Гешев за Божков: Прокуратурата знае какво трябва да свърши

Той призова политиците "да не си правят вятър на устата"
17 фев 2020 09:00,
219
Гешев за Божков: Прокуратурата знае какво трябва да свърши
Снимка: БГНЕС

Нямаме официална информация дали Васил Божков е освободен. В тези страни няма практика да се задържат милиардери. Вземат им се паспортите. Учудващо е, ако е бил задържан, но това не влияе на екстрадицията, заяви главният прокурор на страната Иван Гешев пред "Нова тв".

Главният прокурор е в Чирпан заедно с главния секретар на МВР Ивайло Иванов, където рано сутринта започна акция срещу битовата престъпност.

Още по темата

"Прокуратурата и аз знаем какво трябва да свършим. Знаем , че срещу нас се обединяват политици и дребни крадци. Искаме да дадем на българските граждани, това което очакват. Нямаме нужда да бъдем съветвани.", обърна се Гешев към бизнесмени и политици.

Иван Гешев добави, че е важно да има наказателна отговорност.

Той призова "политиците да не си правят вятър на устата" и да направят необходимите промени в закона, така че да има наказани за приватизицята, категоричен бе главният прокурор.

Днес документите за екстрадицията на Васил Божков ще бъдат изпратени към властите в Обединените арабски емирства. Документът, дълъг 200 страници, ще бъде предаден на Министерството на правосъдието

Бизнесменът Васил Божков беше задържан вечерта на 31 януари в Абу Даби, но официално потвърждение към българската страна дойде едва на 2 февруари. От тогава той е в ареста в ОАЕ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
2
 
3
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Защото дог и Год.. казва Алистър Кроули, но той е бил един сатанист позьор! Как кучето ще е Бог Год след като го кастрират..
114
1
 
15
 
! Отговори
..."Искаме да д преди 4 години
на българските граждани, това което очакват."...Очакваме:... РЕАЛНО разследване и присъди в Министерството на културата - за Ларгото. ... РЕАЛНО разследване и присъди в Министерството на финансите - те отговорят пряко за Комисията по хазарт и за несъбраните такси.... РЕАЛНО разследване и присъди в НАП - теча на данни.... РЕАЛНО разследване и присъди в Комисията по финансов надзор - как така проспа фалита на един застраховател и ощети хиляди български данъкоплатци.Да продължавам ли?!
113
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Кичка Петкова бивш кА бившия кмет на Созопол не открадна ли милиони,бе?Че сега созополчани се чудят как да се оправят?Той не е от БСП.Ами другите намазали гербери и депесари и скъпарските им коли купени с държавни пари?
112
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Божков изглеждал като Робин Худ в очите.... В чии очи, в очите на слепците. Нямам думи за безкрайната човешка глупост
111
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАма в Чехия десни не са управлявали,за разлика от България!Какви десни бе, човек... В България никога не е имало десни, леви и т.н. Тук и преди, и сега си управлява една партия, просто е с няколко фракции с различни имена.----Хич не ни пробутвай лъжите си,партии директно подчинени на щатите са нашите партии,редовно ходят там да се консултират,вместо да управляват от името на България и да - десните партии разграбиха и унищожиха България,а населението избяга от мизерията,която съ
110
1
 
5
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Кучетата , лайте по този сатанист Алистър Кроули който може да се е преродил! Той ви натопява и британската църква!
109
1
 
14
 
! Отговори
Кичка Петкова бивш к преди 4 години
Г- н главен прокурор,аз съм бившата кметица на Чирпан - два мандата,от БСП.ОБВИНЯВАТ МЕ,че големи зулуми имало при моето кметуване и сега градецът ни Чирпан е задлъжнял с над 13 МИЛИОНА?! Мен ще ме проверите ли фнес,за да се разсеят тези съмнения,или пък ( не дай Боже) се потвърдят?? Нека освен битовата престъпнодт преборим и ..ОБЩИНСКАТА Г- Н ГЕШЕВ!!
108
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поръчката от Тиквеника да бъде ударен Радев с незаконни подслушвания не е ли политическа поръчка, която бе изпълнена макар и много бездарно от Гешев ,или това вече е пришито към дело и забравено.Прокурор ,който нарушава закона заради политическа услуга към Борисов ,това ли е независим прокурор или политическа ***,която ще тормози неудобните за властта на тиквеното правителство?
107
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Миналата седмица едно говореше, сега съвсем друго. Тоя Гешев ни взе за балъци май.Сценарият му куца със всяка серия.
106
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ни е ниско нивото. Излезе някой, хвърли няколко бабаитски лафа и вече го обявяваме за "точен пич".
105
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
демокради под натиск от западни конкурентиНикога не сме били конкуренция на Запада. То добре, че имаше СИВ, че да си пробутваме продукцията.
104
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***
103
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама в Чехия десни не са управлявали,за разлика от България!Какви десни бе, човек... В България никога не е имало десни, леви и т.н. Тук и преди, и сега си управлява една партия, просто е с няколко фракции с различни имена.
102
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СРАМ МЕ Е ОТ БОЙКО БА аз се гордея с Бойко Борисов!
101
0
 
4
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Кучетата, лайте по британската църква, те ви натопяват заради тоя Алистър Кроули!
100
4
 
17
 
! Отговори
СРАМ МЕ Е ОТ БОЙКО Б преди 4 години
Цитирам Бойко Борисов-"Аз съм *** и вие сте прости.Затова се разбираме"
99
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисля че Гешака върви към импийчмънт.Стабилно!Тоя се взе толкова на сериозно че едва ли не е Султан на територията.
98
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само у нас: "всичко на скрап, защото е комунистическо" , " всичко през ликвидационните съвети" защото е по съветски модел. Това дали работи или не, няма значение. Е, това е. За жалка комисионна нашите демокради под натиск от западни конкуренти всичко сасипаха.
97
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някакъв театър ни пробутват отново. Но актьорите са слаби, като цялата пътуваща циркаджийска група ГЕРБ. Много подценяват хората. И особенно тези от Европа, за които всъщност е предназначена пиесата
96
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименПитайте кой управлява тези милиарди,които изтехглиха герберите на наш гръб,защото тези милиарди ги управлява роднина на Бойко