Маркус Зьодер: Всички се сменят, Борисов остава премиер!

Българският министър-председател се похвали с граничния контрол
179
Маркус Зьодер: Всички се сменят, Борисов остава премиер!
Снимка: Правителствена пресслужба

България контролира напълно ситуацията с миграционния поток и продължава да поддържа високо ниво на сигурност на външната граница на ЕС. Граничната сигурност остава наш приоритет.

Това изтъкна българският премиер Бойко Борисов, който разговаря с премиера на Свободната държава Бавария Маркус Зьодер в рамките на Мюнхенската Конференция по сигурността.

Още по темата
"Само ние се справихме с нелегалната миграция, най-ниската безработица, 3.7% постоянен растеж на БВП, 10% вдигане на доходите всяка година, много немски инвеститори. Имаме фискален резерв, валутен резерв, стабилен курс евро-лев, втори сме след САЩ по инвестиции в отбраната", заяви още Борисов в началото на срещата.

"Аз пък мога да кажа, че единственият, който винаги остава на своя пост като премиер, независимо какво се случва, е Борисов. Всички в Европа се сменят, обаче един остава", обърна се премиерът Маркус Зьодер към българския министър-председател.

В рамките на срещата двамата премиери обсъдиха детайли по инициираната от тях среща между баварския и българския бизнес в София, която ще е допълнителен стимул за задълбочаване на двустранните икономически връзки.

Министър-председателят Бойко Борисов изтъкна важността на доверието на баварския бизнес за търговия и инвестиции в нашата страна и подчерта, че България ще продължи да полага усилия в тази посока.

Премиерите на България и Бавария бяха единодушни, че потенциал в задълбочаването на двустранните контакти има още в иновативните производства с висока добавена стойност и развитието на технологиите.

Двамата правителствени ръководители изразиха задоволство и от интензивните политически контакти през последните години, както и динамичните връзки в областта на вътрешните работи, сигурността и туризма. Борисов и Зьодер обсъдиха актуалната миграционна политика на ЕС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да да не му остава много на Бойко, само още десетина години на власт, докато БСП по естествен път си замине.
53
4
 
31
 
! Отговори
До тройката 44 преди 4 години
Има Бойко докато всички българи избягат от България. Докато България се превърне в буклуджийницата на Европа. До когато няма нито една чиста река . Колко *** докараха до го горят в тецовете . В Бобов дол хората плачат , децата им се разболяват . Ама всичко се мени ,само Бойко остава . За съжаление . Какъв гну.с на политик и предате.л .
52
16
 
2
 
! Отговори
GG преди 4 години
Как сте, драгото русофил ?
51
3
 
18
 
! Отговори
смех преди 4 години
С годините Бойко все повече заприличва на чичо Фестър от сем. Адамс. Особено на тази снимка в профил....
50
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПроСоТоТи днес много отрано си се нacмyкал с шльокавица.
49
1
 
1
 
! Отговори
F5 преди 4 години
А какво ще кажете за градовете двойници?
48
3
 
24
 
! Отговори
краят е близо преди 4 години
До 33Така Адолф Хитлер в края на войната губи напълно връзката си с реалния свят.От бункера си в Берлин той издава безсмислени заповеди, нарежда настъпление и прегрупиране на несъществуващи (вече разбити) дивизии и други армейски части.Генералите от Вермахта са се видели в чудо!Та така и нашия генерал: България била цъфнала, безработица нямало... затова ли Швейцария ни готви визи?
47
4
 
9
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До ТонкатаТова нема как да стане, просто щото нема да го позволя, но това, което мога да направя е да направя Корнелия вечна като Бойко;))) Инак на Бойко не му остав амного. Ти го избираш, ама с 95 депутата нема как да е мин. пред. Представи си, че на следващите избори, вече няма да има кой да го подкрепи;)))
46
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Снимката е много показателна за Борисов. Дребен, дебел, с угоднически поглед към чужденеца, готов на всичко за да си осигури още година две за безконтролни кражби на опустяващата територия.
45
21
 
7
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
Червените непрокопсаници пак се развълнуваха. Само като чуят името на Бойко Борисов и откачат. А отскоро и от Иван Гешев изпадат в амок. Събуждат се забравените им страхове от Никола Гешев, който почти ги беше унищожил навремето и само нахлуването на Червената армия в България успя да ги спаси от пълно заличаване.
44
6
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
обаче голем психолог е тоя ..Маркудес ли,къв беше?..Нема да са връщам на заглавието:-Усетил е СТРУНАТА,диктуваща ВСИЧКИ ДЕЙСТВИЯ и БЕЗДЕЙСТВИЯ на еднокнижния пожарникар:..-ДА БЪДЕ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ !!!10,20,50,СТО години ако требе,но ПСИХАРЯ да бъде "началник на държавата"!Мечтата му да са калеса и за "президент" ЯВНО е рухнала,за това му остава едно:-"Придсидатиль до смърт!"...Е,има и друга възможност:-Бърза смърт,ако слезне от бронирания джип.Е,Мутрьо са придържа към първия вариант
43
20
 
10
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
Казвал съм го много пъти ще го кажа пак:):):):)Бойко ще го избираме да управлява България докато не унищожи напълно БСП:):):):)Докато не ги раздроби на малки партийки по примера на старото СДС,които не могат да додрапат до парламента:):):):)А наздраве другарииииии:):):):)
42
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Остава, остава, колко да остава?На Бойко Борисов колко още му остава?Тодор Живков също като Бойко така все оставаше, оставаше, докато накрая по-младите другари му скроиха шапката!Някой ден това неминуемо ще се случи и с Бойко. Тогава какви работи ще говорят за него малеееей!!!Тогава главният прокурор ще му повдигне не 10, не 11, а 111 обвинения в какво ли не...И пак ще почнем да си играем на "демокрация".
41
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Циментовите заводи са гарант за граничната сигурност на Боколандия
40
1
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Няма да е още много, Маркусе.
39
23
 
14
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
Честит Трифон Зарезан другари:):):):)Стига сте *** против Бойко,а се пригответе за още един негов мандат,както съм ви казвал много пъти:):):):)
38
16
 
9
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Прав е Маркус, само дето Импексова още не го е разбрала и затова все се стяга за избори ... !!!
37
8
 
29
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
Остана ли някой да вярва още на мутрата от Банкя, който загроби България и я превърна в бунището за отпадъци на Европа?
36
8
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
ой,милия!..И ТУК сай разплул от слугински оргазъм...Добре че има все пак и кокали,които го държат,иначе отдавна да се е размазал на пода като петно...
35
24
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След редовните избори през 2021 год. ще има правитлество Борисов 4!