Филип Димитров: Оставам същия оптимист за България!

Не сме допуснали големи грешки в прехода, категоричен е той
146

"30 години по-късно оставам същия оптимист за България! Трудни бяха онези времена, но важното е че определихме вярната посока", заяви в предаването "Опорни хора" по телевизия Bulgaria ON AIR бившият министър-председател Филип Димитров.

По думите му България има всички шансове да продължи по пътя, който е избран.

"Мисля, че през последните години резултатите от следването на този път са очевидни, независимо от проблемите", категоричен е Димитров.

"Понякога хленченето ни е в повече! Не обичам да говоря за грешките на прехода. Факта, че сме стигнали до тук, означава че не сме допуснали големи грешки. Всичко трябваше да се случи именно по този начин", заяви още политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ф.Д извърши геноцид върху животновъдството. Всички животни бяха ликвидирани, може би защото бяха комунистически *** и крави.Новата капиталистическа раса *** може би трябваше да замени старата.
22
7
 
8
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 4 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
21
4
 
1
 
! Отговори
F5 преди 4 години
До тези, които имат видения, внимавайте, хитреци правят макетно кино да заблуждават вътрешните ни очи!Наистина ли Италия контролира щатските танкове с emp или това някакъв филм, но е възможно, те половиния Холивуд италиянски, голям майтап ако е истина.
20
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само двама велики световни лидери са връщали земята на селяните - Ленин и Филип Димитров.
19
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Филип трябва да му целувате краката, че се нави да поеме фалирала държава от руския б0 *** Луканов. Всички ТКЗС бяха на държавни дотации.Когато Луканов фалира, говедата с дни лежаха гладни в калта - нямаше фураж и нямаше кой да ги нахрани.
18
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ф.Д. върна земята на селяните в града София в реални граници. После селяните я продадоха на строителната мафия, която започна да строи в градинките и паркингите, където били пасли овците през капитализма.
17
4
 
14
 
! Отговори
Соросоид преди 4 години
Тоя болен човечеч + Желю някой хитрец го постави за да може да си прави каквото иска.Иначе, България е тотално рухнала след смяната на политическата система.-Липса на човешки ресурси и намаляване на населението-Обезлюдени са огромни райони от държавата, селата и малките градове на практика са необитаеми-Липса на здравеопазване и качествено образование-Съсипано селско стопанство-Разрушена индустрия, да не говорим за технологиите-Държавата крета с пари-подаяния от Европа и държавни борчове
16
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-простият премиер министър на БГ. Вестниците се подиграваха с него. Наричаха го Ф.Д. Вестниците смърдяха от воня от тази пасмина.
15
4
 
1
 
! Отговори
До тодар преди 4 години
Тодаре, много си прoст, тодъре!Твоя другар Младенивия е същия ***. Това са пpости и тесногръди люде, които слагат своя интерес пред тива, за което трябва да се борят и понеже не им стига куража да краднат просто оставят след себе си купчина ***.. Абе тури му пепел!
14
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той предложи и прие Закона за връщане на земята в реални граници и ЛИКВИДАЦИЯ НА ТКЗС. -------Ткзс бяха фактически ликвидирани при комунистите, когато държавата фалира. А колкото до земята в реални граници, ела ми кажи, че трябва да ти дам земята си, да ти отсека тьпата глава и да мирясаш.
13
7
 
8
 
! Отговори
ЛУД преди 4 години
АБЕ *** *** ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА ДЪРТ РЕСТИТУТ ДОЛЕН
12
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички първоначални седесари бяха луди и пуснати от лудниците.
11
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До колкото си спомням по негово време се ликвидираха много стопанства и после дойдоха гладните години и празните магазини.-------Зле си спомняш.Празните магазини бяха през 90-91, при Луканов.
10
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ФД не е откраднал 1 стотинка за разлика от ББ, който открадна милиарди.
9
10
 
8
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До анонимен 11Брей, това комунистите много обичате да лъжете и да се изказвате като последна инстанция! Лично другарят Петър Младенов в доклада си през 1989 по адрес на селското стопанство каза :Руши се, руши се, руши се, руши се, руши се!Пет пъти го повтори! Руши се под строгия поглед на Партията!Социализмът и алкохола не са простили на никого!
8
4
 
2
 
! Отговори
Един добър приятел преди 4 години
Не мисля да се причислявам към някое гето по добре сам отколкото такава компания и благодарности на тоя които мия изпрати да му се връща
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Над 100 семейства в Русе може да останат на улицата през зимата. Част от жилищата им са собственост на фалирал завод.
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия дни братята решили да играят на интеграция е братя съм решил да ставам от някои и по тоя повод да попитам братята вие какъв сън сънувате и с кого спите по точно
5
5
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
И с право е останал. От малцината е. Кой ли не го обича: антикомунистите, на лустрацията привържениците, САЩ, неговата любов със САЩ е вечна. Америка все е наш отдушник. Оптимист е, защото вкара Америка в България.
4
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Неее... И този ли трябва да го слушаме и гледаме! Вместо да се скрие, но тези крадци, лъжци и престъпници нямат съвест и морал!!!