Божков не бил в Дубай. Кой ви каза, че съм пътувал в този самолет?

Ще се стигне до съд и там ще се решава, смята бизнесменът
Обновена: 31 яну 2020 11:29 | 31 яну 2020 09:33, Красимир Ангелов
255
Божков не бил в Дубай. Кой ви каза, че съм пътувал в този самолет?
Снимка: БГНЕС

Бизнесменът Васил Божков отрече да се намира в Дубай. Както е известно се появи информация, че последният полет на частния му самолет е бил София-Дубай. Той е излетял от София в събота вечерта и е кацнал в Дубай в неделя сутринта.

Още по темата
Това се разбира от сайта https://flightaware.com/, който следи полетите на всички регистрирани самолети.

"Самолетът не е на "Нове холдинг" и кой ви каза, че аз съм пътувал в този самолет. На разположение съм. Къде съм не е най-важното“, заяви Божков в сутрешния блок на Нова телевизия.

Той заяви, че не е знаел за спецакцията, организирана в София, при която бяха проверени няколко офиса на бизнесмена.

Божков определи твърдението на прокуратурата за дължимите над 500 млн. лв. на държавната хазна като злостна пропаганда. "Никой не каза, че компаниите ми са внесли над 500 милиона в хазната. Не може да се смятаме за нищо. Посъветвах Гешев да не бърка търговския закон с наказателния", заяви Божков.

Той категорично отрече да е предлагал подкуп на членове на Комисията по хазарта.

"Не могат да правят квалификации за криминален тип, олигарх, за ограбил хората. Не съм заплашвал с убийство. Все още не мога да си обясня какво се случи. Изведнъж държавата рязко ме нападна, благодарение на бръщолевенето на някакви хора, които за мен са психично болни. Нямам никакъв страх в момента. Мисля, че ще се стигне до съд и там ще се решава", посочи още собственикът на футболния Левски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
1
 
12
 
! Отговори
петел преди 4 години
Ами, като не те е страх ела, пиленце на батко! Дано свидетелите са смели......То топки си трябва да свидетелствуваш . Частен самолет-бедничкият той...
136
1
 
11
 
! Отговори
дж преди 4 години
божков е много умен ,но вероятно е допуснал една основна грешка! като нямаш компромати срещу твои противници,конкуренти,управленци ....,не можеш да правиш каквото си искаш или да ре4ем да заплашваш или да подкупваш примерно и т н!! ако наистина няма .....
135
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Г-н Божков , пуснете си брада..и...след три дни ако не се бръснете , нанай ще Ви намерят!! Я онзи от Ботевград..как се бе маскирал!!Йезутски казваха колко надбавки за пенсии били укритите от лотарията пари, ами тези от Ф- ките е не ги смятат в добаеки, или км магистр. За по 20 млн/км??..а??и много други такива строежи
134
6
 
10
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
Нефелните акции на Гешев придобиха комедиен характер! Че Гешев и подчинената на Борисов и американския посланик прокуратура не стават за нищо, е ясно. Обаче, Гешев включи и Интерпол в тази сатира! Интерпол и Гешев са в невъзможност да издират който и да било! Но пък за Нова телевизия това не е проблем! СМЯХ! СЪЛЗИ! И ПАК СМЯХ!
133
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като министъра не отговарял за кадърността на назначените от него в комисията по хазарта, то може ли шеф на дружество да знае дали всички назначени са кадърни.! Освен комисията всяка година са му заврявани одити. И как преди седмица на среща с феновете е читав Божков, а след 3 дни не е??И като почне тотото да продава талони,няма да купува ли който иска? Или..дрогата е вредна..НО ако ти я продаваш,ако сме ние..не е
132
1
 
19
 
! Отговори
12_5 преди 4 години
В комисията по хазарта са поне 100 човека, балдъзи баджаначки...!! Та имат за контрол 3 лотарии , едно тото..и нвколко онлайн оператори!! Разрешителни за казина, знае се броят на машинки и рулетки ( таксите им са константи) на всички!! Ловя бас че 5 човека може да гледат всичко.Пита се чий го...останалите и как и по чия заръка не гледат!!Айде не казвайте че..не са заверявани и следени месечни отчети!!! Нагоре е гнилото над комисията. Що не му казаха след 1 месец..алоо грешка имате лотарийци..
131
1
 
5
 
! Отговори
Петров преди 4 години
Нова Тв без Божков = почти фалит.
130
4
 
26
 
! Отговори
стоящ преди 4 години
До WeissАпелираш да защитим Черепа....защото ще дойде нашия ред. Ще дойде ако сме престъпници, мафиоти, убийци, крадци и измамници. Не се страхувам. Цял живот съм работил и живял без да крада, мамя и нарушавам Закона. Считам, че мястото на престъпниците е в затвора, след съд, а мястото на антики изровени от българските земи е в българските музеи.
129
0
 
12
 
! Отговори
хохо преди 4 години
Какъв е тоя публичен чат, що не си пишат на Viber-a ... .Бил съм тук, там , на кой му дреме къде се крие ... рано или късно ще се появи ...
128
0
 
19
 
! Отговори
ист преди 4 години
Да ви кажа как Божков е забогатял.Купува и продава на Магурата неразрешени неща за някой .С печалбата си купил ябълка, излъскал я и като я продал си купил две после...После дошла инфлацията, и с двете златни ябълки си купил банка и с приятели от СИК....Артефактите си ги купил от приятели и от държавата - демек от територията и. Е не всички е купил.
127
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко разчиствал.Как пък не. Отдалеч си личи, че му треперят гащите. Пази си своя гръб. Както казва черният лебед " майката природа е ***" Колкото по голяма е една мишена, толкова по лесно се улучва.
126
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смешно е да твърдиш, че някой бил ощетил държавата с 500 милиона при положение, че този някой ежемесечно е подавал отчети за дейността си пред държавата. Значи за да ощети държавата означава, че държавата или не си е вършила работата /не е проверявала/ или някой просто си е затварял очите. Тогава Главния прокурор да вземе да се самосезира и да търси наказателна отговорност на Министъра на финансите.
125
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Някой викаш.......този някой е направил милиарди не за 3-4 дни тавариш."Ми и ти направи, кой те спира? Или и ти си като повечето, най-много разбираш от чуждата работа?
124
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ясно е какво се случва. Бойко разчиства пазарната ниша за своето приятелче Домусчиев. Същевременно се отклонява вниманието на хората от други важни проблеми, едни от които е безводието в Перник. Там има замесени високопоставени лица и е огледало на състоянието на държавата от десетилетия насам.
123
2
 
18
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Абе нали му се размина инфаркта,требе да почерпи ! Защото Бирата и Ваньо Танов нямаха тоя късмет...
122
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз само да попитам, че не ми е ясно...Божков е престъпник както се опитват да изкарат, а този който толкова години му е разписвал отчетите какъв е?
121
4
 
23
 
! Отговори
Weiss преди 4 години
Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист.Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ.Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз.Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин.Когато дойдоха за мен вече нямаше кой да говори. Мартин Нимьолер. Никой не защитава Черепа, но ако няма законност,накрая те ще дойдат и за нас...
120
0
 
2
 
! Отговори
F5 преди 4 години
V10 е Левски и как ще обесиш човек който е можел да лети?
119
0
 
22
 
! Отговори
wer преди 4 години
Не бил в този самолет. Видяли го на гара Подуяне да чака с куфар на 3-ти коловоз.
118
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако нашите спец-служби не могат да го намерят има ИНТЕРПОЛ и др. МОСАД може да намери и доктора, който му е сменил физиономията;)