Гешев се закани: Акции, докато не преборим битовата престъпност

Накрая на годината ще видим резултатите, смята главният прокурор
14 фев 2020 19:33, Красимир Ангелов
89
Гешев се закани: Акции, докато не преборим битовата престъпност

Полицията и прокуратурата ще провеждат акции, докато не бъде победена битовата престъпност, обяви главният прокурор Иван Гешев от Самоков.

Още по темата
"Това е поредната операция срещу битовата престъпност. Такива операции днес се провеждаха и във Враца и Пазарджик. Има задържан", обяви обвинител №1, цитиран от "24 часа".

"Продължаваме, докато не се преборим с битовата престъпност. Накрая на годината ще видим резултатите. Мисля, че е постижимо", каза още Гешев

Той бе категоричен, че борбата с битовата престъпност вече е приоритет на държавата. По думите му доброто взаимодействие, което е на централно ниво, може да се изгради и на местно, тъй като "няма как да се решат проблемите в един град, ако няма съдействие от местната власт".

В хода на специализираната операция срещу битовата престъпност в Самоков са били проверени 961 души. Разкрити са престъпления, свързани с притежание на наркотици, причиняване на смърт на животни (убийство на две кучета), както и кражба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От коя година Каскета е в системата първо, като полицай, после Прокурор.Какво е правил до сега, само заплата ли е получавал, че чак сега тръгна да бори престъпността?
18
11
 
11
 
! Отговори
емигрант преди 4 години
браво, само така Гешев! тия дето много лаят, защитават престъпниците!
17
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Гешев определено му е трудно да излезе от амплоато на полицай. Не го мъчете повече този човек. Пратете го някъде на ченгеджийска служба, да му е сладък животът. В дебрите на правото изглежда като оня виц за ръсенето на пясък против крокодили.
16
9
 
4
 
! Отговори
Няма угода преди 4 години
Абе ПЕС.ОВЕ на вас не може да се угоди, сега когато се прави нещо питате защо се прави, а когато нищо не се случваше с олигарсите и битовите престъпници казвахте , че България е бандиска държава. Заслужава те си мизерията и оскотелия ви животец
15
4
 
12
 
! Отговори
Браво преди 4 години
Разкрили са убийство на 2 кучета и 1 кражба. Хаха. Скъсали са се от разкрития.
14
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Битова престъпност с пиар акции не се бори. Питай бай Тошо как се бореше с престъпноста. По негово време престъпност нямаше, не си заключвахме вратите на прозорците не слагахме решетки, а тези които си заключваха вратите ключа го оставяха под чержето или под саксията. Я попитай колко не си заключват вратите и колко си оставят ключа под чержето и под саксията в последните 30 години. За да пребориш престъпноста се иска. Хората да имат работа и високи заплати. Гладен човек не го е страх от нищо.
13
1
 
9
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 4 години
"..само загряваме..."ВИДЕХТЕ ЛИ "ДАНЧО КАТАДЖИЯТА"???!!!ТОВА ВИ ЧАКА , ДРУГАРЕЕЕЕЕ......ХА,ХА,ХА,ХА,ХААААА...НЕМА ЛАБАВО!!!
12
2
 
16
 
! Отговори
Куха лейка преди 4 години
Дайте му малко време,за да разберем за какво се бори.... Всичко ще лъсне до месеци....
11
5
 
15
 
! Отговори
1 преди 4 години
Дали ще бъдеш гл.покурор,до края на годината,другарю с каскета.
10
1
 
22
 
! Отговори
Велика преди 4 години
Много късно е всичко това, много късно. В села има опоскани къщи, останали не само без покъщнината вътре, но и без вратите и прозорците. къде бяха през всичките тези години да видят това и да предотвратят съсипването. Квартални ли, къде са тези квартални полицаи?
9
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо до като беше заместник не бореше престъпността?
8
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не че нещо, но не трябва ли МВР-то да провежда акциите а прокоратурата да внася обвинителен акт за престъпление в съда?
7
1
 
15
 
! Отговори
анализатор преди 4 години
Добре де!Арести на матовите-добре.Но кога ще арестуваш пловдивски прокурори,особено един от тях,дето се изживява на оперативен работник от МВР?Той е най-тежкия корумпяга.С него и още няколко-прокурори,съдии,адвокати и полицаи.
6
4
 
17
 
! Отговори
некой преди 4 години
Битоват престъпност е работа на кварталните милиционери!На техните началници обаче работа е Корупцията! И Каскета ако не е проста калинка (както изглежда) вместо да маха *** и каскет по села и паланки - да се позарови в Министерския съвет - наблизо му е (както каза и Президента)Ина че - си оста ва проста калинка и маша на ББ за 'мокри поръчки'
5
2
 
16
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
кой ти е давал цяла година?май ти самза справяне с битовата престъпност трябва да вкараш 90% от едно малцинство в затворите а това няма как да станезащо паралелно с битовата не опаткаш и корумпираната престъпност?аааа там е по сложно нали не е лъжица за твоята устаефекта е в осъдителните присъди не е само да ги прибираш а утре те да си излизат
4
1
 
19
 
! Отговори
питам преди 4 години
А на цацата няма ли да му сложиш белезници , че 6 год. нищо не е направил !
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
заврения зет кога ще го пребориш?
2
4
 
10
 
! Отговори
.. преди 4 години
С какво ще я "бориш" само да запитам.... Ще усвояваш едни пари ли?
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И в Добрич от няколко години въведоха правила за обществения ред-там забраниха да се пие бира в парка ,да се спи по пейките,да се тупат покривки от терасите също вече е забранено в Добрич.Лошо няма,трябва да има ред !

Спонсорирани публикации