Гешев се закани: Акции, докато не преборим битовата престъпност

Накрая на годината ще видим резултатите, смята главният прокурор
14 фев 2020 19:33, Красимир Ангелов
89
Гешев се закани: Акции, докато не преборим битовата престъпност

Полицията и прокуратурата ще провеждат акции, докато не бъде победена битовата престъпност, обяви главният прокурор Иван Гешев от Самоков.

Още по темата
"Това е поредната операция срещу битовата престъпност. Такива операции днес се провеждаха и във Враца и Пазарджик. Има задържан", обяви обвинител №1, цитиран от "24 часа".

"Продължаваме, докато не се преборим с битовата престъпност. Накрая на годината ще видим резултатите. Мисля, че е постижимо", каза още Гешев

Той бе категоричен, че борбата с битовата престъпност вече е приоритет на държавата. По думите му доброто взаимодействие, което е на централно ниво, може да се изгради и на местно, тъй като "няма как да се решат проблемите в един град, ако няма съдействие от местната власт".

В хода на специализираната операция срещу битовата престъпност в Самоков са били проверени 961 души. Разкрити са престъпления, свързани с притежание на наркотици, причиняване на смърт на животни (убийство на две кучета), както и кражба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
еее много ми сече тиквата!
38
1
 
9
 
! Отговори
Ко преди 4 години
Преди 18 години ББ тръгна така да се рекламира и влезе в политиката. Да не би Гешев да го подготвят за Премиер и сега рекламния блок тече? Пуканкиии 5 лева кутията. Сееемки ...
37
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И как шъ пребориш битовата престъпност, бе, Гешев???Мъ ти въобще знайш ли що е "битова престъпност", бре???Ъъъъ....., няма дъ ти подскажа!!!!!))))))))Тц, тц, тц....Мъ, тоя бил голям тю.(Ф).лек, бе!-))))
36
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гн Гешев кога ще влезнеш в министерският съвет и ще раздрусаш един шишкав гологлав брадясал шлангажия. Знаеш ли колко асвалт пепел и офшорки ше изпаднат от джобовете му. А забравих и Суджук. Нее лошо да наминеш и към Драгалевци. Там има един другар политкомисар и заврян зет. Та този другар трябва да даде някои отговори на неудобни въпроси. Ще имаш ли смелост гн Гешев тези двамката да ги пораздрусаш. Или ше каеш абе що да си ритам сладката службичка. А ама и ти ли си от техния отбор бе. Брао.
35
3
 
7
 
! Отговори
Копитото преди 4 години
Тоя като го слушам и падам от коня, ама като го гледааааммм е още то яко: облегнал се с лакти на масата, надвесил се напред, преди това си огледа ноктите на двете ръце :))))) жената му слага чаша пред него - няма мерси... Изкопаемо?
34
3
 
14
 
! Отговори
Смешник преди 4 години
Ам арестувай висшестоящите да спрат да крадът и ще намалее драстично битовата престъпност с 1 куршум 2 заека. Че да си тръшкаш избирателите и тия дето правят протест в твоя полза е меко казано глупаво
33
13
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Ако е истина, че Борисов е избрал Гешев... - евалла... - искам да избира и президента...
32
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прокурора иззе функциите на МВРМВР може да се закрие
31
9
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Абе странни хора има.ако никой не се занимава с битовата престъпност се реве къде е полицията и държавата да ни защити.сега като има някакви минимални наченки на нещо се почват едни подигравки и *** коментари.ама то е сложно да се мисли позитивно.по лесно е да се мисли песимистично и да се плюе.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
угоено, грешка, все пак е трифон :)
29
10
 
7
 
! Отговори
Melodic black metal преди 4 години
Значи , аз бях с много резерви към този човек, защото ................хоратя пищяха от него. Не ме интересува дало е от ГЕРБ, БСП, патриоти, турци, докато си върши работата е ОК. Според мене този човек много сериозно се е заел , и може да направи нещо. Дано не греша, но кога сте чули нещо да е свършил стария ни прокурор, онова огоено прасе ?
28
6
 
15
 
! Отговори
БСП преди 4 години
Я изчезвай бе каскет ГЕРБаджйски!! С това ли намери да се занимаваш докато шефовете ти грабят народа!! Битовата престъпност ли ти е най важна бе маймун?
27
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 25.Чистачки редовно се краднеха всички ги сваляха и прибираха в жапката, и когато завалеше ги поставяха. По интересното е да кажеш колко пъти са ти разбивали дома и са те ограбвали по времето на бай Тошо. Щото аз не си спомням някой да сее оплаквал че са му разбили и ограбили дома а познавам хиляди хора. По бай Тошово време монтирал ли си решетки на прозорците и блиндирани врати. Млякото го оставяха пред млекарниците и магазинерките като дойдеха на работа го прибираха. Това помнишли го.
26
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Внимание, внимание ... каскет войвода идва. Всички да се крият ...
25
4
 
11
 
! Отговори
ha ha преди 4 години
Абе Прокурору - на комшийката и убиха котарака - ела утре да ги фанеш проклетите айдути!
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А банковите клонове как са... Нещо всеки ден ги обират дрОгарю каскет. Едните мутри удариха другите мутри. Изобщо не виждам да се задава край на криминалния преход с правителство от мутри, тръгнали на война със старите мутри...
23
1
 
4
 
! Отговори
Jukopetrov преди 4 години
Нещастен *** е държавата ни грабенНа грабена а сега .........имам думи но нямам възможност и думииииии
22
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 17При бай тошо ми откраднаха чистачките на москвича.Ама не ги хванаха.
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чиляк со каскет ке оправи България.
20
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искаме резултати !!!А ти играеш за публиката.

Спонсорирани публикации