Маркус Зьодер: Всички се сменят, Борисов остава премиер!

Българският министър-председател се похвали с граничния контрол
179
Маркус Зьодер: Всички се сменят, Борисов остава премиер!
Снимка: Правителствена пресслужба

България контролира напълно ситуацията с миграционния поток и продължава да поддържа високо ниво на сигурност на външната граница на ЕС. Граничната сигурност остава наш приоритет.

Това изтъкна българският премиер Бойко Борисов, който разговаря с премиера на Свободната държава Бавария Маркус Зьодер в рамките на Мюнхенската Конференция по сигурността.

Още по темата
"Само ние се справихме с нелегалната миграция, най-ниската безработица, 3.7% постоянен растеж на БВП, 10% вдигане на доходите всяка година, много немски инвеститори. Имаме фискален резерв, валутен резерв, стабилен курс евро-лев, втори сме след САЩ по инвестиции в отбраната", заяви още Борисов в началото на срещата.

"Аз пък мога да кажа, че единственият, който винаги остава на своя пост като премиер, независимо какво се случва, е Борисов. Всички в Европа се сменят, обаче един остава", обърна се премиерът Маркус Зьодер към българския министър-председател.

В рамките на срещата двамата премиери обсъдиха детайли по инициираната от тях среща между баварския и българския бизнес в София, която ще е допълнителен стимул за задълбочаване на двустранните икономически връзки.

Министър-председателят Бойко Борисов изтъкна важността на доверието на баварския бизнес за търговия и инвестиции в нашата страна и подчерта, че България ще продължи да полага усилия в тази посока.

Премиерите на България и Бавария бяха единодушни, че потенциал в задълбочаването на двустранните контакти има още в иновативните производства с висока добавена стойност и развитието на технологиите.

Двамата правителствени ръководители изразиха задоволство и от интензивните политически контакти през последните години, както и динамичните връзки в областта на вътрешните работи, сигурността и туризма. Борисов и Зьодер обсъдиха актуалната миграционна политика на ЕС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
4
 
16
 
! Отговори
добра новина преди 4 години
до всеки на БеГейски политик, нашето момче прилича на незамарен дъртак от здружението "Чистачи без граница".Няма ли в тая негова дружина поне един лекар да му отвърти два шамара и да мине мааалко от малко на диетка, че това да копираш Будя *** не е никак трудно, ама трупното му излъчване отвръшава. Прпблеми с червата, метаболизма, ставите, сърцето, недай Боче за едни и дай Боже за други рак на реХтума и горната дясна устна... са все крайно притеснителни съмнения че ги има.
33
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Само ние се справихме с нелегалната миграция, най-ниската безработица, 3.7% постоянен растеж на БВП, 10% вдигане на доходите всяка година, много немски инвеститори. Имаме фискален резерв, валутен резерв, стабилен курс евро-лев, втори сме след САЩ по инвестиции в отбраната"Това изказване е поредното доказателство за тотална загуба на връзка с реалността.
32
6
 
20
 
! Отговори
От бореца преди 4 години
Евала *** ефенди, наведен във всички посоки на света и в още няколко .!.
31
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русофили, минах та ви сложих по един минус, да не ви е скучно и ви оставям да си говорите самички.Ай сиктир и мека ви глава !
30
3
 
24
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 4 години
всички се сменят, но Ким е Винаги Начело! така е при Комунистическа Диктатура!!
29
4
 
24
 
! Отговори
BGN преди 4 години
Тва Ся намек ли е или хвалба ?????То като внесат още малко отпадъци. Само той и привържениците му ще останат.
28
6
 
30
 
! Отговори
F5 преди 4 години
тиквата управлява зле! И *** на изборите.
27
3
 
24
 
! Отговори
подава потен ръка преди 4 години
представям си германецът колко часа си е мил ръцете след дипломатичното докосване с Бора ефенди
26
0
 
16
 
! Отговори
Garibaldi преди 4 години
До Български гражданинМного Българи се преместиха в Германия, можеби това обяснява спадът на БВП?
25
1
 
7
 
! Отговори
Български гражданин преди 4 години
До от новинитеА случайно да забеляза, че за първи път от доста години растежът на БВП на Германия е 0%?
24
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бай Теди Жиката направи десетки хиляди блокове. Тоя едно село неможе да санира
23
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само ако чуя че някои се оплакват че пенсиите и заплатите им са най ниските в цяла европа. Четете да видите какво е казал баш Шлангажията. Най ниската безработица, втори по военен бюджет след краварите,, дигнал заплатите на лежачите в администрацията с 10 %.. А къдее истината. Безработицата е ниска щото не остана народ всички се изнасят. 10 % са за лежачите и гласувачите.За другите шланга изотзад. Шлангажията не смее да слезне от бронирания джип че ще го налети народната лУбов. Абе смееееех.
22
1
 
30
 
! Отговори
Дръндер преди 4 години
"Аз пък мога да кажа, че единственият, който винаги остава на своя пост като премиер, независимо какво се случва, е Борисов. Всички в Европа се сменят, обаче един остава" Това не е хвалба! Препратката към Путин, Северна Корея и Китай е ясна!
21
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко си мисли, че като им стиска силно ръцете и те му имат респект, а всъщност след това му се смеят зад гърба.
20
25
 
11
 
! Отговори
Тони преди 4 години
Чест и почитания господин Борисов ! Бащата на нацията !
19
3
 
31
 
! Отговори
Дръндер преди 4 години
Заболя ме корема от смех!
18
1
 
22
 
! Отговори
гледа като тенисист преди 4 години
като рожба на крава всеки може да гледа когато няма мост м/у Баварски немски и банкински диялектен пожарникарскиУмно гледа нашето и геройски мълчи за хашдвеото на Перник
17
5
 
37
 
! Отговори
Garibaldi преди 4 години
Те му пикат на главата а Бойко си мисли че вали.
16
3
 
19
 
! Отговори
пери преди 4 години
Туй за радост ли е...
15
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНикой не се съмнява в избирателния процес на Германия, но подобно изречение към Българския премиер има ясен намек.