Дъщерята на Милен Цветков се прибра у нас за погребението му

Уби го човек, за когото правилата не важат, тъжи Генка Шикерова
22 апр 2020 19:20, Красимир Ангелов
170

Дъщерята и първата съпруга на Милен Цветков се прибраха от Нидерландия в България със съдействието на правителството, за да присъстват на погребението му.

На летището в София те са били посрещнати от екипи на ВМА, които са им направили тестове за коронавирус. Вече са събрани и над 130 хиляди лева от кампания в подкрепа на двете деца на водещия.

А предаването "Алтернатива" по ТиВи 1, в което Цветков за последно беше водещ, беше излъчено в негова памет.

"Последната ни обща радост беше, че отново имаме журналистически карти. За първи път от много време. Милен каза, че може да идем на брифинга в МС. Планирахме да е тази седмица. Щяхме да сме заедно там и да мълчим. Така си ги представяше нещата Милен. С доза провокация и с чувство за хумор", казва колежката на Милен Цветков Генка Шикерова в началото на предаването.

И допълва, че Цветков е спазвал правилата дори и тези, които не е харесвал.

"Остана в София, съобрази се с карантината по Великден и спря на червен светофар. Уби го човек, за когото правилата не важат. Смъртта дойде от продукт на системата, която Милен критикуваше", казва още тя.

Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
2
 
2
 
! Отговори
а бе важното е преди 4 години
До АнонименПриматото да се прибере в килията.
86
0
 
2
 
! Отговори
Майката на МайМуната преди 4 години
Прав си, в Стивън Тайлър наистина има нещо маймунско. :)))) Но в добрия смисъл на думата. Забавен е и не бие жените. :)))) Докато ги..., де. Не по принцип. :))))
85
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от 89 Мамунката е хeрмaфродит, бай поп Къди! Няма как да гласувам в анкетата ти.
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да си добър журналист трябва някакво висше образование, да четеш, да си поне малко смел, да говориш правилно и да може да организираш различните ситуации. Няма образование журналист, защото има завършили там така говорят и пишат така, че не се разбира кой какво прави. И алтернативите са две: или работиш за проблемите на хората или за себе си. При втория случай се печели, и то много.
83
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аре по леглата всичките, деца! И утре е ден!
82
0
 
3
 
! Отговори
аман преди 4 години
Денят свърши, ама про.сто.тии.те - НЕ!
81
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави от борба с неправдите даже не се ожени! И деца няма! Щото да имаш деца в тая страна е престъпление!(А не защото поп-фолк певиците му изясниха профила на "бияч" :)))
80
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До @Е този път плюсът е от мен!
79
3
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
До 73Ти за мойте нерви мош да мечтаеш. Пpocто си имам заместник, или заместничка. Та за това, си в невидение
78
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ForzaInterЕдно време хубаво се изказа Жорж Ганчев за ...леля Гюрга!
77
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 78 Да ти имам жалката ирония.Като не знаеш и нямаш умението как да иронизираш, по- добре не го прави, че ставаш смешен!
76
3
 
10
 
! Отговори
@ преди 4 години
До Анонимен 75За трети път: Милен започна като редови журналист и си мина като пич по всички нива, включително водещ в новините, после пак репортер на терен, после пак водещ, после в сутрешния блок и т.н. От всички журналисти той е един от най-дошлите не-от-никъде, колкото и да се тръшкаш. И беше голям професионалист. И с чувство за хумор и (себе) ирония, заразлика от 90% от българите.
75
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави Трифонов и покойният Милен Цветков са и остават двамата най-големи борци против прогнилата система на българското управление! Слава! Единият се бореше, а другият още продължава да се бори срещу Системата! Те са истински, безкористни, всеотдайни борци за свобода! Борят се без почивка, без пари, без да ядат, пият и без да се дрогират! Свтци, мъченици, поклон! Също и без да правят хомосексуален сех.
74
0
 
5
 
! Отговори
стига де! преди 4 години
Ама в крайна сметка личните битки си ги водете във ф?йса!
73
0
 
9
 
! Отговори
ForzaInter преди 4 години
Сега ще ви се обясни защо за едните може: защото ОБЩЕСТВЕНО известните личности, се ползват с някоя и друга привилегия в ОБЩЕСТВОТО, спрямо леля Кичка и чичо Крум. И що за довод е това 8 човека не ги пуснаха да погребат близките си, но деветия да. Те и хиляди убийци по пътищата минаха условно.. да го пуснем и наркоманчето с дръгс коктейла и него така? Откъде-накъде на другите ще им се размине, а него да го пращат в затвора.. Ползвайте си сивото вещество! Не боли!
72
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аман от Милен Цветков!Трети път.Аман от героизация на емблематична калинка!Аз да попитам пак: Как човек, завършил дефектология, изведнъж става любимец на който трябва за доста дълъг период от време? От мътните води на прехода излетя Каменаров, Милотинова и все подобна прелест.
71
0
 
2
 
! Отговори
ХА-ХА преди 4 години
До ПАНИКЬОСАННЕ СА ОТ КИЛЕРА, ОТ - ИЗБАТА!
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 72 Мамункеее, нещо нервичките вследствие парцуцата, която лочиш от обяд не издържат, а?Безценно!)))
69
2
 
2
 
! Отговори
МайМуната преди 4 години
Къде си бе, мършичкееее, на Антарктида ли отиде да ме търсиииииш? :) Толкова ли ти е важно да проумеят тъпоумното ти мнениеееее?Айде у лЕво!
68
1
 
4
 
! Отговори
ПАНИКЬОСАН преди 4 години
АМА ТАЯ ПАНДЕМИЯ ИЗКАРА МНОГО П.РОзТ НАРОД ОТ КИЛЕРА!