За първи път в тотото бяха изтеглени 5 последователни числа

БСТ: Невъзможно е да има манипулация или техническа грешка
Обновена: 5 мар 2020 07:18 | 5 мар 2020 07:10, Анисия Иванова
234

За първи път в историята на Българския спортен тотализатор в играта 5 от 35 в неделя бяха изтеглени 5 последователни числа. Каква е вероятността топките да се наредят в тази комбинация и възможно ли е да има манипулация провери екип на Bulgaria ON AIR.

Националният тотализатор изненада в 18-я си тираж в неделя с 5 поредни числа във второ теглене на играта 5 от 35. След разбъркване в сферата топките с номера 20, 21, 22, 23 и 24 се наредиха една след друга. Oт тотото потвърдиха, че подобно нещо се случва за първи път.

Математиката показва вероятностите, но късметът понякога има свои планове. Категорично е невъзможно да има манипулация или техническа грешка. Тегленето на печелившите числа в игрите се извършва от специализирани машини от най-висок клас, на един от най-добрите лицензирани производители в света и се управляват от специализиран софтуер.

От тотото допълват, че вероятността за изтегляне на всяка една комбинация от 5 числа за играта "Тото 2 - 5 от 35“ е еднаква и е равна на 1:324 632.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
0
 
0
 
! Отговори
Стоян преди 3 години
Абе Стоян ти нещо си се издухал брат.Те пишат статия за нещо което се случва за пръв път и ти се опитваш да обесниш че е нормално да се играят поредни числа.Да не би ти да си хванал всички петтици?
205
0
 
4
 
! Отговори
Балък преди 4 години
Горанов и Кралев сменят шефа на тотото за слаби финансови резултати точно когато остана без конкуренция,някой от старите служители които се чувстват заплашени за работните си места и си вземат по едно б онусче и във същият момент подсказват елегантно че нещата не са наред обаче на кой му пука важното е да има далавера и за наказание и дума не може да става.ГЕШЕВ ГЕШЕВ става въпрос за милиони и за доверието във ДЪРЖАВАТА
204
0
 
6
 
! Отговори
Балък преди 4 години
Защо трябва да има специален софтуер за да се изтегля случайни числа,така ще е докато имаме право да ки пускаме тото и нямаме право да присъстваме на тегленето:и от какъв зор раздават печалби и със уж случайно изтеглени допълнителни печалби (пак със специален софтуер)всяка втора кола във София. (Ама то късмет можеш ли да го спреш)Гешев да се захване и със тотото .Трябва публично да се теглят числата и тази камера да се спре да ке върти докато се теглят числата че нищо не се вижда .
203
1
 
3
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 4 години
Играл съм тото в Холандия и Швеция,там не се падаха две последователни кажи речи,както при нас 3 последователни се падат много често.Не вярвам да има друг тотализатор в света,където да са изтеглени 5 поредни числа.Тези от БСТ ще излязат по големи *** и от Национална лотария.Прокуратурата трябва да се самосезира ако сме нормална държава ама надали.
202
2
 
4
 
! Отговори
БургаШки лешпер преди 4 години
До Хххх: Шансът да спечелиш 6-ца от 6 от 49 е 1:1. Или печелиш или не печелиш, льольо! :)
201
2
 
5
 
! Отговори
Дино преди 4 години
А забелязахте ли, че и в първо теглене има 3 от 5 те числа във второ :)
200
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво бе, и вие сте медия на хранилка! Въпросът не е че са се "паднали" поредни числа, защото това е възможно, макар и с космическа вероятност, а как 15 човека са решили да пуснат тези абсурдни числа! Защо не споменавате в поръчковата си статия, че има 15 печеливши?! Това вече е невъзможно! Тотото е по-голяма измама от талончетата на черепухий.
199
1
 
4
 
! Отговори
Хххх преди 4 години
Списвача на статия бърка комбинация с вариация...комбинация е всяка подредба на изтеглените числа пример 5,10,6,13,29 и 29,13,10,5,6 е една и съща комбинация и вероятността да се изтеглят е една и съща...но когато започне да се взема в предвид и подредбата на числата е те тогава възможността да се паднат точно тези числа в тази последователност е мнооооооого малка т.е. вероятността да се паднат 1,2,3,4,5 в тази последователност е мнооооого малка....
198
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха, другият тираж ще са 1,2,3,4 и 5! От как станаха монополисти, съвсем за шарани ни взеха!
197
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хаха аз си спомням, че преди години в два последователни тиража се бяха паднали същите числа. Който вярва на българското тото и си дава парите там, не може да му се помогне.
196
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахахах Тогава защо ПОЛЗВАТЕ ТОПКИТЕ НА "НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ". БСТ е поръчила същите топки 1:1 като лотарията. Не всики топки са еднакви!
195
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
може Борисов да избира числата.
194
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ли да е по-лесно системата да генерира непечелившата комбинация след като е приключило подаването на фишовете. Резултатът ще е същия, но ще се намалят разходите за заплати на комисията, за сферата, за топките и за въздухът под налягане, който ги джурка. Просто се обявява тегленето по телевизията и се честити на хората с тройките, за останалите да изчакат следващия тираж.
193
2
 
5
 
! Отговори
Ванга преди 4 години
Числата от следващия тираж:105, 3.14, 5C, -43 и sqrt(2)
192
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Частни лотарийни билетчета нямаМачовете завършват правилноНие държим тотализатора...===============================И при бай Тошо имаше повече свобода
191
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Следващият път ще бъдат изтеглени 5 еднакви числа, грам съмнение не трябва да има!!!
190
2
 
12
 
! Отговори
Стан преди 4 години
Ясно е ,че пак има нагласяне на числата. Целта този път е да няма спечелили.Причината е да се съберат максимално приходи. Липсват парите за изплащане на печалбите на тото милионерите.Относно Божков.. кой му продаде Националната лотария тихомълком и защо?? Този който го е направил сега също е милиардер,но ще остане скрит и ненаказан.
189
3
 
17
 
! Отговори
ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПЛЕНИ преди 4 години
ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМА ТОТО БЕШЕ ПО ЧЕСТНО ЗАЩОТО НЕ СЕ ОБРАБОТВАХА ФИШОЕТЕ С КОМПЮТРИ И НЯМАШЕ ИЗЧИСЛЕНИЯ КАКВИ ЧИСЛА ТРЯБВА ДА СЕ ПАДНАТ ЗА ДА НЕ ПАДНЕ ДЖАКПОТА.СЕГА ВСИЧКО ПРЕДВАРИТЕЛНО ВЛИЗА В БАЗА ДАННИ И КОМПЮТЪРА РЕШАВА КАКВИ ЧИСЛА ДА БЪДАТ ИЗТЕГЛЕНИ ПРАВИЛНИТЕ ТОПКИ СА ПО ЛЕКИ НО СЕ ПУСКАТ И ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФИШОВЕ С ПРАВИЛНАТА ПЕЧАЛБА КОИТО СА НИЧЕИИ СХЕМАТА ВИ Е ТОЛКОВА ЖАЛКА .....
188
2
 
22
 
! Отговори
ss преди 4 години
много бързо забраха преди 5-10 години как при 2 последователни тиража излязоха едни и същи числа по един и същ ред а разликата беше, че имаше смяна на новата и старата комисия ! Просто бяха забравили да сменят кои числа трябва да излязат !
187
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
гузен негонен бяга, че някой пита ли ги манипулация ли е че бързат да се оправдават. Интересно как като спряха на оня мафиота билетчетата ся изведнъж излезе печалба от тотото, да зарибят балъцити да си дават парите за лотария