Нова жертва на COVID-19 - 48-годишна жена е починала в "Пирогов"

Това е 15-тата жертва на вируса
Обновена: 4 апр 2020 13:40 | 4 апр 2020 13:34, Александър Попов
156
Нова жертва на COVID-19 -  48-годишна жена е починала в "Пирогов"
Снимка: БГНЕС

Днес в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" е починала 48-годишна жена, съобщиха от здравното министерство.

Пациентката е приведена в лечебното заведение от столичната Пета градска болница. Била е с кетоацидоза /декомпенсиран диабет/ и доказана коронавирусна инфекция.

Още по темата
Хоспитализирана е в "Пирогов", където е била поставена на апаратна вентилация. Въпреки усилията на медицинския екип жената е починала.
 
Това е 15-тата жертва у нас, която е с положителна проба за новия коронавирус.

498 са потвърдените случаи на заразени с коронавируса у нас по данни на Националния оперативен щаб от тази сутрин. 173 са в болница, 20 са пациентите с COVID-19, които са в интензивни отделения и клиники.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ясно, някой е починал в Пирогов. Кажете от какво, че от един месец всички умират от коронавирус.Съседа си удари главата и умря, и той жертва на вируса.
46
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 35 - Успех на село без тока, вода и тоалетнаТок от солара или агрегата. Колкото за лаптопа и 4G рутъра ще стига. Вода от герана или извора. Тоалетна? Ми то целия заден двор може да е тоалетна, но хората си изграждат септична яма. И тук не става въпрос за лишаване от комфорт, повечето така си живеят и нищо не им пречи.
45
1
 
8
 
! Отговори
Ч преди 4 години
Анонименпреди 1 минута11До 28Имам си и пари смешнико, цяла година мога да си плащам тока и водата.*** баща ти, ти си един на колко на 100,1000 или повече. Ако фалира ел. Дружеството поради масово не плащане тока ти на полвината държава тока ли ще платиш
44
3
 
8
 
! Отговори
роби преди 4 години
сега осъзнахте ли колко сте свободни всъщност? Нали това ви беше голямата гордост: "аз съм свободен, аз съм независим, аз съм голямата работа..."Няма свободни хора на тази земя, всички сме зависими, особено ние "робите". Дано преосмислим какво е живота, човешките отношения и да станем по-добри.
43
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Умряла е от ДИАБЕД а не от грип !!!!
42
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХА-ХА-ХА !!!1. Пише се пърхОт;2. Диабетът си е диабет, той не води до необходимост от апаратна вентилация;3. Болните от диабет са уязвими от всякакви инфекции.Пети ден ви чета и така и не разбрах защо отричате с всякакви средства наличието на вирус, който се лесно предава, има дълъг латентен период и при средни и тежки състояния предизвиква бронхопневмония? Или нещо не е така и съм пропуснал?Аааа, разбирам, гладът ви мъчи, стотинките си ви трябват...
41
7
 
4
 
! Отговори
а я се замисли преди 4 години
До ХА-ХА-ХА !!!ако я беше блъснал с колата на пешеходната пътека преди седмица какво щеше да пише - диабет ли ?
40
2
 
6
 
! Отговори
до 35 преди 4 години
Успех на село без тока, вода и тоалетна, и откъде ще пишеш глупости без нет, но първо ще изпукаш от студ, глад и невежество
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 42А пиенето и мезето?
38
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаше го този вирус зимата, аз съм напълно сигурен вече , че го карах февруари. Беше толкова гадно , с висока температура, и с кашлица - суха и болезнена(десега никога не съм кашлял), чак ходих да си купя прополис и разни други имуностимуланти след вируса, че се притесних, че съм станал супер кекав. По-тежък е от обикновен грип и по-дълго се кара. Половинката го лепна седмица по късно, също с температура и кашлица. Децата бяха добре.
37
1
 
0
 
! Отговори
ами преди 4 години
До Анонименпрочети пак, ясно е че си тук за да пишеш, но напъни се прочети докато разбереш
36
3
 
3
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Едни спазват изолацията, други - НЕ !За едни може, за други не може в Бг.Никога няма да се оправим.
35
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 28Имам си и пари смешнико, цяла година мога да си плащам тока и водата.
34
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато някой почине,му шибнат по един коронавирус.Бройката да расте.
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спокойно все още повече от 7 милиарда не са се заразили.
32
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен - Та от кво е умряла женицата,така и не разбрах?дихателна недостатъчност
31
2
 
8
 
! Отговори
28 преди 4 години
То и аз посях картофа ама тока и водата с картофи и тиквички няма да мога да платя
30
7
 
12
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Декомпенсираният диабет е смъртоносен при неправилно или закъсняло лечение.Следовалтелно жената е починала от диабет. Тя може да е имала и пърхут успоредно с диабета, но това съвсем не означава, че е починала от пърхут.Ако тази жена беше починала преди няколко месеца в смъртния акт щеше да пише като причина за съмртта "декомпенсиран диабет".
29
2
 
20
 
! Отговори
Какво работи? преди 4 години
Сега всичко е затворено, освен борсата, която е паднала почти до земята. Само тя работи, а милионерите купуват на много ниски цени лакоми предприятия. А когато бъде даден сигнал да бъде приключена "операцията", те внезапно ще се окажат собственици на огромни състояния. Милионерите ще станат милиардери, богатите свръхбогати, а средната класа бедни.
28
4
 
11
 
! Отговори
роби преди 4 години
Роби, вие които сте в градовете няма да имате какво да ядете, но господарите ви ще имат, те имат власт, пари, запаси, роби и таа може да си карат години наред. Робите, които са по селата ще оцеляват, защото имат двор и животинки, затова който може да тръгва към селата...