Полицейски акции в Самоков, Враца и Пазарджик

Търсят криминален контингент в ромските махали
14 фев 2020 09:47,
43
Полицейски акции в Самоков, Враца и Пазарджик
Снимка: БГНЕС

Полицейска акция в Самоков. Засилено е полицейското присъствие в града и  вняколко села в района.Полицията проверява автомобилите и хората от криминалния контингент. Няма информация за арестувани. Според информация на bTV акцията е насочена срещу битовата престъпност.

Още по темата

От рано сутринта в ромския квартал в Самоков влезе полиция и жандармерия. Спират се за проверка повечето коли, които излизат от квартала. Подобни полицейски акции се провеждат не само в Самоков, а и в други райони на страната. Полицията е влязла и в Пазарджик и Враца.

 Акция се провежда и в село Търнак, община Бяла Слатина. Това съобщиха от полицията във Враца.

Целта на операцията е противодействие на битовата престъпност. През миналата седмица в същото село бяха извършени няколко умишлени палежи на къщи, а служителите на МВР за кратко време установиха и задържаха 3 лица съпричастни към извършените деяния.

Днешната операция е в изпълнение на заповедта на главния прокурор Иван Гешев за повишаване ефективността за противодействие на престъпността чрез разкриване на цялостната престъпна дейност и ускоряване на разследването по две и повече досъдебни производства срещу един и същ обвиняем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Гунчо преди 4 години
До Анонимен Най корумпираното и крадливо племе,което е и зад окена и на другия край на света,Индонезия-Бали,и се снимат с подигравка с тях!!!
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес Виктор Орбан каза, че повече ци..га..ни и затворници няма да получават обезщетение , защото злоупотребявали. При нас т.н. роми за какво получават пари като правят половината престъпления в Държавата.
14
1
 
4
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
До До съвет 15 Сигурно си честен човек като мен , но защо мислиш че това е пушилка ? Ако нищо не се прави лошо , ако се прави нещо пак лошо.Явно не може да ти се угоди.
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо трябва да ги наричаме "роми"? Това е дискриминационно срещу всички останали, тъй като ром означава човек. Подтекста е, какво, останалите не са ли хора? Самото название е расистко и обидно към всички останали етноси. БХК що не се самосезира? Или задокеанските мозъчни тръстове не плащат за истински права и истинска демокрация, а за доктрина за поставяне на цели държави в положение партер?
12
2
 
2
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
До Анонимен 12 Ти гледай Галошев да не те гепи за гърлото , че няма пускане.
11
8
 
3
 
! Отговори
Безкомпромисен преди 4 години
Кога ще бъдат осъдени *** за престъпленията които са извършили срещу българският народ и българската държава?Отговорът е никога защото от 1944 до сега са на власт комунистическите палачи...
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато не започнем да назоваваме братята с истинските им имена за потомственият им етнос не очаквайте нищо да се промени.В парламента си го казват без заобикалки а ние трябва да ги наричаме роми.А какво е това никой не може да обясни !
9
8
 
3
 
! Отговори
Ще гласуваме за гер! преди 4 години
Полицията излезе в защита на правителството и нашия водач, треперете *** от бсп и президенти. Всички опити да клатите стабилноста ще бъдат пресечени от полиция а ако е нужно и от армията и нато. Народа е с вас!
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да почнете от Красимир Кънев, докато той е на свобода, брат ромуланец не може да бъде пипнат.
7
4
 
22
 
! Отговори
Аз съм свидетел преди 4 години
Каква акция,пълен цирк 5-6 маскирани полицай стоят гледат лошо с ръце в джобове и пушат,коли минават и нищо,явно някой им се обажда че идват Мисирките на Бойко и те почват да имитират работа и тн.
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кви акции бе, печеливши фишове ли търсите, то да не е ...
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като неделима част от мероприятията за постигане на високи цели са и мерките, които трябва да се вземат за борба с информацията за всички полицейски акции или... това е начин за предупреждение на престъпния контингент?!
4
9
 
14
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Гешев, пести си силите и за шумкарите... - там е заровено кучето... - импексовата сън не я лови...
3
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не са объркали адреса, да отидат в парламента има едни 240 крадци. Някой не се явяват от месеци а други търкат билетчета докато им четат там нещо от трибуните
2
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да почнат с тия акции първо у народното събрание и у банкянския суджук
1
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тарашат за печеливши фишове от тотото и националната лотария.