Пета жертва взе COVID-19 у нас

Почина 55-годишен мъж от Разлог
Обновена: 28 мар 2020 15:09 | 28 мар 2020 11:45, Елка Василева
161
 Пета жертва взе COVID-19 у нас

Пета жертва взе коронавирусът у нас. 55-годишен мъж от Разлог е починал в болницата в Благоевград.

Той е работил в Банско.

Още по темата
От лечебното заведение казаха, че вчера мъжът бил интубиран, но днес състоянието му драстично се е влошило.

Мъжът е настанен в болницата преди ден в тежко състояние, с дихателна недостатъчност. Включен е на апаратно дишане, но тази сутрин е починал.

В тежко състояние в реанимацията на болницата в Благоевград остават и две жени с коронавирус.

По-рано днес началникът на Оперативния щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски съобщи, че мъж в тежко състояние е починал в "Пирогов".

Така от началото на епидемията жертвите станаха пет. Първите двама починали бяха семейство – на 66 г. и на 74 г. Третата жертва беше възрастна, над 80-годишна жена с инсулт.

Заразените с коронавирус у нас до момента са 313, като само в София случаите са 200.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
3
 
3
 
! Отговори
До 142 Мишо преди 4 години
Не се мъчи да даваш акъл за София. Не ти се удава. В София има едно единствено замърсяване. Него го има в много населени места в България. Появява се само през зимата, заедно с паленето на печките.
127
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички знаем,че стреса рязко понижава имунитета при хората.Среса също води до инфаркти,инсулти и рак,а това са най големите причинители на смърт в света За да не се разболяваме от вируси ни трябва добър имунитет ,който идва от спокойствието и физическата активност,но точно от това ни лишават медиите и управниците с тая истерия и с този домашен затвор маскиран като карантина .
126
3
 
1
 
! Отговори
Мишо преди 4 години
До АнонименПърво въздуха ни въобще не е мръсен. Замърсяването е само на територията на големите градове и то най-вече в София. Има и няколко други локални замърсители и всичките те са ясни, за тях никой никакви мерки не взима, защото си плащат или са с протекторат от САЩ. Що се отнася до мръсния въздух в София то всичко е много просто. Спрете вноса на стари коли и камиони и съществуващите, които замърсяват ги махнете от улиците. Но и това няма да стане. А като цяло в България въздуха е чист!
125
1
 
6
 
! Отговори
Дядо ви преди 4 години
Не лекуват нищо. Само чакат хората да умират.
124
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бергамо, Бреша и Лоди положението е много тежко. След два дни затишие и спад на смъртните случаи и тежко болни, вчера отново имахме един пик от около 1000 смъртни случая.за бай ви *** продължава да няма никакви проблеми
123
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиквата ,генерал вирус и гербавата шайка и мене да ме броят заболял от КуРонавирус и повече да не ме търсят за данъци,такси и сметки за ток ,парно ,вода ,винетки и подобни глупости.
122
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българският народ като цяло е палачорски, не се грижи за здравето си, пие, кусва, не спортува, яде и пие ***, не прави секс, слобен, завистлив, отделно дишаме един от най-мръсния въздух на планетата.Та я тази връзка статията е манипулативна.Все едно сега като отнемат вилана на Баце в Барселона, да тръби след време, как комунистите са го оставили без дом?
121
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
55 годишен, дет се вика младеж, в разцвета на силите си. Със сигурност е бил активен спортист, без сърдечни и дихателни проблеми, без наднормено тегло, незлоупотртебяваш с цигари и алкохол, дали????
120
3
 
8
 
! Отговори
дегустатор преди 4 години
срам ме е да пияче ако умра от цирозаще ме пишат от короната
119
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мда, бавно но мъчително ще свършите
118
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Между другото това на снимката са дрожди. Само за тях е присъщо размножаване чрез пъпкуване. Вирусите не се размножават така.
117
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се вживявайте толкова. В България умират 7 души на час от какви ли не други болести.
116
4
 
17
 
! Отговори
до Хм преди 4 години
*** с промит мозък си ти мой човек. 25г здрави хора умират и от инфаркт всеки ден. Тея новини са точно за да подхранват промити мозъци като теб. Тозо 55г мъж така както работи на лифта може да 130кг, да пуши по 3 кутии на ден и вечер да удря по 300гр ракия. Възрастта не може да е единствен фактор. А четвъртият защо никъде не пише на колко е бил? Сигурно е на 90г и не влиза в удобните за сегашната теза колко е опасно за младите.
115
0
 
38
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
Този случай повдига един важен въпрос - нали, уж, заразените и болни от коронавирус, които са поставени под карантина за домашно лечение, състоянието им се било наблюдавало?! Защо човекът е приет в болница едва вчера "в изключително тежко състояние"? Коя здравна служба или личен лекар го е наблюдавал и защо се е чакало състоянието му да стане, едва ли не безнадеждно, за да го закарат в болница? Домусчиев едва се разкашля и затвориха цяла болница за него, а човекът го карат на умирачка...
114
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 118Германия има едно от най-здравите населения в Света, защото всички са здрав и осигурени и ходят редовно на прегледи.Италия ... Не точно. Там не са 3-4 души на ден, там вече гонят 800-900 и ако продължават с т си темпове, до седмица, ще са по 1500 на ден.Сега, според теб, ние по-близо домкои сме? Германия или Италия.Отговор - Като Италия, ама малката по-зле.
113
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Целта на мерките не е да се намали броя на жертвите, а да се разтегли във времето, за да не отиват всичките в болница по едно и също време.*** ... Нали затова се "разтегля" - за да се намалят жертвите. Изобщо как .. ААА бе! Писна ми от *** !
112
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 123Известния ти професор, може и да смята така, но САЩ не затвори висчкини не изкара 2.2 ТРИЛИОНА долара, за да се справя с последствията, защото един професор е казал на въпреки ...
111
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво е пък туй интубиране щом състоянието на пациента се влошило трайно крайно,туй е като по някой де преведено казал да бъде или да не бъде,ако пък туй интубиране е инхилация при която на главата му поставят прозрачна туба то кой е инхилиран пациента или вируса,като инхалация е процес при който от нарушена кохезионна връзка се образува радикал,който за туй кратко време на отделяне се възвръща към съществуването си в цялост с групата,средата си за съществуване как единствена за образуванието им
110
3
 
11
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 години
Уважаеми г-н пияницо,има и починали бебета ако става за въпрос. Причини-хиляди.Така че гледай статистики, не гледай един случай. Защото ако трябва сериозно да обсъждам твоя случай, сигурно ще изскочи обяснение.Има известни професори, които смятат, че това е НАЙ-НОРМАЛЕН ВИРУС като всички останали.А вирусите не убиват здрав човек, те действат винаги в комбинация със съществуваща болест. Короната НЕ прави изключение.Мненията им може да ги потърсиш, вкл и немски професор вирусолог.
109
3
 
19
 
! Отговори
КК преди 4 години
Всички сте полудели.На ден у нас умират по около 300 души. на месец са 900.Защо е целият този цирк за 5 (пет) умрели от многото си болести старци?Давайте да го изкарваме тоя грип, да ни се маха от главата, че ми писна от всички тия съсипващи ни мерки и ограничения.Целта на мерките не е да се намали броя на жертвите, а да се разтегли във времето, за да не отиват всичките в болница по едно и също време. Дотук добре, НО това значи, че вместо за месец-два, това може да трае с години. ГОТОВИ?