Борисов честити 13 години ГЕРБ: Отплащаме се с работа!

Лидерът на партията благодари на хората за "простените грешки"
Обновена: 3 дек 2019 13:45 | 3 дек 2019 11:39, Веселина Йорданова
156
Борисов честити 13 години ГЕРБ: Отплащаме се с работа!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов честити рождения ден на партията си, която "навършва" 13 години.

"Благодаря на всеки един от вас за усилията и отдадеността. За 13 години получаваме доверието на българските граждани 13 пъти. Това доверие не ни главозамайва, а ни мотивира да сме още по-близо до хората и проблемите им. Затова хората ни вярват. С годините обаче растат и критериите им към нас. Това изисква да сме по-добри с всеки изминал ден", се обръща той към съпартийците си.

Според Борисов за тези години от партията доказали, че са си "научили уроците", а в ГЕРБ винаги щяло да има място за честни и трудолюбиви хора.

"Всеки, който преминава моралните стандарти в партията, понася своите последствия, без значение на каква позиция се намира. Като демократична партия ние изцяло се доверяваме на гласа на хората. Те ясно показаха на местните избори къде се управлява безпринципно. Затова където трябваше направихме промени, реформирахме цели структури. Вярваме, че промените са за добро и новите лица в партията ще я отворят още повече към гражданите. Затова Политическа партия ГЕРБ я има - да сме близо до хората, да вземаме присърце проблемите им и да ги решаваме", коментира Борисов.

По думите му 13 години ГЕРБ е алтернатива на рухналата банкова система, спрените европейски пари и съсипаната икономика.

"За разлика от тези преди нас ние харчим само толкова, колкото изкарваме. За поредна година вдигаме с 10% доходите. Ударното модернизиране на инфраструктурата в цялата страна и добрите условия за бизнес привиличат инвеститорите, строят се заводи и в тях се дават европейски заплати. На пенсионерите за осма поредна година даваме коледни и великденски надбавки. Също така увеличаваме и месечните им възнаграждения.
Благодаря още веднъж на хората за вярата в нас и за простените грешки. Най-добрият начин да им се отплатим е с работа, работа, работа", завършва лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
0
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 4 години
ББ , пожизнен феодал на ***.Събирайте пари за мавзолей
126
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За 13 години - най-неграмотни в Европа, най-бързо изчезваща нация в света, най-болни
125
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
13 години и 14 пъти як пердах над червените ВЕЛИК Е
124
3
 
1
 
! Отговори
Най важното преди 4 години
И никога повече бсп няма да спечели избори И слава Богу
123
0
 
7
 
! Отговори
Русия преди 4 години
Благодарим ти бащице , чи на нпрай по твой образ и подобие!!Най-неграмотни в Юропата!Слава!
122
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
О АКО УПРАВЛЯВАХА ПРЕДИ 2007 ОЩЕ ДА СМЕ КАНДИДАТ ЧЛЕН НА ЕС С МАКЕДОНИЯ
121
2
 
1
 
! Отговори
13 преди 4 години
2006 +13=2006 - 13=
120
0
 
13
 
! Отговори
главанак преди 4 години
Не знам кое ти дава прави да твърдиш, че хората ти вярват! Просто това е пълна заблуда! Трябва да си много ***, за да не разбереш- хората те поддържат по няколко причини- 1.просто наложи такава ситуация, че ако някой не поддържа герб, просто е аут! 2. Наложи и продължаваш да налагаш управление, основано на СТРАХ!3.Няма сериозна и единна опозиция, а да не говорим за истинска дясна партия, която заслужава да управлява България! 4. Страх те е от последиците, ако паднеш от власт! 5.,6.,..7......
119
2
 
15
 
! Отговори
yes преди 4 години
на матр'ял, който успя за 13г да облъчиш, че мутрите сте най добрите, че сте по-добри от БСПнинова, точно такива герберасти се полагат. Това ни радва.дерзайте, справяте се добре. със сигурност на тази територия ще има 50 млн както в Ю корея на същата площ само дето българи няма да има благодарение на *** дето те крепят. Това ни радва. Нека е.На Нинова хич не и трябва да се жертва за такъв матр'ял.
118
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се радвай, Бойко, че 13 не е добро число... Има видов ден!
117
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Затова хората ни вярват."Хората отдавна хич не ви вярват и не гласуват за вас, ами сте угодни на ЕС и САЩ и затова толкова дълго сте на власт. Ако имаше истинска демокрация и година нямаше да изкарате. А пък ако от лъжи растеше нос, ББ и послушните му медии нямаше да могат да направят крачка напред
116
3
 
9
 
! Отговори
Корпорация ГЕРБ преди 4 години
Празнува! Честитото на гласоподаващите.
115
3
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Червена наглост.
114
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отплащаме се .....с убийства на малки деца по пешеходни пътеки, с убийства на пациенти в болници, с вдигане на данъци, с нова вълна на гурбетчии (терминал 2) и.т.н.Нямам повече коментари!
113
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Здраво работите...Този, на когото се отплащате, явно и той добре ви се отплаща.
112
2
 
9
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
...Daaa prav e Borisov " S rabota ...se otplashtate " !!! Takovahte maikata na Balgaria !!! Vsichki vijdame !!!
111
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Получихте доверието на толупи от едрия бизнес, на махалите, на народа отвращението получихте. Продавате националните интереси на Кремъл, Анкара и Белия дом.
110
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мЕНТА сТОЯНОВА НЕ Е ПРЕБРОИЛА ГЛАСОВЕТЕ НА КОМИСИЯТА ЗА ДА СТАНЕ МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ 300 ЛЕВА. Тая оставка няма ли да дава?
109
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пинокио на политиката наричаха Жорж ГАНЧЕВ СЛУГИНСКИТЕ МЕДИИ, бУРАТИНО, А НЕ СИ СПОМНЯТ КАК герб СЕ СЪЗДАДЕ КАТО ГРАЖДАНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ И ДЕКЛАРИРАХА ЧЕ НЯМА ДА СТАНАТ ПАРТИЯ. ТЕ ЛЪГАХА И ЧЕ НЯМА ДА КРАДАТ АМА...
108
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Баце-а сега се разходи до Симитли !