Не си дадохме сметка за зверствата на фашизма и комунизма

Теди Москов за грешката на прехода
16 ное 2019 21:21,
71

Грешката на прехода е, че не се намериха хора, които да го разчетат правилно, заяви режисьорът Теди Москов пред "Опорни хора".

Това е и грешка по принцип на историята ни, заяви режисьорът.

"Не си дадохме сметка нито за зверствата на фашизма, нито на комунизма", каза Москов пред Bulgaria ON AIR.

Във всичките му спектакли има политически нюанс, обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Далаверите след 1989 година ги правеха далавераджиите пуснати от затворите от новия режим.
56
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво разчитане, какви русофили бълнувате? Далаверите бяха основно занимание на около 10% от българите -ДС и близки до тях, деца на разни пишман социалисти от властта, а другите скачаха по площадите!
55
6
 
5
 
! Отговори
знам преди 4 години
че социалисти и русофили са рушветчии. Остатъци от мрачното минало.
54
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НаблюдателАми съветското руско присъствие и зверства за какво го мислим? - По-бетер от асманското
53
1
 
5
 
! Отговори
сметката преди 4 години
До АнонименОт какво са днес толкова много бежанци -от зверствата!!!
52
6
 
7
 
! Отговори
Османското преди 4 години
До НаблюдателНе е турско та да си мразим комшиите! - дело на масковската пропаганда и БКП....Истинско робство е било през комунизма 1944-1989г!
51
9
 
9
 
! Отговори
X преди 4 години
До 57 . Първо фашагите по стълбовете , а след тях комунисти, които са убивали невинни! Май не си наясно преди девети как са клали народа ни, както и турчин не го е клал? След девети им се е отговорило по пълна програма! Така че , тук твоята Русия няма никаква вина! Народа помни...
50
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В момента има икономическо, политическо и институционално насилие над непривилегированите касти. Тихо избиване без оръжие и без дори жертвите да осъзнават къде са в хранителната верига.
49
2
 
14
 
! Отговори
полезен преди 4 години
Какво викал Солженицин - "Аз мислех, че сте против комунизма, пък вий сте били против Русия."
48
3
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Не си дадохме сметка и за зверствата на османското присъствие.
47
6
 
16
 
! Отговори
Зверства на демократ преди 4 години
Това първо зверство на демократите доведе и до второ тяхно зверство. С мизерията демократите насила принудиха българите да се откажат да имат деца. Българите сме отговорни родители и държим децата ни да растат нормално, а щом не можем да им осигурим нормален живот, то не създаваме деца. Това зверство на демократите е непростимо. Сега българите са 10% от родените след 1989 година и на практика българския етнос е обречен.
46
9
 
20
 
! Отговори
Зверства на демократ преди 4 години
Първото зверство на режима на демократите след 1989 година, беше мизерията. Най-много пострадаха пенсионерите, чиито пенсии демократите смъкнаха под нивото необходимо за съществуването на хората. Работещите също подтрадаха от това зверство на демократите. Много хора останаха без работа, вкл. висококвалифицирани хора. Тогава за първи път в живота си видях глад в очите на много хора.
45
8
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
И комунизмът, и ционизмът, са еврейски експерименти с много човешки жертви. На първото му ядохме калая, сега тепърва ще ядем дървото и на второто...
44
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До пишещите тук комунига:Приятно пътуване до Куба
43
7
 
16
 
! Отговори
човек преди 4 години
Ей сега гледах по един документален канал филм за диктаторите.И до ден днешен, много италианци вярват, че Бенито Мусолини бил добър човек който въвел ред и закон в Италия.И поради това смятат, че по времето на фашизма в Италия се живеело по-добре от сега. Колко познато, не мислите ли?
42
6
 
13
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До анонимен 37Алоу ЗКПЧ-то. Май се се почерпил солидно с боярищник, а?Ти изкара Луканов, Виденов и Станишев седесари!Срамота! Ще се изключваме от Партията!
41
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До долу анонимнияА задавал ли си си въпроса, защо взривиха Света Неделя...
40
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки ден ЧСИ обявяват продажби на имущество на фалирали.Освен, че банките не могат да си вземат парите от заемите, ще се натовари НОИ. Ще се повиши престъпността и цените.Германия съкращава работни места. Тръмп единствен разшири пазара за САЩ, но ЕС загуби пазари. Идея си нямаме колко ЕС сме задлъжняли на Китай.Както се казва:Последните ще станат първи.
39
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Освен някои магистрали всички стратегически национални стопански обекти са построени през социализма.Социализмът в България фалира поради субективния фактор-управленския екип.В края на 2020г, който е жив ще е съвременник на най-тежката рецесия в историята на капитализма. Управленският екип на държавата няма резерви, защото както предишните следвайки "големия гъсок" т.е.новия голям брат, инвестира парите НИ в губещи сделки.Морът ще е най-голям в ЕС особено големите градове.
38
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунистите ограбиха банките,промишленоста,морето и планините и земята и пенсиите на хората.Младите бягат от червената мафия.