било.Ама такова ви е нивото на пребоядисаните комунисти, сега гербери
31
7
 
9
 
! Отговори
БКП преди 4 години
Един Български лев струваше повече от 1 долар,Най голямата банкнота беше 20 лева
30
6
 
14
 
! Отговори
Соросоид преди 4 години
Едно важно допълнение защото много се лъже по този форум.Аз по това време бях в ръководството на СДС и като видях какво бoклyци са напуснах.Селското стопанство и ТКЗС бяха разрушени напълно умишлено.На първите избори БСП спечели главно с гласове от провинцията, малките градове и селата.За да направят хората по тези части на страната зависими от СДС, напълно умишлено разрушиха ТКЗС-та за да убият червения вот в бъдеще.Така и стана - сега няма никой по тези бивши населени места.
29
5
 
11
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Този нарече България мафиотска държава,явно Партията такова поръчение му е поставила.А оптимизмът ще се върне,когато такива умници изчезнат от новините.
28
13
 
5
 
! Отговори
Нормалните хора преди 4 години
Нормалните хора в България знаят, че комунистическият режим, датиращ от 1944 до 1989 година е бил престъпен. Още през 2000 година Народното събрание прие закон, който доказва това.
27
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Филип Димитрв беше един от *** ,които съсипаха държавата ..
26
5
 
12
 
! Отговори
Червените милионери преди 4 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
25
6
 
10
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 4 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
24
10
 
10
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Държавата по време на лошия социализъм беше акумулирала толкова ресурс, че днес още крадат от него, а в благодарение на такива глупци като тоя днес сме една пълна трагедия.. Да не забравите да се обадите на децата по скайпа! Щото едва ли ще се върнат!!