Управителят на хлебарницата за хляба в кофите: Недопустимо!

Коментар на Пресиян Петров в социалната мрежа Facebook
Обновена: 20 дек 2019 15:32 | 20 дек 2019 11:02, Анисия Иванова
78
Управителят на хлебарницата за хляба в кофите: Недопустимо!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Управителят на фирма "Братя Хлебари" излезе с коментар във Facebook по повод случката с изхвърления хляб.

Снимка на контейнер, пълен с голямо количество хляб в центъра на столицата, вчера предизвика възмущение в социалните мрежи. Виновник за изхвърления хляб се оказа служител на близката хлебарница. Оттам се извиниха за случилото се.

"Коментарът ми по случая с изхвърления Хляб е само един: недопустимо и неодобрено от мен.
Но това не прави проблема несъществен или несъществуващ. Всеки проблем, грешка или недобра преценка на член на моя Екип, е моя грешка.


И аз трябва да нося този кръст от момента, в който създадох Братя Хлебари. Последните 6 месеца освен с всички проблеми, свързани с ежедневното правене на Хляб (които не са малко), се опитвам да коригирам много административни проблеми. Причината да го правя бавно и тромаво е, че нямам достатъчно познания и опит в това отношение...

Не съм разписал правилно процедури и процеси за всяко едно действие вътре в самата Хлебарница и вероятността някой да сбърка е прекалено голяма", е част от поста на управителя на фирмата Пресиян Петров.

Той съжалява, че няма как да върне времето назад (би го направил), но единственото, което може да направи е да се поучи от "тази брутална и върховна глупост и да взема бързи мерки и решения, колкото и да са трудни".

"Ще направим всичко по силите си, дори и отвъд тях, да станем Хлебарница, която рециклира всичко възможно и събира разделно всичко, което не може да се рециклира (вече от няколко месеца започнахме да събираме разделно и ще се справим). Също така мога и ще обещая, че Хлебарницата ни Хляб няма да изхвърли, ако той все още е годен. Ако е годен ще направим всичко възможно да го рециклираме, ако не можем ще го премахнем по надлежния ред. И това ще бъде практиката ни не заради този инцидент, а защото аз вярвам че тя е правилната и част от този век, в който живеем".

От инициативата "Храна, а не война" всяка неделя хранят близо 100 души в неравностойно положение с дарения от граждани. Случаят с изхвърления хляб не предизвика възмущение в техните очи, защото хлебарницата често дарявала непродадения хляб в помощ на бедните, съобщава Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
смъртни присъди на тримата
64
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При толкова лошо управление и фира в такива количества не мога да си представя с какви надценки работят тези "хлебари" или като *** са спечелили някое европроекче и сега хапват на баницата мекото!
63
11
 
16
 
! Отговори
нищо подобно преди 4 години
за хляба си има прасетаза месото - кучета и коткиза плодовете и зеленчуците -кокошки и зоопарковеЗа екскрементите си има БКП
62
12
 
10
 
! Отговори
собственост на БКП преди 4 години
До ХЛЕБОЗАВОДИТЕВсичко е в ръцете на комунистите и хляба на народа! Смърт на БКП!
61
1
 
11
 
! Отговори
свинар преди 4 години
Имаме си свинеферми!!!!През соца забраняваха да храним прасета с хляб а сега забраняват да го хвърляме!
60
12
 
12
 
! Отговори
Сиганин преди 4 години
Дайте хляба в гетата. Ако ни храните вий ще сте по добре. Когато се топлихме на ток ревахте че ви крадем. Сега като горим *** пак ревете че нямало какво да дишате. Ний какво да правим в Германия ли да ходим всички в швеция ли. За се бесим ли . Не стават тия работи така
59
2
 
14
 
! Отговори
Помните ли Нилана преди 4 години
Много са добри хлебарите- завидяха им и всеха да им правят мърсотии като на Нилана
58
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Анонимен 56За щастие тези времена са отминали заедно с комунизма и нормалните работещи хора не е нужно да мизеруват и да правят някакви "попари" или да готвят с остатъци от хляб. Храната за затворнически лагери не е актуална днес.
57
6
 
14
 
! Отговори
@ до 63 преди 4 години
До АнонименА какво се прави бре? Това е търговска фирма и ПРОДАВА стока, а не я подарява. Това, което е брак е нормално да се унищожава. Не трябва обаче да се хвърля в кофите. Само създават предпоставки да се събират клошари, а това не е добре за никой в квартала!
56
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Храна не се изхвърля! Хората гладуват, срамота е!
55
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо не мога да разбера!? Кога е Недопустимо, преди или след като хората разберат.......
54
2
 
34
 
! Отговори
пепи преди 4 години
Ако не знаете - 50 процента от плод и зеленчука се хвърля в магазините.
53
20
 
10
 
! Отговори
Koly kucia преди 4 години
Затворете го тоя.Вие що го държите в бранша.Подиграва се с хляба.Пак ще го направи
52
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СкарлетХляба се реже, суши и прави на сухар преди да плесеняса. И никой не се отравя. Измислени драматизации.
51
3
 
20
 
! Отговори
Иван Пешев преди 4 години
Споко Ковачки ще го рециклира и ще ви го продаде за ток !
50
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До MockingbirdАко живееш на село, можеш да нахраниш животните със стар хляб, но да изпадаме в такива мизерии, да рециклирам стар хляб, няма да стане.
49
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До MockingbirdДа, ама зависи от хляба. Хляба на баба ти, като остарее се втвърдява.Купешкия хляб и едновремешния и сегашния мухлясват след 3 дена.Та едно време със стария и твърд домашен хляб можеха да се правят разни неща. използваше се за попара, готвеше се с него, та дори като го намажеш с вода и го запечеш наново, омекваше.
48
17
 
18
 
! Отговори
Скарлет преди 4 години
Никой не хвърля топъл и вкусен хляб!!! Като престой и плесеняса и не става эа ядене какво да го правим да се натровиме ли!!! Тюфлеци от това ще правите хед нюэ!!!
47
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 52Ами у дома рециклирам стар хляб, като правя от него галета, крутони, сухари. В хлебарницата не знам точно какво пердлагат, но е възможно да продават галета.
46
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лицемерите които пишат по-долу съм сигурен че като видят просяк се извъртат с отращение и го подминават гледайки го с гадост.Сега някой друг лицемер ще се присети че е Коледа и изпълнен с гордост най много да дари с смс едни 5лв за някоя кауза.Ако искате да помогнете - помогнете с дарение, с храна, с труд! Лаенето из нета не е помощ за никого!!!

Спонсорирани публикации